• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Γενικά Δικαιούμαι αποζημίωση και πως τη διεκδικώ?

mourohavlos

Member
Αν δεν απατώμαι ο Ευρωπαϊκός κανονισμός δεν ισχύει (η πρώτη πτήση η οποία ξεκινά από ΕΕ είχε καθυστέρηση μικρότερη των 3 ωρών).
Για το δεύτερο σκέλος , εφόσον είναι το ίδιο PNR, θα πρέπει να σε βάλουν στην επόμενη διαθέσιμη πτήση και ίσως (αυτό δεν το ξέρω) να σου παρέχουν διαμονή σε ξενοδοχείο και να σου πληρώσουν τυχόν έξοδα

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Σε καθυστέρηση άφιξης σχεδόν 20 ωρών στη Λίμα με την Avianca, ο φίλος μου πήρε 600 ευρώ αποζημίωση καθώς η πρώτη πτήση Μαδρίτη-Μπογκοτά είχε μεγάλη καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος (αναχώρησε με καθυστέρηση, μετά από 1+ ώρα πτήσης επέστρεψε στη Μαδρίτη και τελικά πέταξε την επόμενη μέρα).

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
@Porfyria @Hayate , έφυγε από Αθήνα για Σαρζα με καθυστέρηση, τον λόγο δεν τον γνωρίζω.. και από Σαρζα ΘΑ πήγαινα Κουάλα Λουμπούρ. Το φοβερό είναι ( air arabia ότι χειρότερο ) ότι το αεροπλάνο εφτασε 21.35 , η transit πτήση έφυγε 22.09, και δεν μας περίμενε..!!
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά το φοβερό είναι ότι περίμενες ότι θα σας περίμενε το αεροπλάνο για να ξεκινήσει :p

mourohavlos

Member
Σε καθυστέρηση άφιξης σχεδόν 20 ωρών στη Λίμα με την Avianca, ο φίλος μου πήρε 600 ευρώ αποζημίωση καθώς η πρώτη πτήση Μαδρίτη-Μπογκοτά είχε μεγάλη καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος (αναχώρησε με καθυστέρηση, μετά από 1+ ώρα πτήσης επέστρεψε στη Μαδρίτη και τελικά πέταξε την επόμενη μέρα).
Αυτό είναι διαφορετικό, καθώς η πρώτη πτήση (που ξεκινά από ΕΕ) έχει περισσότερες από 3 ώρες καθυστέρηση. Και ναι, σε αυτήν την περίπτωση προβλέπεται αποζημίωση 600 ευρώ

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Το φοβερό είναι ότι περίμενες ότι θα σας περίμενε το αεροπλάνο για να ξεκινήσει :p
Γιατί; Λίγες φορές έχουν καθυστερήσει αεροπλάνα, ειδικά στις τελευταίες πτήσεις της ημέρας, για να επιβιβαστούν επιβάτες που έφτασαν με καθυστέρηση της προηγούμενης πτήσης;

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Γιατί; Λίγες φορές έχουν καθυστερήσει αεροπλάνα, ειδικά στις τελευταίες πτήσεις της ημέρας, για να επιβιβαστούν επιβάτες που έφτασαν με καθυστέρηση της προηγούμενης πτήσης;
Σε κανένα Θεσσαλονίκη-Λήμνος μπορεί, σε διεθνές αεροδρόμιο με εκατοντάδες/χιλιάδες επιβάτες να κάνουν ανταποκρίσεις, σιγά μη περιμένει το αεροπλάνο επιβάτες άλλης πτήσης.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Αν επικαλεστει καιρικές συνθήκες ή κάποιο άλλο λόγο για τον οποίο δεν είναι υπεύθυνη η αεροπορική τότε ΔΕΝ πληρώνει...

Στα άλλα κιεγω νομίζω επειδή ξεκινάει από Ευρώπη η αεροπορική πρέπει να συμβιβαστεί με τους κανονισμούς και να πληρώσει..Είναι κάτι που λογικά το έχει υπογράψει ..

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Σε κανένα Θεσσαλονίκη-Λήμνος μπορεί, σε διεθνές αεροδρόμιο με εκατοντάδες/χιλιάδες επιβάτες να κάνουν ανταποκρίσεις, σιγά μη περιμένει το αεροπλάνο επιβάτες άλλης πτήσης.
Εμένα προσωπικά μου έχει τύχει τουλάχιστον 3 φορές σε Ζυρίχη και Φρανκφούρτη να περιμένουμε επιβάτες από άλλες πτήσεις.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εμένα προσωπικά μου έχει τύχει τουλάχιστον 3 φορές σε Ζυρίχη και Φρανκφούρτη να περιμένουμε επιβάτες από άλλες πτήσεις.
Ομοίως στο αεροδρόμιο της Βιέννης, το αεροσκάφος που θα φεύγαμε περίμενε να μας επιβιβάσει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.329
Μέλη
39.987
Νεότερο μέλος
Mrsmoke

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα