paefstra
Member
Το χοτελ που παντρευτηκε ο Τσοχατζοπουλος. Κομματι της συγχρονης ιστοριας της πατριδας μας.Το φορ σίζονς τι είναι;
Το χοτελ που παντρευτηκε ο Τσοχατζοπουλος. Κομματι της συγχρονης ιστοριας της πατριδας μας.Το φορ σίζονς τι είναι;
Αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων.Το φορ σίζονς τι είναι;
Εμ, εσείς οι πελούσιες όλα τα ξέρετε. Εμείς οι πλεμπαιοι που τέτοια λούσα.Το χοτελ που παντρευτηκε ο Τσοχατζοπουλος. Κομματι της συγχρονης ιστοριας της πατριδας μας.
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις. Εχω γνωστη που χρεωκοπησαν αλλα μεχρι να χασουν τα παντα (η και επειδη), πηγαιναν σαββατοκυριακο στο 4 Seasons. Ολα ειναι ατμος.Εμ, εσείς οι πελούσιες όλα τα ξέρετε. Εμείς οι πλεμπαιοι που τέτοια λούσα.
Είδα που λες το γουαιτ λοτους το 3 που γυρίστηκε στο 4σιζονς στην Ταϊλανδή και είπα στο εαυτό μου. Εκεί έστω και για ένα κοκτέιλ πρέπει να πάω.Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις. Εχω γνωστη που χρεωκοπησαν αλλα μεχρι να χασουν τα παντα (η και επειδη), πηγαιναν σαββατοκυριακο στο 4 Seasons. Ολα ειναι ατμος.
Οι τέσσερις εποχές (The Four Seasons) Κοντσέρτο για βιολί του Αντόνιο Βιβάλντι
https://www.google.com/search?sca_esv=cca5566734bdcf74&sxsrf=AE3TifOveDJUJUlA4iSq2M9XPIXWSEJTMg:1750852336204&q=vivaldi+four+seasons&si=AMgyJEuYX5Hw7261KZxKc6opSy4g7YnhDYlGLQJcV7W3d1vInuR1RDr5UJcqLILBxL2CGhkyRJuGlILg-Ura69HW4mwIEb-gfCq6jpypEyj2wkzSCzHOX9U=&sa=X&ved=2ahUKEwj81bacwYyOAxWmgP0HHS5pBt4QyNoBKAB6BAgkEAA&ictx=1
Υ.Γ Με χιουμοριστική διάθεση !