Περιεχόμενα

H είσοδος του Golden Tulip Hotel στο Κουμάσι

Πανοραμική φώτο του Baba Yara Stadium

Plantain παντού (Η αλμυρή μπανάνα που λέγαμε)

Το Γκανέζικο καροτσάκι για μωρά (Λέμε Τώρα ...).Από πίσω το Φαστ Φούντ που περιέγραψα (Κάτι σαν Goody's ας υποθέσουμε) και το αυλάκι δίπλα στον δρόμο που η άλλη έβρεξε τη βούρτσα για να χτενιστεί.
Μια Φωτογραφία ,χίλιες λέξεις που λένε και οι Κινέζοι,οι οποίοι ευδοκιμούν στην χώρα

Πλανόδιες πωλήτριες στο δρόμο.Το 90% είναι γυναίκες.Οι άντρες τις περισσότερες φορές είναι στην άκρη του δρόμου και παίζουν ή συζητάνε. Ο φεμινισμός ,λέξη άγνωστη ακόμα στην Γκάνα

Το τουρμπάνι -τουρμπανι, η μπλούζα iPhone όμως

Από την συνέντευξη τύπου .Δεν είμαι εγώ ο λευκός ,συνεργάτης μου

Μοντέρνα κατασκευή στην Γκάνα,πολυκατοικία .Ναι στην μέση ο ένας όροφος εξέχει. Στο παγκάκι μένω εκεί με τίποτα

Παρακολουθώντας προπόνηση . Από την άλλη μεριά ξαπλώνανε κανονικά. Αν οι Γκανέζοι διακρίνονται για κάτι ,είναι η προσπάθεια τους να εντυπωσιάζουν. Αποτυχημένη προσπάθεια βέβαια αλλά όλο λένε και λένε

Φάστ Φούντ νο2 , Από πίσω μοτοσυκλέτα από το ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ νο1

Ο φούρνος της γειτονιάς μας. Μην σας δείξω που τα φτιάχνουν , δεν θα ξαναφάτε ψωμί στη ζωή σας.

Σπίτι με αυλή. Ααααααα και με τούβλα, Μεγαλοαστός όπως λέμε ένα πράγμα,θα καταλάβετε τις σας λέω

Μικροαστοί.

Εκεί οι γυναίκες μπορεί να λένε και κανα όχι όταν ο σύζυγος τις προτείνει να πάνε για ψώνια. Μπουτίκ made in Ghana. Πολυκατάστημα ΜΤΝ κινητή τηλεφωνία από έξω. Ναι πουλάει και κινητά

προπονητικό κέντρο

δωμάτιο αξιπρεπέστατο

Μίλησε κανείς για κίνηση???

Accra Mall,το ποδήλατο δίπλα όλα τα λεφτά.Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο τα περισσότερα προιόντα είναι πιο ακριβά από την Ελλάδα εκτός του Σούπερ Μαρκετ που έχει μεσα

Αριστερά το λευκό είναι το παραδοσιακό ένδυμα που έλεγα

Εμπορικός δρόμος ΤΙΙΙΙΙ????

Πισίνα στο ξενοδοχείο

Εσωτερική πτήση.Κινεζιά κανονική

Μαθητές σχολείου