Για τη βαρεμάρα τις μέρες της καραντίνας

malysa

Member
Μηνύματα
1.046
Likes
1.825
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ονειρεμένο Ταξίδι
3η βραχονησίδα αριστερά
Ακολούθησα αυτή εδώ και επειδή εχω και το μηχάνημα (μπορείς και με τα χέρια ομως) και δεν θέλει και πολύ ώρα.. απο όσες είδα μέσα στο δίκτυο μου φάνηκε η πιο εύκολη..
Κάνω συνεχώς αυτή.
https://www.daddy-cool.gr/sintages/blog-post_17-2.htmlΕίναι πανεύκολη και γίνεται πεντανόστιμη. Το ψωμί μετά από μία βδομάδα είναι ακόμη ψωμί.
Την κάνω σε παραλλαγή, με αλεύρι ολικής, σπόρους κολοκύθας, καρύδια και αμύγδαλα, αλλά και σκέτη που την έχω κάνει, πάλι τέλεια βγαίνει.
Μόλις βγήκε από τον φούρνο το παστίτσιο μας.
Εγώ εσώκλειστη και με τηλεργασία από την Πέμπτη (18/3), για την ώρα έχω φτιάξει κέικ με τρούφα, 2 φορές λαγάνες (συνταγή της Αργυρώς θεΪκές !!), κουλουράκια πορτοκαλιού ...

ααα και προχθές 10 η ώρα το βράδυ μαγείρευα κόκκινες φακές... λες και δεν μπορούσα να τις φτιάξω την επομένη..... :harakiri:

Επόμενο project : τα ψωμιά του @chrisbd

'Οταν με το ΚΑΛΟ, τελείωσουν ΟΛΑ :):clap:, θα έχουμε γίνει master chef,..... αν καταφέρουμε να βγούμε από την πόρτα του σπιτιού μας ... με τα επιπλέον κιλά !!

Μας βλέπω για νέο thread "Τι μαγειρέψαμε αποφεύγοντας τη βαρεμάρα του εγκλεισμού" :haha:
 
Last edited:

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Μόλις βγήκε από τον φούρνο το παστίτσιο μας.

View attachment 302634
Πολύ ωραίο αλλά Μάκη μου θα σε μαλώσω... σήμερα τουλάχιστον εμείς οι μεγαλύτεροι πρέπει να τηρούμε την παράδοση του μπακαλιάρου... παρεμπιπτόντως ακριβώς στο ίδιο ταψί κάνουμε το παστίτσιο... Αν μέναμε κοντά θα κάναμε ανταλλαγή..



Εθνική παλιγγενεσία σήμερα απο τις χειρότερες που θα θυμόμαστε..

Χρόνια πολλά στους Βαγγέληδες και τις Ευαγγελίες..
 

alvadi

Member
Μηνύματα
553
Likes
2.802
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μεξικό
Ακόμα δουλεύω, ακομα δεν έχω βαρεθεί.. έχω λιωσει το spotify, έχω ακούσει ολοκληρα άλμπουμ και πολλές μουσικές άλλοτε ωραίες, αλλοτε από αυτές που φέρνουν νοσταλγία, εχθές πχ. ήταν η βραδιά της κατάθλιψης :)

Από βιβλία έχω αρκετά αδιάβαστα και αυτο που εχει σειρά στα φυσιολογικά του ειναι του Nesbo το Νέμεσις, αλλά μια και το μυαλό ειναι πια πιο ξεκουραστο λέω να ξεκινήσω του Ραφαηλιδη την ιστορια του νεοελληνικού κράτους και άλλο ένα βιβλιο του Ραφηλίδη για τους λαούς της Μεσογείου. Τον Nesbo θα τον αφήσω για αργότερα, διαβάζεται και στο λεωφορείο...όταν θα ξανακυκλοφορήσουμε..
 

MVSylvia

Member
Μηνύματα
530
Likes
2.281
Διάβασε πρώτα την ιστορία το
λέω να ξεκινήσω του Ραφαηλιδη την ιστορια του νεοελληνικού κράτους και άλλο ένα βιβλιο του Ραφηλίδη για τους λαούς της Μεσογείου
Έχω διαβάσει και τα δυο, την ιστορία του νεοελληνικού δύο φορές! Προτείνω να ξεκινήσεις από αυτό, θέλω και εγώ να το διαβάσω άλλη μία φορά, τώρα σε πιο μεγάλη ηλικία για να δω πώς θα μου φανεί με τη ματιά που έχω πλέον.
 

whoknows

Member
Μηνύματα
742
Likes
2.228
Επόμενο Ταξίδι
Στο φεγγαρι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Στο κεντρο της Γης
μιας και βαρεμαρα βαραει κοκκινο, εφτασα στο σημειο να ξυριστω..ειχα να το κανω περιπου 15 χρονια..
επομενος στοχος ειναι με οδοντοβουρτσα να καθαρισω τους αρμους απο τα πλακακια
 

Aquarius

Member
Μηνύματα
49
Likes
66
Εμένα με βοηθάει πολυ η γυμναστική. Μου φτιάχνει την διάθεση. Κακά τα ψέματα είναι από αυτους που δν απολαμβάνω καθολου τον εγκλεισμό. Μου κάνει εντύπωση κιόλας ότι υπάρχουν άνθρωποι που το χαίρονται όλο αυτό.
Η γυμναστική λοιπόν κ το γράψιμο με βοηθούν να ξεχνιεμαι κ να νιώθω ενεργητική κ δημιουργική.
 

sinefoula

Member
Μηνύματα
451
Likes
1.677
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
βγηκα κι εγω χτες στην αυλη μου,να κανω κοιλιακους,ξαπλαρω στο χορταρι,(εδω στο νησι,κατι οι βροχες κατι ο κηπουρος που πεθανε,πριν χρονια)τα χορτα ειναι σε φαση ζουγκλας...ξαπλαρω κι εγω στο χορταρι κι αρχιζω...βγαινει ο γιος μου εξω....τρομαγμενος αρχικα και τι μου λεει;
ρε μαμα προβες κανεις;να δεις πως ειναι τα ραδικια αναποδα;ελα μεσα και κανει κρυο.
 

themischar

Member
Μηνύματα
483
Likes
4.518
Επόμενο Ταξίδι
Έλα (μου) ντε

Irouli

Member
Μηνύματα
113
Likes
146
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα
Το πόσο σας ζηλεύω εσάς που είστε σπίτι δεν λέγεται! Έχω ενα παζλ 5000 κομμάτια εδώ και μήνες στο κουτί του ακόμη και 2 βιβλία αδιάβαστα και δεν έχω χρόνια για τίποτα! Οχι μόνο δουλεύω αλλά δουλεύω και διπλά, καθώς λείπει η συνάδελφος με ειδικού σκοπού άδεια. Όποιος ενδιαφέρεται ανταλλάσσω την θέση μου με την καραντίνα :xalara::xalara::haha:
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.626
Likes
50.306
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Για πειτε καμια σειρα στο netflix...πλην breaking bad που το εχω δει.
To Chernobyl το είδες; Η καλύτερη σειρά που έχω δει, πολύ ρεαλιστική, λίγα επεισόδια και καλά.

Μου άρεσε πάρα πολύ κι ο τρόπος που είναι γυρισμένο το The Americans, αναφέρεται σε Σοβιετικούς υπερκατασκόπους στις ΗΠΑ τη δεκαετία του '80. Παρότι η σειρά είχε ως έμπνευση τους πραγματικούς Ρώσους υπερκατασκόπους που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 2000 αν θυμάμαι καλά, για κάποιο λόγο επέλεξαν να γυρίσουν τόσες σαιζόν σε περιβάλλον 80ς, που ανεβάζει βεβαίως το βαθμό δυσκολίας. Εξαιρετικά καλογυρισμένη και μπόνους οι φοβερές μουσικές επιλογές της εποχής.
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.693
Likes
6.667
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική Ναμιμπια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.674
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom