Γενικά Βοηθεια για επιλογη ταξιδιου

candy

Member
Μηνύματα
27
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο-Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
ελβετια κ μπαλι
Γεια σας!!!
θα θελαμε τη βοηθεια σας pleaseeee! περυσι με ειχατε βοηθησει πολυ στο ταξιδι μας στο παρισι, τωρα ομως δεν ξερουμε που να παμε!
κατα τις 8 αυγουστου παιρνει αδεια ο αρραβωνιαστικος μου και λεμε να παμε διακοπουλες! εχουμε γυρω στις 8-9 μερες στη διαθεση μας,

θελαμε πολυ να παμε σκωτια και λονδινο αλλα επειδη γινεται ενα μεγαλο φεστιβαλ τον αυγουστο στο εδιμβουργο οι τιμες ειναι απλησιαστες και θα εχει μεγαλη βαβουρα, οποτε θα προτιμησουμε να επισκεφτουμε το εδιμβουργο καποια αλλη στιγμη.

Την αγγλια δεν την εχουμε απορριψει ακομα, απλα απογοητευτηκαμε με το εδιμβουργο οποτε αλλαξαμε σχεδια. στη σκωτια βεβαια θελαμε περισσοτερο να παμε για να επισκεπτουμε τα χαϊλαντς αλλα πως να το συνδιασουμε, και να παμε χάιλναντς χωρις να μεινουμε εδιμβουργο?

Παντως σιγουρα θελουμε να κανουμε ενα ταξιδι στο εξωτερικο, και εγω δε θελω να παμε σε καποια χωρα που εχει τη ζεστη της ελλαδος ή ακομα μεγαλυτερη. περισυ στο παρισι ειχαμε λιωσει γιατι ειχαμε παει τις ιδιες πανω κατω ημερομηνιες.

σκεφτομουν τις σκανδιναβικες χωρες, ή καποιο ταξιδι που να συνδιασουμε Γερμανια-Ολλανδια!

Εχετε να προτεινετε κατι?
thanks εκ των προτερων! :cool:
 

mariagl

Member
Μηνύματα
844
Likes
648
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Εγώ, που δεν εχω πάει κιολας, (και θελω πολυ να παω) θα προτιμουσα να εμενα μονο Γερμανία και να συνδίαζα δυο πολεις της Γερμανίας. Άσε την Ολλανδία για αλλη φορά.
 

zou-zou

Member
Μηνύματα
9
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Ελληνικά νησιά λέω..
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού
Καλημέρα!
Σκέφτηκες καθόλου για Β.Ιταλία ή Τοσκάνη?Έχει πάρα πολύ όμορφα μέρη, αν θέλετε βέβαια να νοικιάσετε αμάξι και να γυρίσετε..
 

shristod

Member
Μηνύματα
135
Likes
37
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο?
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Συμφωνώ με τη Βόρεια Ιταλία, έχει πολλά πράγματα να δεις (Τοσκάνη, Λίμνες, Βενετία) και αν τραβάει η όρεξή σου το συνδυάζεις με ολίγη Αυστρία ή Ελβετιά αν σε πιάσουν οι ζέστες...
 

Nikos5050

Member
Μηνύματα
535
Likes
137
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία δεν είμαι σίγουρος ότι θα γλυτώσεις τη ζέστη. Σκέψου λίγο Κοπενχάγη, Στοκχόλμη ή Όσλο-Μπέργκεν και γενικά σκανδιναβία, νομίζω είναι καλή επιλογή για καλοκαίρι. εκτός αν θέλεις Άλπεις αλλά είδα ότι μιλάς για πόλη. καλή επιλογή και Ζυρίχη με Ελβετική επαρχία

θα σκεφτόμουν και Αγ. Πετρούπολη.
 

bortzos

Member
Μηνύματα
46
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
ο γύρος του κόσμου
Φθηνή λύση είναι η Ιταλία και συγκεκριμένα το Μπέργαμο. Είναι παλιά μεσαιωνική πόλη, πανέμορφη. Πηγαίνεις Μιλάνο και από εκεί με 15 euro σε 55 λεπτά έφτασες. Μπορείς να πας ημερίσια ταξίδια στις γύρω λύμνες και αν έχεις όρεξη για ταξίδι με τρένο σε δυόμιση ώρες πας και Βενετία.
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.712
Likes
11.263
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλά, για ποιό λόγο θεωρείτε ότι πρέπει να μείνατε οπωσδήποτε Εδιμβούργο για να επισκεφτείτε τα Highlands; Μπορείτε κάλλιστα να μείνετε Γλασκώβη. Είναι άλλωστε μόλις 1 ώρα από Εδιμβούργο, οπότε δεν σας εμποδίζει κανείς να το επισκεφτείτε.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.487
Likes
28.956
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μπορείς να πας ημερίσια ταξίδια στις γύρω λίμνες
Αρκεί ο δρόμος σου να μην περνάει από την Pontida την ημέρα της ετήσιας συγκέντρωσης του Bossi (οπως την πατήσανε μερικοί "ενημερωμένοι" που τα σχετικά πρωτοσέλιδα για τη συγκέντρωση τα διαβάζανε κατόπιν εορτής... :haha:).
 

xtina23

Member
Μηνύματα
32
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε!
Καλημέρα σε όλους!!Εδώ και μερικές μέρες προσπαθούμε να καταλήξουμε με τον άντρα μου για το επόμενο ταξίδι μας που σκοπεύουμε να το κάνουμε γύρω στον Νοέμβρη και είμαστε ανάμεσα σε 2 προορισμούς:Πράγα και Δουβλίνο!Για πείτε τι θα ήταν καλύτερο??Οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη εννοείται:D Ευχαριστώ!!
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
είμαστε ανάμεσα σε 2 προορισμούς:Πράγα και Δουβλίνο!Για πείτε τι θα ήταν καλύτερο??Οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη εννοείται:D Ευχαριστώ!!
Εννοείς Πράγα και Δουβλίνο ή Τσεχία και Ιρλανδία;

Αν συγκρίνουμε τις πρωτεύουσες, ίσως για μένα είναι σχεδόν το ίδιο (όσον αφορά το τοπίο, όχι τον κόσμο), αν συγκρίνουμε χώρες, την Ιρλανδία, δεν το συζητώ!
Βέβαια, δεν ξέρω τι καιρό θα έχει το Νοέμβρη (για παγωνιά το κόβω), ούτε αν σε απασχολέι η τιμή του εισιτηρίου...
 

xtina23

Member
Μηνύματα
32
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε!
Βασικά Πράγα και Δουβλίνο.Επειδή βέβαια θα αφιερώσουμε μια εβδομάδα λογικά θ γίνει Τσεχία και Ιρλανδία κάνοντας και κάποια εκδρομή σε γύρω περιοχές.Και μένα η Ιρλανδία με τραβάει λίγο παραπάνω.Ο καιρός με απασχολεί και μένα λιγάκι αλλά από τη στιγμή που επιλέγω χειμώνα λίγο πολύ ξέρεις τι να περιμένεις.Όσον αφορά τιμές έχω ψάξει ήδη εισητήρια και ερχόμαστε στα ίδια σχεδόν.
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Εγώ την αγαπώ την Ιρλανδία.

Αλλά αν είναι να πάς και να βρέχει τις μισές μέρες....ε, πως θα το ευχαριστηθείς...;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.191
Μηνύματα
883.461
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom