Απροσδόκητα όμορφες χώρες/πόλεις και χώρες/πόλεις απογοήτευση..

paefstra

Member
Εμ, εσείς οι πελούσιες όλα τα ξέρετε. Εμείς οι πλεμπαιοι που τέτοια λούσα.
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις. Εχω γνωστη που χρεωκοπησαν αλλα μεχρι να χασουν τα παντα (η και επειδη), πηγαιναν σαββατοκυριακο στο 4 Seasons. Ολα ειναι ατμος.

tatooine

Member
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις. Εχω γνωστη που χρεωκοπησαν αλλα μεχρι να χασουν τα παντα (η και επειδη), πηγαιναν σαββατοκυριακο στο 4 Seasons. Ολα ειναι ατμος.
Είδα που λες το γουαιτ λοτους το 3 που γυρίστηκε στο 4σιζονς στην Ταϊλανδή και είπα στο εαυτό μου. Εκεί έστω και για ένα κοκτέιλ πρέπει να πάω.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι

Χαχα, ωραίος.
Γιάννη, βάλτο στο νήμα " ποιο τραγούδι σας ταξιδεύει"😂😂

Robert

Member
Απροσδόκητα όμορφη ήταν το Αλματυ του Καζακστάν . Νεανική και ζωντανή πόλη. Περιτρυγυρισμενη από βουνά με πολύ πράσινο και όμορφα πάρκα.Καθαρή και πολύ φιλική προς τους πεζοπόρους και εύκολα μπορείς να μετακινηθείς με τα μμμ.
Τσίρκο από τα καλά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και μέγαρα κλασικής μουσικής στη διάθεση σας
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη πόλη σαν βάση για να κάνετε ενδιαφερουσες εκδρομές ή αφετηρία για εξαιρετικά ταξίδια στη υπόλοιπη χώρα του Καζακστάν ή στο Ουζμπεκισταν και στο Κιργισταν.

IMG_2322.jpeg
IMG_2329.jpeg
IMG_2426.jpeg
IMG_2386.jpeg
IMG_2373.jpeg
IMG_2338.jpeg

μειονέκτημα ότι δεν είναι εύκολο να βρει καποιος από Ελλάδα φτηνές πτήσεις για να πάει στο Καζακστάν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.067
Μέλη
39.817
Νεότερο μέλος
Manthosr