Γαμηλιο ταξιδι στην Ελλάδα..Βοηθεια...

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Άσε τα γαμήλια τραπέζια που'ρχονται οι θειές και τρώνε και μετά κάνουν και τις γευσιγνώστριες (παθών και μαθών),πήγαινε στην εκκλησία απλά και όμορφα,παντρέψου τον ανθρωπό σου και μετά κάντε τη για τρέλες στις Σευχέλλες!!!Όλα τα άλλα θα τα μετανιώσεις,ένα ωραίο ταξίδι ΠΟΤΕ!
Ποσο μικροπρεπες να καθεσαι να σχολιαζεις το φαγητο και το τι γουσταρει να κανει ο καθενας στο γλεντι του μετα την εκκλησια. Χιλιες φορες να τα φας μονη σου με τον αντρα σου στι Σευχελλες(!) παρα να τα φας για να ντερλικωσουν οι κουτσομποληδες!
 

dreamangel25

Member
Μηνύματα
53
Likes
12
αν τα ειχα τα χρηματα θα εκανα τραπεζι αλλα ουτε αυτο θα γινει!το βραδυ θα την βγαλουμε σε beach bar με τους φιλους μας!!καταρραμενη κριση!!τωρα οσο για το ταξιδι χθες κοιτουσα κ λιγο την ικαρια...Μα τελειως αναποφασιστη!
 

ikarialover

Member
Μηνύματα
678
Likes
851
Ικαρία δεν την προτείνω για τέλη Σεπτέμβρη.. Πιάνει αρκετό κρύο και έχει και κύμα η θάλασσα..Αρχές Σεπτέμβρη είναι πιο όμορφα.;)
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
το βραδυ θα την βγαλουμε σε beach bar με τους φιλους μας!!καταρραμενη κριση!!!
Και τι καλα που θα κάνετε!!!:clap: Θα περάσετε σούπερ με τα φιλαράκια σας,μακάρι να είχα κάνει το ίδιο!Μη ψάχνεσαι για νησιά τέλος Σεπτέμβρη θα είναι κατάθλιψη,εκτός αν πας σε κανένα μεγάλο όπως Ρόδο,Κέρκυρα που δε θα δεις κλειστά μαγαζιά κι έχουν πολλές επιλογές πέρα από παραλίες.Κινήσου αναμεσα σε αυτά που ήδη έχουν αναφερθεί νομίζω ότι είναι οι καλύτερες λύσεις!Καλή διάθεση θα υπάρχει οπότε παντού ωραία θα είναι!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Επειδη αναφερθηκε η Αστυπαλαια και εγω εκει πηγα γαμηλιο ταξιδι...κλαψ κλαψ..θα σου δωσω το γενικοτερο κλιμα για να λαβεις μια ιδεα.
Ειναι ομορφο νησι και εχει μια μαγευτικη χωρα για ρομαντζο κλπ
Ο καιρος ηταν καλοκαιρινος και καναμε ολες τις δραστηριοτητες που μπορει να κανει καποιος το καλοκαιρι ,παραλιες ομορφες αλλα εμεις πηγαμε 9 Σεπτεμβρη με 17 και ηδη πολλα απο τα μαγαζια ηταν κλειστα .Το νησι φαινεται να εχει πολλες υποδομες και καταλυματα για τη χοτ σεζον..αλλα το Σεπτεμβρη λειτουργουσαν λιγα πραγματα.Λαβε υποψην σου οτι εσεις θα πατε αργοτερα απο μας.
Εμας βεβαια μεσα στα σοροπια και στα μελια ..δε μας πολυπειραξε.
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Και τι καλα που θα κάνετε!!!:clap: Θα περάσετε σούπερ με τα φιλαράκια σας,μακάρι να είχα κάνει το ίδιο!Μη ψάχνεσαι για νησιά τέλος Σεπτέμβρη θα είναι κατάθλιψη,
έ όχι και κατάθλιψη τέλος σεπτέβρη...ίσα ίσα που θα χουν χωθεί τα πιτσιρίκια στις τάξεις και θα ευχαριστηθούν οι άνθρωποι..
πχ σεπτέβρης στην κρήτη οτι καλύτερο!!
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Μη ψάχνεσαι για νησιά τέλος Σεπτέμβρη θα είναι κατάθλιψη,εκτός αν πας σε κανένα μεγάλο όπως Ρόδο,Κέρκυρα που δε θα δεις κλειστά μαγαζιά κι έχουν πολλές επιλογές πέρα από παραλίες.Κινήσου αναμεσα σε αυτά που ήδη έχουν αναφερθεί νομίζω ότι είναι οι καλύτερες λύσεις!Καλή διάθεση θα υπάρχει οπότε παντού ωραία θα είναι!
Ακριβώς αυτό έγραψα αγαπητή ;)!Διάβασε ολόκληρο το μηνυμά μου!Η Κρήτη δεν είναι Αστυπάλαια και Κύθηρα που δε θα κυκλοφορεί ψυχή!Αλλά πάλι και η ερημιά μπορεί να αρέσει σε πολλούς γιατί όχι!
 

dreamangel25

Member
Μηνύματα
53
Likes
12
Η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν εχουμε παρει καμια αποφαση!παντως αν παω σε νησι και ειναι ερημικο ( που λεει ο λογος )μας κανει καλο καιρο κ εχω πριβε τις παραλιες πιστεψτε με δεν θα μας χαλασει καθολου ;)
 

kostasbmw

Member
Μηνύματα
95
Likes
22
πριβε παραλια δεν υπαρχει αγαπητη εκτος και αν βρεις καποιον με ενοικιαζομενα και εχει καταπατησει το γιαλο


νοτια ροδο για ερημια πρασονησι
 

elefinor

Banned
Μηνύματα
187
Likes
59
Να πάτε Ζαγοροχώρια και να τα συνδυάσετε με νομό Καστοριάς. Σας φτάνουν οι ημέρες, η εποχή είναι κατάλληλη και θ'απολαύσετε εκπληκτικά τοπία.
 

dreamangel25

Member
Μηνύματα
53
Likes
12
πριβε παραλια δεν υπαρχει αγαπητη εκτος και αν βρεις καποιον με ενοικιαζομενα και εχει καταπατησει το γιαλο


νοτια ροδο για ερημια πρασονησι
πιστεψε με γνωριζω πως δεν υπαρχουν πριβε παραλιες:bash:!ειναι μεταφορικη η εκφραση!οτι θα ειναι ησυχα κ χωρις πολυκοσμια ;)
 

MAGGI10

Member
Μηνύματα
43
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες....
δεν ξερω αν σε προλαβα αλλα δειτε και ναυπλιο -μονεμβασια ...

ειναι πολυ ωραια ...εμεις μειναμε στο ναυπλιο στο ιλιον ...φοβερο και στην μονεμβασια στο λαζαρετο ....
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.032
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom