μύθος. αν έχει γίνει μιλάμε για πολύ παλιά. πέρασα απόγευμα δευτέρας του Πάσχα και ήταν ήρεμα τι λέμε τώρα..εκτός φυσικά από φυσικά εμπόδια, καταιγίδες, τρικυμίες, κατακλυσμοί κλπ. τώρα που πας κανένα πρόβλημα. μην ξεχάσεις τα τιπς που έχουν γραφεί στις ιστορίες της sapienza.αλλά άκουσα για κάτι τρίωρα-τετράωρα και μου ήρθε κάπως.
τότε στο θεό Ciccio στο Παλέρμο. αν είναι κλειστός τον αντικαθιστά επάξια ο αδελφός του Carlo απέναντι.Οχι βέβαια, τα έχω διαβάσει και σημειώσει όλα, και φυσικά έχουν πάρει την θέση τους στο προγραμμά μας. Βέβαια αν κάτι θέλω να φάω εκεί είναι τα παγωτά τους ιδίως αυτά που είναι σαν τη Φλωρεντίας. Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α.
Ο Ciccio είναι μονόδρομος!!!Θεϊκό παγωτό!!!τότε στο θεό Ciccio στο Παλέρμο. αν είναι κλειστός τον αντικαθιστά επάξια ο αδελφός του Carlo απέναντι.
Στη παλιά πόλη του trapani που είναι γραφική θα βρείτε εστιατόρια. Τον Σελινούντα το επισκεφθήκαμε αλλά δεν μείναμε στη περιοχή. Το Agrigento είχε παραλία όπου απογοητευτήκαμε πόσο ντέκαντανς ήταν.Για εκεί που δεν έχω καθόλου πληροφορίες περι φαγητού είναι σε μέρη όπως Trapani, selinunte, Agrigento. Έχετε κάτι στα υπ΄οψιν σας?
εκεί δεν έχει εστιατόριο πάντως. μήπως εννοείς καφέ? που σερβίρουν και πίτσα.Προτείνω ανεπιφύλακτα φαγητό στη Τσεφαλού στη πλατεία του Καθεδρικού,