Απο Θεσσαλονίκη για Αεροδρόμιο Βενιζέλος

alice~

Member
Μηνύματα
714
Likes
1.167
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Το πρόβλημα μου δεν είναι να ειμαι στριμωγμένος στο ΚΤΕΛ 5ωρες έτσι και αλλιώς 13 ώρες στο αεροπλάνο θα ειμαι.δεν εμπιστεύομαι αυτούς στα δρομολογια τους και στους χρόνους τους.το θέμα τρένο είναι άλλη ιστορία και εμένα δεν μου Πάει η καρδιά να ανέβω ξανά
Γενικότερα, το ΚΤΕΛ θεωρώ ότι είναι ίσως το μοναδικό μέσο στην Ελλάδα που είναι αρκετα συνεπές. Πάντα μπορεί να τύχουν διαφορα, αλλά αν ξέρεις πχ ότι δεν ταξιδεύεις σε μέρα που έχει πολλη κίνηση ή ασχημο καιρό κτλ, τότε σε γενικές γραμμές ξέρεις ότι θα φτάσεις πάνω κάτω στην ώρα σου. Δεν έχω κάνει την διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα, αλλά έχω κάνει πολλές άλλες διαδρομές και ποτε δεν είχαμε κάποια σημαντική καθυστέρηση (εκτός από το ταξίδι προς Αθήνα που έκανα την Καθαρα Δευτέρα και φυσικά είχε κίνηση και αργήσαμε να φτασουμε αλλά αυτό είναι αναμενόμενο). Και πάντα μου κάνει εντύπωση ότι φεύγουν πάντα στην ώρα τους, αν δηλαδή είναι να αναχωρήσετε στις 12 τότε δεν μένει λεπτό παραπάνω το λεωφορείο στον σταθμό, θα αναχωρήσει αυστηρά στις 12.
 

DimiBiri

Member
Μηνύματα
295
Likes
949
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το κτελ αθηνα-θεσσαλονικη ειναι μονοδρομος για μενα!!! Άκρως αξιόπιστο!! ΟΜΩΣ τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ, ιδιώς αν πέσεις σε ωρα αιχμής δεν παλεύονται. Έχω κανει την αντιθετη διαδρομη ΕΛ.ΒΕΛ-Κτελ Κηφισού και έχει τύχει να διαρκέσει 3 ωρες, τελικά δε φτασαμε ποτέ, κατεβήκαμε και το πήραμε με τα πόδια και φτάσαμε πρίν το αστικό!!! Πίο λίγο έκανα να επιστρέψω από τα ξένα παρά να φτάσω στο ποτάμι!!!! Πλέον προτιμώ ασυζητητί τα μεσα σταθερής τροχιάς. Ταξί από κηφισό για το μετρό Ελαιώνα και τέλος!
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.320
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
Λάβετε υπόψιν σας ότι τα δρομολόγια των κτελ διεξάγονταν σε χαμηλές ταχύτητες τύπου 90χμ/ώρα μετά τα Τέμπη, κάτι που δε ξέρω αν υφίσταται ακόμη, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει ο χρόνος μετάβασης.
Προσωπικά δε μπορώ να βρω λόγο για χρησιμοποίηση διαφορετικού μέσου εφόσον φεύγει κάποιος από το Βενιζέλος. Για λιμάνια το συζητάμε...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.318
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom