Φέρε φέρε!!!!Και το spumante κυρίως... Είναι απο μια κάβα λίγο πιο έξω απ την Cefalu, για δες το κι αυτό!!Οκ θα του μεταφέρω τους χαιρετισμούς όλου του λαού του απο εδω μέσα και ίσως μου δωσει κανα πιάτο να φέρω πίσω να σας το μοιράσω. Λες???
Οι άνθρωποι ξέρουν να ζήσουν, τί να λέμε τώρα?Μεσημεράκι ύπνος και καλοκαίρι διακοπές όπως αρμόζει...Καλά κάνουν..!!Πάντως όλοι οι Ιταλοί έχουν κάποιο πρόβλημα με τα ωράρια. Πέρσι όπου πήγαμε 16 μέρες από Ρώμη ως τις λίμνες και ξανά Ανκόνα με το ζόρι βρίσκαμε κάτι για φαγητό. πολύ σιέστα. Άσε που όλοι μας έλεγαν καλό καλοκαίρι με τις αυτοσχέδιες πινακίδες στα μαγαζιά τους![]()
Μπα, μάλλον στην Κέρκυρα έρχονται.. Κάτι ξέρω και γω και δεν πάω Αυγουστιάτικα στην Ιταλία...Πάντως έμαθα που πάνε όλοι αυτοί που λείπουν δηλαδή όλη η Ιταλία. διακοπές για μπάνια στις λίμνες. Μόνο εκεί άκουσα Ιταλικά και στην Τοσκάνη.