Βέλγιο Αποστολή σε Μπριζ και Γάνδη! "Ξενύχτι" μέχρι τις 9, σοκολάτες και ο....Μπέλφρυς!

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτή την φορά δεν έχω παράπονο. Τις είχαμε μερικές απαντήσεις στο κουίζ. Και ήταν και από τα πολύ δύσκολα. o_O

Η τελευταία μας βόλτα λοιπόν έμελλε να πάρει διαφορετική τροπή, από την στιγμή που μας κέντρισε το ενδιαφέρον το παραπάνω μηχανάκι το οποίο μάλλον ήταν κάτι σαν μασκότ μιας μπυραρίας (δηλαδή ούτε εσύ ξέρεις την απάντηση στο κουίζ)! Της 2be. Βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο μας και ήταν από τα πιο περίεργα μαγαζιά που έχω βρεθεί!
Αποτελούνταν από έναν διάδρομο, μερικώς σκεπαστός, μερικώς κάμπριο,
P1110675.JPG

ενώ στο βάθος αχνοφαίνεται και το "κυρίως" μαγαζί, το οποίο μέσα είναι κάπως έτσι
P1110662.JPG


Όπως γίνεται αντιληπτό παντού υπάρχουν βιτρίνες με χιλιάδες μπύρες οποιασδήποτε ετικέτας μπορείτε να φανταστείτε, κάτι που αποτελεί και το κύριο (για να μην πω μοναδικό) ντεκόρ του εν λόγω καταστήματος. Στην φωτογραφία επίσης φαίνονται και οι κατάλογοι που ήταν σε πολλές γλώσσες. Πού είναι? Στο ταβάνι! Όλοι κρέμονται από λάστιχο, τους τραβάς στο ύψος που θες, επιλέγεις, τους αφήνεις, και επιστρέφουν στη θέση τους! Είναι οι κιτρινοκόκκινες ταμπέλες πάνω από τα κεφάλια των πελατών.
Για να πετύχεις βέβαια την γλώσσα που σε ενδιαφέρει, χρειαζόταν μερικά τραβήγματα....

Χώρος μέσα δεν υπήρχε (ζήτημα να είχε 5 σκαμπό) και έξω ψιλοέβρεχε. Χώρος κάτω από τις πιο παράξενες ομπρέλες που έχω δει επίσης δεν υπήρχε (μα κρατάνε αυτές το νερό?)
P1110660.JPG

Χμ. Δύσκολο κουίζ? Όχι βέβαια. Η λύση απλή. Στεκόμαστε με ένα ποτήρι στο χέρι μέσα, και σαν αρπακτικά περιμένουμε να αδειάσει κάτι. Και όντως! Με αναμονή λίγων λεπτών καταλάβαμε μία από τις ομπρέλες! Στην πορεία βέβαια μας φορτώθηκαν και 4 Ισπανοί, αλλά χίλιοι καλοί χωράνε.
Εγώ φωτογράφιζα ασταμάτητα το μέρος (τύφλα να χουν οι Ιάπωνες) που μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση.
P1110657.JPG

πολύγλωσσες τουαλέτες
P1110658.JPG

όταν ακουμπούσες το χέρι σου άνοιγε η πόρτα απέναντι (καλά ουάου λέμε)
P1110659.JPG

P1110667.JPG

Οι επιλογές στις μπύρες ήταν αρκετά αποτυχημένες (καμία έκπληξη), ειδικά της συζύγου που είχε την φοβερή ιδέα να πάρει μία με κεράσι :confused:
P1110664.JPG


Εκεί λοιπόν που διασκεδάζαμε και πίναμε (έπινα) τις μπυρίτσες μας.....ντριιιινννν. Καμπανάκι. Ναταααααα λέω.....Να δεις που είναι προειδοποίηση για να κάνουμε τις τελευταίες παραγγελίες. Δεν περνούν 10 λεπτά νάτο και το επόμενο καμπανάκι. Τώρα όμως δεν έμειναν μόνο σε αυτό, αλλά έκλεισαν και το ένα φύλλο από την κεντρική πόρτα...Κοίταξα και το ρολόι μου, είχε πάει 20:45. ΠΟΣΟ??? Μα κανένα όριο πια? Αυτό δεν είναι ξενύχτι, όργια είναι.
Έλα να φεύγουμε μην βγει από καμιά γωνία ο Σόιμπλε και άντε να του εξηγήσουμε....

Τι? Αυτό ήταν? 'Οοοοχι βέβαια. Να βγάλουμε καμία φώτο ακόμα. Έχουμε και ένα travelstories να ενημερώσουμε. Ακολουθούν κορυφαία στιγμιότυπα. Θα σας συμβούλευα να καθίσετε
P1110677.JPG

P1110678.JPG

P1110688.JPG

εντάξει, μπορείτε να σηκωθείτε.

Για να έχουμε και μια καλή ανάμνηση από το δωμάτιό μας, αποθανατίσαμε ίσως το καλύτερο σημείο του, που όντως ήταν κορυφαίο...
P1110712.JPG

(βροχή τα likes)

Οι ώρες πέρασαν πολύ γρήγορα, το ξυπνητήρι χτύπησε κατά τις 6 παρά, πήραμε το λεωφορείο για τον κεντρικό σταθμό, και από εκεί το περιβόητο Flibco για αεροδρόμιο.
"Καλά, έτσι απλά φτάσατε, δεν συνέβη κάτι περίεργο?" θα πείτε. Μα φυσικά και συνέβη! Ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο υπάρχει ένα μεγάλο κιόσκι μέσα από το οποίο πρέπει να περάσεις. Εκεί υπάρχουν αρκετοί ένοπλοι και κάποιοι αυστηροί κύριοι που σταματούν όποιον δεν τους γεμίζει το μάτι, για έλεγχο.
Ε μην τα πολυλογώ, ενώ σε όλους τους μπροστινούς μου έκανε χαρακτηριστικό νεύμα "προς τα αριστερά" για να συνεχίσουν, μόλις ήρθε η σειρά μου το νεύμα έγινε "προς τα δεξιά" και με "πάρκαρε" σε ένα τραπεζάκι. (Εμ μούσια μου ήθελες). Ζήτησε να ανοίξω τα χέρια μου και έσυρε πάνω τους ένα χαρτάκι που έμοιαζε με τσιρότο. Το ίδιο έκανε και από την πίσω πλευρά των χεριών αλλά και στην βαλίτσα μου. Έπειτα έβαλε το χαρτάκι μέσα σε έναν υπολογιστή (?). Το σκέφτηκε για λίγα δευτερόλεπτα το μηχάνημα, μέχρι που πέταξε το μήνυμα που με απελευθέρωνε! Ουφ. Να δεις τελικά που θα με στάμπαραν λόγω τον πολλών ξενυχτιών που έκανα.
(Όποιος ξέρει περισσότερα για τον συγκεκριμένο έλεγχο ας με διαφωτίσει).



Κλείνοντας, θέλω να πω ότι αυτό ήταν ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια και το ευχαριστήθηκα περισσότερο από κάποια άλλα.
Τα μέρη που επισκεφθήκαμε ήταν φανταστικά και κακώς τόσα χρόνια τα άφηνα πιο πίσω. Συμβουλεύω όλους όσους δεν έχουν ταξιδέψει κυρίως στην Μπριζ, αλλά και στην Γάνδη να το κάνουν άμεσα. Ελπίζω και με αυτή την ιστορία να πείσω όσους το σκέφτονται ακόμα και έχουν ενδοιασμούς.
Για όσους δεν θέλουν πολυκοσμία, να προτιμήσουν χειμώνα, αν και αυτό το μέρος νομίζω θα είναι τρομερό όλο τον χρόνο.

Υ.Γ. Ρε παιδιά, είδε τελικά κανείς τον Φάρελ?
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.721
Likes
14.815
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
πολύ ωραία η ιστορία σου @James από πανέμορφες πόλεις τις οποίες επισκέφθηκα και εγώ προπερσι και έμεινα γοητευμένος.
νομιζω πως ο έλεγχος που σου έγινε ήταν για ανυχνευση ουσιών με τις οποίες μπορείς να κατασκευάσεις εκρηκτικά
 

georgiaP

Member
Μηνύματα
55
Likes
35
Ταξίδι-Όνειρο
Σαφάρι στην Τανζανία!
Εξαιρετική ιστορία, την απόλαυσα από την αρχή μέχρι το τέλος!
 

Grerena

Member
Μηνύματα
1.298
Likes
17.169
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Tromso, Las Vegas
Θα προσπαθήσω να απαντήσω γενικά. Και σύντομα.

Η Σάμος είναι πολύ όμορφο νησί. Πολύ ομορφότερο από αρκετά που έχω επισκεφθεί. Σαφώς όμως δεν περιμένω τουρίστες που έρχονται από την άκρη της Ευρώπης για πρώτη φορά στην Ελλάδα, να έρθουν Σάμο. Πιο πιθανό είναι να πάνε Αθήνα ή Πάρο και λογικό. Και ας την ξέρουν την Σάμο. Πιο "ψαγμένη" επιλογή η Σάμος θεωρώ, αλλά λογικό να μην επιλεγεί. Προσωπικά μου είναι πολύ γνωστές και οι Αρδέννες αλλά και η Bouillon (τις εχω ψάξει και τις έχω στο μάτι) αλλά λογικό να μένουν πιο πίσω.

Φυσικά και όποιος μένει σε ένα μέρος ξέρει πολλά παραπάνω από εμένα που πάω πρώτη φορά. Σιγά μην έρθει κάποιος πρώτη φορά στη Σάμο και ξέρει πιο πολλά μυστικά από εμένα. Δεν γίνεται.

Όσο για τα τουριστοφαγητά και γενικά όλα τα όσα συνηθίζουν να κάνουν οι τουρίστες.
Μα και εγώ τουρίστας είμαι. Δεν προσπάθησα σε κανένα σημείο να παραστήσω τον "ταξιδιώτη", να κάνω ότι κάνουν οι ντόπιοι. Δεν είμαι ντόπιος, ούτε αν φάω για 3 μέρες ότι οι Βέλγοι γίνομαι Βέλγος. Σε κανένα σημείο δεν πλασάρω τα σουβλάκια πχ που έφαγα για λιχουδιά που προτιμούν οι ντόπιοι. Το αν τις τρώνε σκέτες τις βάφλες δεν με απασχολεί όσον αφορά το ταξίδι μου (σαν πληροφορία γενικά όμως ωραίο είναι που το έμαθα).
Εγώ πάω σε ένα μέρος και κάνω ότι μου έρθει (εκτός από κάποια στάνταρ που έχω στο μυαλό μου). Το αν θα βρω πολλούς τουρίστες σε ένα μέρος δεν με ενοχλεί. Άλλωστε και εγώ εκεί είμαι! Πολλούς τουρίστες έχει και η Ακρόπολη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εκπληκτική. Ή ότι θα το βάλω στα αρνητικά. Προσωπική άποψη.
Κάποιο τοπικό φαγητό ναι, θα το δοκιμάσω. Το ότι έφαγα ότι τρώει η πλειοψηφία των τουριστών δεν καταλαβαίνω γιατί είναι λάθος, και την επόμενη φορά να το κάνω διαφορετικά. Να μείνω κανά μήνα εκεί, και να συνεχίσω να τρώω σουβλακοβάφλες, ε ναι, θα είναι για κράξιμο. (σχετικό βέβαια και πάλι, κάποιου μπορεί να του αρέσουν πολύ, να κόβει φλέβες ένα πράμα).

Όλοι οι τουρίστες που έρχονται Σάμο(μας έπρηξες με την Σάμο) πάνε στους καταρράκτες στο Καρλόβασι. Όλοι. Ελάχιστοι όμως ξέρουν έναν άλλο "ψαγμένο" στην Άμπελο.
Αν λοιπόν κάποιος γράψει "ουάου πήγα καταρράκτες Καρλόβασι" (που είναι ουάου) δεν θα του πω "ναι αλλά στην Άμπελο δεν πήγες, εκεί είναι ο λιγότερο τουριστικός, στο Καρλόβασι πάνε όλοι!".

Εννοείται πως κατανοώ την ανάγκη πολλών για κάτι πιο "αυθεντικό". Και εμένα μαρέσει, αλλά και μερικά "τουριστικά" να κάνω δεν έγινε και τίποτα.
Και φυσικά οι συμβουλές είναι καλοδεχούμενες, ειδικά από περισσότερο ειδικούς επί του θέματος. Μην βγω και γεροπαράξενος.

(Πολύ σύντομη απάντηση, δεν μπορείτε να πείτε. Λακωνικότατος.). :haha:
(Ελπίζω να μην πυροδοτήσω συζητήσεις που θα ξεφύγουν πολύ από την ιστορία. Αν και τέτοια ιστοριάρα δεν χάνει τους φαν της. Ε? Ε?)
Εγώ θα συμφωνήσω και με τον @flying Doc αλλά και με τον @James. Πως γίνεται αυτό;... Γίνεται.
Οταν πας σε ένα μέρος θα ΅πρέπει΅ να δεις και τα τουριστικά, αλλά να γευτείς και μερικά πιο αυθεντικά μέρη, για να έχεις μια πολύ καλή και ολοκληρωμένη άποψη για το μέρος που επισκέφτηκες.
Όπως ένα ζευγάρι γωστών μου Σκανδιναβών. Όταν ήρθαν στην Ελλάδα επέλεξαν να πάνε να δουν την Αθήνα, τη Σαντορίνη, την Αστυπάλαια και την ..Κάρπαθο. Σωστό;....Σωστό.
Μην παρεξηγηθείς James...Η Σάμος είναι κάπου ανάμεσα...:haha:
 

Mariamous

Member
Μηνύματα
8
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Γεια σε όλους σας!τόσες πολύτιμες πληροφορίες για τις εξορμήσεις απο το φόρουμ αυτο !! Μπραβο σας που μπαίνετε στον κόπο με τόση όρεξη να βοηθήσετε κόσμο να κερδίσει χρόνο κ απολαύσεις με τις εμπειρίες σας.
Εγω θα ήθελα μερικές επιπρόσθετες πληροφορίες αν γίνετε ας παρακαλώ ....
Λοιπόν!!!
Σκέφτομαι να πάω Δευτέρα με παρασκευη .
Δευτέρα διανυκτέρευση Βρυξέλλες .
Τρίτη εκδρομή στη Λουβεν κ διανυκτέρευση παλι Βρυξέλλες .
Τετάρτη Γάνδη κ διανυκτέρευση εκει.
Πέμπτη απο Γάνδη Μπρυζ κ διανυκτέρευση εκει....
Παρασκευη επιστροφή Βρυξέλλες κ αεροδρόμιο.

Ετσι το ψυχανεμίζομαι .....
Οι ερωτήσεις μου ειναι οι εξής :
1. Ειναι καλυτερα να μείνω συνέχεια Βρυξέλλες κ να πηγαινοέρχομαι σε Γάνδη κ Μπρυζ απο το να κοιμηθώ σε αυτές;
Λογικά θεωρώ οτι θα γλυτωσω χρήματα αλλα κ θελω να δω τη ζωή σε αυτές τις πόλεις βραδυ.
2. Στις Βρυξέλλες να μείνω κέντρο ή λιγο πιο έξω πιο οικονομικά;
3. Παρασκευή πρωί από Μπρυζ......να πάω κατευθείαν αεροδρόμιο ή Βρυξέλλες πρώτα;

Αυτά νομίζω θα με βοηθούσαν λιγο....
Σας ευχαριστω πολυ
Να έχετε μια υπέροχη ημέρα όλοι σας !!!!!
 

kostas travel

Member
Μηνύματα
57
Likes
197
Ταξίδι-Όνειρο
Μιανμάρ
Γεια σε όλους σας!τόσες πολύτιμες πληροφορίες για τις εξορμήσεις απο το φόρουμ αυτο !! Μπραβο σας που μπαίνετε στον κόπο με τόση όρεξη να βοηθήσετε κόσμο να κερδίσει χρόνο κ απολαύσεις με τις εμπειρίες σας.
Εγω θα ήθελα μερικές επιπρόσθετες πληροφορίες αν γίνετε ας παρακαλώ ....
Λοιπόν!!!
Σκέφτομαι να πάω Δευτέρα με παρασκευη .
Δευτέρα διανυκτέρευση Βρυξέλλες .
Τρίτη εκδρομή στη Λουβεν κ διανυκτέρευση παλι Βρυξέλλες .
Τετάρτη Γάνδη κ διανυκτέρευση εκει.
Πέμπτη απο Γάνδη Μπρυζ κ διανυκτέρευση εκει....
Παρασκευη επιστροφή Βρυξέλλες κ αεροδρόμιο.

Ετσι το ψυχανεμίζομαι .....
Οι ερωτήσεις μου ειναι οι εξής :
1. Ειναι καλυτερα να μείνω συνέχεια Βρυξέλλες κ να πηγαινοέρχομαι σε Γάνδη κ Μπρυζ απο το να κοιμηθώ σε αυτές;
Λογικά θεωρώ οτι θα γλυτωσω χρήματα αλλα κ θελω να δω τη ζωή σε αυτές τις πόλεις βραδυ.
2. Στις Βρυξέλλες να μείνω κέντρο ή λιγο πιο έξω πιο οικονομικά;
3. Παρασκευή πρωί από Μπρυζ......να πάω κατευθείαν αεροδρόμιο ή Βρυξέλλες πρώτα;

Αυτά νομίζω θα με βοηθούσαν λιγο....
Σας ευχαριστω πολυ
Να έχετε μια υπέροχη ημέρα όλοι σας !!!!!

1. Απο τη στιγμή που θέλεις να δεις τη ζωή σε κάθε πόλη, καλύτερα να κοιμηθείς κάθε μία απο αυτές που προανέφερες ξεχωριστά.
2. Στη περίπτωση που αποφασίσεις να μείνεις Βρυξέλλες θα σου πρότεινα να κλήσεις κάπου κοντά στο σταθμό Gare du Nord. Είναι φθηνότερα απο το κέντρο, είσαι κοντά στο κέντρο αλλά και στα τραίνα που θα χρησιμοποιείς συχνά.
3. Αυτό εξαρτάται απο την ώρα που είναι η πτήση σου. Αν έχεις δει ήδη τις Βρυξέλλες γνώμη μου να πας κατευθείαν στο αεροδρόμιο.

καλή σου μέρα!!!
 

flying Doc

Member
Μηνύματα
200
Likes
378
Οι ερωτήσεις μου ειναι οι εξής :
1. Ειναι καλυτερα να μείνω συνέχεια Βρυξέλλες κ να πηγαινοέρχομαι σε Γάνδη κ Μπρυζ απο το να κοιμηθώ σε αυτές;
Λογικά θεωρώ οτι θα γλυτωσω χρήματα αλλα κ θελω να δω τη ζωή σε αυτές τις πόλεις βραδυ.
2. Στις Βρυξέλλες να μείνω κέντρο ή λιγο πιο έξω πιο οικονομικά;
3. Παρασκευή πρωί από Μπρυζ......να πάω κατευθείαν αεροδρόμιο ή Βρυξέλλες πρώτα;

Αυτά νομίζω θα με βοηθούσαν λιγο....
Σας ευχαριστω πολυ
Να έχετε μια υπέροχη ημέρα όλοι σας !!!!!
Καλή σου μέρα.
1) Αν θες τη γνώμη μου, η καλύτερη επιλογή είναι να έχεις σα βάση τις Βρυξέλλες και γιατί θα μείνεις μόνο 4 μέρες, οπότε το να μαζεύεις κάθε μέρα ρούχα , σουβενιρ κλπ και να τρέχεις από τρένο σε τρένο , ε όσο να' ναι είναι και λίγο κουραστικό, αλλά και γιατί στις Βρυξέλλες, ΠΑΝΤΑ θα βρεις κάτι να κάνεις το βράδυ μετά την εκδρομή, σε σχέση με Μπρυζ και Γανδη. Δεν ξέρω πότε σκέφτεσαι να ταξιδέψεις, αλλά τώρα η νύχτα πέφτει γύρω στις 9 το βράδυ οπότα θα έχεις την ευκαιρία να δεις φωτισμένα τα κανάλια των τουριστοπόλεων και να επιστρέψεις για ξεκούραση στη βάση σου. Η ζωή τη νύχτα σε Γάνδη και Μπρυζ δε διαφέρει από τη ζωή τη νύχτα σε Βρυξέλλες, Λιέγη, Μονς, Αμβέρσα κλπ. Μπύρα ή φαγητό σε κάποιο καφέ και μετά νάνι.
Επίσης, Μπρυζ και Γάνδη απέχουν περίπου 40 χλμ η μία από την άλλη, οπότε μπορείς να τις συνδυάσεις σε μία βόλτα. Είτε δεις τη μία είτε την άλλη, το ίδιο είναι για μένα. Η Μπρυζ έχει πιο γραφικά κανάλια, η Γάνδη έχει πιο ποιοτικά κανάλια και μνημεία.

2) Εξαρτάται τι εννοείς Κέντρο και τι λίγο πιο έξω. Όπου και να μείνεις, τα ΜΜΜ κυκλοφορούν μέχρις τις 1 το βράδυ και υπάρχουν και νυχτερινές γραμμές λεωφορείων από τις 22:30 και μετά , με πιο αραιά δρομολόγια μεν, αλλά συνεχώς μέχρις τις 5:30 που ξαναξεκινάνε τα μέσα σταθερής τροχιάς. 4 χρόνια κυκλοφορώ, δόξα τω Θεώ, τίποτα δεν έπαθα.

3) Εξαρτάται τι ώρα πετάς. Αν κοιμηθείς Μπρυζ, να υπολογίσεις ότι πρέπει ν' αλλάξεις τρένο στις Βρυξέλλες , για το αεροδρόμιο. Οπότε καλύτερα μια πρωϊνή βόλτα στη Μπρυζ για καφέ και κατευθείαν στο τρένο, παρά Βρυξέλλες και μετά τρένο.

Καλώς να μας έρθεις
 

flying Doc

Member
Μηνύματα
200
Likes
378
2. Στη περίπτωση που αποφασίσεις να μείνεις Βρυξέλλες θα σου πρότεινα να κλήσεις κάπου κοντά στο σταθμό Gare du Nord. Είναι φθηνότερα απο το κέντρο, είσαι κοντά στο κέντρο αλλά και στα τραίνα που θα χρησιμοποιείς συχνά.
καλή σου μέρα!!!
Πίστεψέ με, ο Gare du Nord ΔΕΝ είναι μέρος που θες να μείνεις τη νύχτα, ούτε ο Gare du Midi. O Gare Central είναι στο κέντρο, η γύρω περιοχή είναι η "καλή" περιοχή των Βρυξελλών, με συνεχή αστυνόμευση και κόσμο (ντόπιους και τουρίστες) συνεχώς. Ειδικά στο Gare du Nord, η "πανίδα" της περιοχής είναι η Crème de la crème των "άλλων Βρυξελλών" (όχι πως το Midi είναι καλύτερο, αλλά εκεί είναι του "Κολλεγίου Αθηνών").
 

kostas travel

Member
Μηνύματα
57
Likes
197
Ταξίδι-Όνειρο
Μιανμάρ
Πίστεψέ με, ο Gare du Nord ΔΕΝ είναι μέρος που θες να μείνεις τη νύχτα, ούτε ο Gare du Midi. O Gare Central είναι στο κέντρο, η γύρω περιοχή είναι η "καλή" περιοχή των Βρυξελλών, με συνεχή αστυνόμευση και κόσμο (ντόπιους και τουρίστες) συνεχώς. Ειδικά στο Gare du Nord, η "πανίδα" της περιοχής είναι η Crème de la crème των "άλλων Βρυξελλών" (όχι πως το Midi είναι καλύτερο, αλλά εκεί είναι του "Κολλεγίου Αθηνών").
Συμφωνώ στο ότι η περιοχή γύρω Gare Central έχει συνεχώς κόσμο , αστυνόμευση και ότι είναι καλύτερη περιοχή σε σχέση με τις άλλες. Εγώ πάντως που έκλεισα ξενοδοχείο κοντά στη στάση μετρό Yser δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε ένιωσα να μην είμαι ασφαλής σε κάποια στιγμή του ταξιδιού μου. Ο λόγος βέβαια που πρότεινα διαμονή κοντά στο Gare du Nord, είναι γιατί θα βρει σίγουρα καλύτερες τιμλες στα ξενοδοχεία και όχι γιατί είναι καλύτερη περιοχή απο το κέντρο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.729
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom