Γαμηλιο ταξιδι στην Ελλάδα..Βοηθεια...

dreamangel25

Member
Μηνύματα
53
Likes
12
συντομα πληζ γιατι μου βγαινει το θεμα στα αδιαβαστα καθε τρεις και λιγο...
πλακα κανεις:roll:αυτο εδω ειναι φορουμ να βοηθαμε,εχω κ εγω δικο μου φορουμ ανεξαρτητο με ταξιδια κ ποτε δεν την ειπα σε καποιον τωρα αν σου εμφανιζετε στα αδιαβαστα απλα βγαλτο απο αυτη την επιλογη :haha:
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.031
Likes
12.140
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
το ξερω αλλα ειναι γαμηλιο ταξιδι κ θελω να υπεροχο δεν θα με ενοιαζε τοσο πολυ αν μιλουσαμε για απλες διακοπες!
και πλεον ειπα οτι η επιλογη ειναι ειτε αμοργο ,ειτε κεφαλοννια!αλλα και παλι τετοιου ειδους σχολια δεν τα καταλαβαινω απλα για πει κατι,αν κουραζετε απο τα ποστ μου ας μην τα διαβαζει κ προπαντων ας μην απανταει!
Μην αρπαζεσαι βρε... λεμε και καμμια μ@λ@κι@ να περνα η ωρα.
Κοιτα μη πας νευριασμενη στο γαμο... Αντε η ωρα η καλη!
 

dreamangel25

Member
Μηνύματα
53
Likes
12
μην ανησυχεις δεν παω!!κοιτα και εγω συγνωμη αν σας κουρασα απλα θελω να ειναι ολα τελεια γιαυτο το ψαχνω τοσο πολυ!εσας δεν σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο!να θες να πας καπου με τον συντροφο σου κ να θες το καλυτερο για εσας!?
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
θελω να ειναι ολα τελεια γιαυτο το ψαχνω τοσο πολυ!εσας δεν σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο!να θες να πας καπου με τον συντροφο σου κ να θες το καλυτερο για εσας!?
Πάντα αυτός είναι ο γνώμονας από τη στιγμή που ταξιδέυω με τον λατρευτό μου αντρούλη!Πάντα θελω να παίρνω το καλύτερο με τα χρήματα που διαθέτω και σε κάθε ταξίδι που προγραμματίζω σκέφτομαι 5-6 προορισμούς πριν αποφασίσω.Μην ανησυχείς που γράφεις τις σκέψεις σου,σε καταλαβαίνω, κι εμένα προσωπικά δε με κουράζεις.Θα σου έλεγα να κάνεις αυτό που ονειρέυεσαι για γαμήλιο,αυτό που πάντα φανταζόσουν γιατί ταξίδια θα κάνεις πολλά και στο έυχομαι αλλά γαμήλιο ένα!Η Αμοργός είναι το ένα από τα δύο αγαπημένα μου νησιά,με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και ωραία τοπία.Η Κεφαλλονιά είναι οικογενειακό νησί,τεράστιο που σημαίνει αυτοκίνητο οπωσδήποτε,εγώ δε θα το επέλεγα για γαμήλιο αλλά για διακοπές με τα παιδιά μου.Αφού θα έχετε όμως μαζί και το παιδάκι σας μια χαρά είναι!
 

dreamangel25

Member
Μηνύματα
53
Likes
12
δεν εχω παιδι!!!( ακομα )!!!οι δυο μας ειμαστε!οσο για κεφαλοννια αν παμε θα παμε σε δωματιο με ιδιωτικη πισινα γυρω στα 800 με 1000 κ τα 7 βραδυα κ ειλικρινα δεν νομιζω να βγουμε απο κει!!!αντε για κανα φαγητο κ κανα ποτακι στο χαλαρο αλλα ως εκει!γενικα θελουμε πολυυυυυυυυυυυυυ χαλαρωση!!!
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
το αγορακι μου εχει προβλημα με το ποδι του που σημαινει οτι ζοριζετε αρκετα στο περπατημα
:lol::lol::lol:Που να ήμουνα και ξανθιά!!!
Στον άντρα σου αναφέρεσαι...τώρα το κατάλαβα οκ!
Αφού ενδιαφέρεσαι μόνο για χαλαρά ποτάκια,γιατί δεν πάτε Ιθάκη?Τα πιο ρομαντικά ποτά τα ήπια εκεί,φοβερή ατμόσφαιρα όλο το νησί,επιπλέον μικρό και κουκλίστικο.Κεφαλλονιά και χαλάρωση...δε μου κάνει προσωπικά αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά!
 

damasta

Member
Μηνύματα
192
Likes
393
Επόμενο Ταξίδι
ιού επιτρέποντος ΠΑΝΤΟΥ
συμφωνω με villi.στα υποψη οτι εαν ξεκινησει να βρεχει ξεχνα να σταματησει.μας συνεβει περσι αρχες σεπτεμβρη.
 

alexandra75

Member
Μηνύματα
199
Likes
25
αφού θέλεις πολυτέλεια και ατμόσφαιρα δεν πας καμιά Ελούντα. Απίστευτα ξενοδοχεία, ατμοσφαιρικά και νομίζω πως για την περίοδο που θέλεις έχουν βγάλει και κάτι προσφορές. Δες και στο goldentravel.

1. Honeymoon Resorts - Luxury Suites, Honeymoon in Greece at the Domes of Elounda

2. Elounda Palm Hotel Elounda Crete Lassithi Greece

και εγγυημένα καλός και ζεστός καιρός για να χαρείτε τα μπανάκια σας. Από την πλευρά του Ιουνίου πιάνει λίγο δροσούλα από Σεπτέμβριο. Αμοργό δεν θα σου την πρότεινα για την περίοδο που θέλεις.
 

dreamangel25

Member
Μηνύματα
53
Likes
12
και μετα λετε εμενα αναποφασιστη!!:rolleyes:αχ τι μου κανετε!!!!σκεφτητε οτι παμε τελη σεπτεμβριου κ παιζει ρολο κ ο καιρος!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.677
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom