Γαμηλιο ταξιδι στην Ελλάδα..Βοηθεια...

babaduma

Member
Μηνύματα
5.054
Likes
7.810
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Σταθερή αξία για τις μέρες και τα χρήματα που διαθέτεις παραμένει πάντα το ανεπανάληπτο Dubai.
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.394
Likes
14.327
απο αθηνα με δικο μας αμαξι!!
΄Οποτε μπορείς να υπολογίζεις 3 μέρες για πήγαινε/έλα και έχεις 4,5-5 μέρες για την Πόλη.Μια χαρά είναι.Και νομίζω οτι τα 2000 Ευρώ φθάνουν για το ταξίδι(με περιορισμένες αγορές στην Πόλη).
 

damasta

Member
Μηνύματα
192
Likes
393
Επόμενο Ταξίδι
ιού επιτρέποντος ΠΑΝΤΟΥ
με την νεα σου επιλογη ξεχνας το αραγμα.εχεις χλμ. διαδρομης για να φτασεις και χλμ.ποδαροδρομου για να δεις την πολη.μηπως να το ξανασκεφτεις?μια κρητη ή μια νοτια πελλοπονησο για την περιοδο που συζητας ειναι πολυ χαλαρες σε κινηση χωρις να ειναι αδειες,πραγματα να δεις στο χαλαρο και παραλιες, θυμιζουν εξωτικους προορισμους και μπορεις νακολυμπισεις και ν αραξεις .κατα τα αλλα Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ
 

Elenik

Member
Μηνύματα
295
Likes
97
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
Έχεις σκεφτεί ότι το κόστος διοδίων και βενζινών για τα χιλιόμετρα που σκέφτεσαι (αθήνα - κωνσταντινούπολη - αθήνα) μπορεί να είναι το ίδιο ή και περισσότερο μη σου πω από δύο αεροπορικά εισητήρια για την ίδια διαδρομή;;
 

dreamangel25

Member
Μηνύματα
53
Likes
12
εχεις απολυτο δικιο γι αυτο κ καταληγουμε ειτε σε αμοργο,ειτε κεφαλονια!και θα σας εξηγησψ το γιατι!!!λοιπον στην αμοργο εχω ηδη κερδισει 3 διανυκτερευσης σε ξενοδοχειο στην αιγιαλη κ σημαινει πως θα πληρωσουμε αλλες 4 αλλα απο οτι εχω ακουσει θελει περπατημα για να την γυρισεις κ αυτο ειναι το θεμα!το αγορακι μου εχει προβλημα με το ποδι του που σημαινει οτι ζοριζετε αρκετα στο περπατημα κ ετσι σκεφτηκαμε σαν εναλλαχτικη ενα ξενοδοχειο στην κεφαλονια που περιπου με 1000 euro θα κατσουμε σε δικη μας βιλλα με ιδιωτικη πισινα!μπορει τα χρηματα να ειναι πολλα αλλα πιστεψτε μας οτι σαν νεονυμφοι δεν θα θελουμε να παμε κ καπου αλλου το πολυ για κανα ποτακι κ μετα βουρρρ στο δωματιο!!!
 

dreamangel25

Member
Μηνύματα
53
Likes
12
ωραια κ τι θες να πεις με αυτο!ναι οκ ειμαστε αναποφασιστοι κ ναι ενθουσιαζομαι ευκολα!τωρα αν εσενα δεν σ'ἀρεσουν αυτα τοτε μην μπαινεις καν στον κοπο να κανεις ποστ μονο για να κανεις το κομματι σου!!και πιστεψε με ξερω ακριβως τι ωρα εγραψα τα ποστ δεν χρειαζομαι υπενθυμιση απο σενα!!!:bleh:
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.054
Likes
7.810
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ψυχραιμίααααα! Και είσαι και σε επικίνδυνη εποχή, κι έχεις κι άλλα πράγματα να σκεφτείς...

Απλά, μήπως σκέφτηκες ότι η αναποφασιστικότητα η δική σου, τελικά, αποθαρρύνει τα μέλη στο να προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν? Και ότι, θα ήταν καλύτερο να καταλήξεις κάπου, έστω και γενικά (π.χ. Κυκλάδες), και μετά να ζητήσεις συγκεκριμένες πληροφορίες ώστε να έχεις και ουσιαστική βοήθεια?
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.145
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μου 'χουν πει πως για γαμηλιο στην Ελλαδα τα Καμενα Βουρλα ειναι must. Τωρα απ' εκει και περα μπορειτε να πατε οπου θετε αλλα παρτε μια αποφαση συντομα πληζ γιατι μου βγαινει το θεμα στα αδιαβαστα καθε τρεις και λιγο...
 

dreamangel25

Member
Μηνύματα
53
Likes
12
το ξερω αλλα ειναι γαμηλιο ταξιδι κ θελω να υπεροχο δεν θα με ενοιαζε τοσο πολυ αν μιλουσαμε για απλες διακοπες!
και πλεον ειπα οτι η επιλογη ειναι ειτε αμοργο ,ειτε κεφαλοννια!αλλα και παλι τετοιου ειδους σχολια δεν τα καταλαβαινω απλα για πει κατι,αν κουραζετε απο τα ποστ μου ας μην τα διαβαζει κ προπαντων ας μην απανταει!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.027
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom