Εικοσαρίσαμε

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Η ημερομηνία εγγραφής μου γράφει "4 Αυγούστου 2008". Από τότε έβλεπα φωτογραφίες και διάβαζα ιστορίες σποραδικά και που. Δεν είχα χρησιμοποιήσει με "φανατισμό" το φόρουμ. Ήξερα ότι υπήρχε και ίσως κάποτε να χρειαζόταν. Αλλά ... ξεχάστηκε! Ώσπου φέτος αποφασίσαμε να πάμε στο Βιετνάμ και έπρεπε να οργανωθεί το ταξίδι. Αλλά Ασία και γενικά εκτός της γειτονιάς μας, εκτός Ευρώπης δηλαδή, δεν είχαμε ξαναπάει. Ήταν το παρθενικό ταξίδι σε άλλες ηπείρους. Αμυδρά θυμόμουν τον τίτλο του φόρουμ, οπότε ένα μικρό ψάξιμο με έφερε ξανά εδώ μέσα να ψάχνω πληροφορίες και συμβουλές. Μετά το ταξίδι γεννήθηκε η ιστορία για το Βιετνάμ που έχω καταθέσει, η ιστορία από το πρόσφατο ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ είναι ακόμη ανοιχτή μια μεγάλη ιστορία για την Χίο. Λένε πως ότι σου προσφέρεται απλόχερα πρέπει να το επιστρέφεις έτσι ώστε να προσφερθεί απλόχερα και στον επόμενο. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω σε αυτό το πλαίσιο, ανάλογα και με τα κέφια βέβαια.
Πολύ καλό το εγχείρημα ενός ελεύθερου ταξιδιωτικού φόρουμ. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και τις αντοχές, έτσι ώστε το αρχικό ατομικό εγχείρημα να πάρει συλλογικά χαρακτηριστικά και να ανήκει σε όλους αυτούς/εμάς που το στηρίζουμε.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έχουμε 12&19 Οκτώβρη ελεύθερες ημερομηνίες αν η συνάντηση γίνει νωρίς
Τι λέτε ; Να το οργανώσουμε ;
Βεβαίως και να το οργανώσουμε, είμαι μέσα!

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Τον Σεπτέμβρη του 2005 έμπαινα στο προτελευταίο έτος των σπουδών μου στην Θεσσαλονίκη. Μόλις είχα επιστρέψει από ένα εξάμηνο ερασμους στο Βερολίνο. Εκείνο το εξάμηνο ήταν η ουσιαστική αρχή των ταξιδιών μου γιατί ήταν το διάστημα που ταξίδεψα την Ευρώπη μόνη μου, πηρα τρενα, λεωφορεια και καράβια, ηπια μπυρες παρεα με ενα βιβλίο μου σε πλατειες, περπάτησα ωρες ατελειωτες με ένα μπεργκιν στους ώμους και έναν χάρτη στο χέρι. Το travelstories μπήκε στην ζωή μου στις αρχές του 2010, όταν έψαχνα πληροφορίες για το ταξίδι (όπως αποδείχθηκε της ζωής μου) στην Ιαπωνία. Από τότε πέρασα διαστήματα που ήμουν πολύ ενεργή, άλλες φάσεις που η ζωή με απομάκρυνε από αυτό. Καταληγω ομως , τωρα που πατησα και τα 40, οτι το travelstories, είναι για εμενα ένας τόπος ευχαριστησης και χαρας, ένας τοπος που οταν επιστρέφω με κάνει να νιώθω όμορφα!

Ναι και για εμένα για συνάντηση στη Θεσσαλονίκη! Θέλω πολυ να συναντήσω ατομα που έχω ξαναβρεθεί (την μια και μοναδική φορά που κατάφερα να έρθω σε κοπη πίτας) αλλα κυρίως να συναντήσω άτομα που δεν έχω γνωρίσει δια ζώσης και με τα οποια απολαμβάνω την διαδικτυακή συνύπαρξη!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αγαπημένη @katkats μπορείς να μας κανεις ένα πολ σε ξεχωριστό θέμα για συνάντηση Θεσσαλονίκη 12 ή 19 Οκτώβρη στο utopia taproom .

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Αγαπημένη @katkats μπορείς να μας κανεις ένα πολ σε ξεχωριστό θέμα για συνάντηση Θεσσαλονίκη 12 ή 19 Οκτώβρη στο utopia taproom .
Βεβαίως! Και είναι έτοιμο
Συνάντηση 20 χρόνια TravelStories Θεσσαλονίκη

Ωραίο θέμα άνοιξες @fenia42 και έτσι κανονίστηκε και συνάντηση στο άψε σβήσε :) Pas mal!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Σεπτέμβριος 2005: Έμπαινα 2α λυκείου και η ζωή ήταν κάτι μεταξύ σχολείου, φροντιστηρίου, υδατοσφαίρισης.

Απρίλιος 2010: Νομίζω έκανα εγγραφή στο φόρουμ και ζητούσα πληροφορίες "Ρώμη ή Κωνσταντινούπολη για ζευγάρια" :haha::haha::haha: Το σκέφτομαι και γελάω.

Σεπτέμβριος 2011: Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για 3 μήνες για πρακτική στο ΝΟΗΣΙΣ όπου βαρούσα μύγες όλη μέρα. Εκεί γίνομαι ακόμα πιο ενεργός, κάνουμε τραβελστορικές συναντήσεις με παρουσία αείμνηστων μελών, μελών που έχουν φύγει από τη χώρα εδώ και χρόνια, μελών που έχουμε κρατήσει φιλίες και επαφές ακόμα και τώρα, και από τότε η ενασχόληση μου είναι και παραμένει σχεδόν καθημερινή.

Ευχαριστούμε αφεντικό για αυτή τη δυνατότητα που κατάφερες να συνδέσεις ανθρωπους που αγαπάνε τα ταξίδια και μας έκανες να νιώθουμε το φόρουμ σαν δικό μας παιδί.

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
2005: ζουσα στο Μιλάνο και εργαζόμουν στο γραφειο του ΕΟΤ, εδινα πληροφοριες σε οσους ηθελαν να επισκεφτουν την ελλαδα και επαιρνα μερος σε εκθεσεις.
2009: πισω στην ελλαδα και κατι εψαχνα, και ετσι γνωρισα το φορουμ κ εγινα μελος
2012: πηγα στην 1η μου συναντηση με θεμα Ιταλοφιλοι που οργανωσε η αγαπημενη μου @Italitsa, και κατοπιν γνωρισα πολλα μελη, ενω
2013-20215-2016-2017 κλπ πηγα σε ολες τις κοπες πιτας!! πολλα γελια και χαρουμενες στιγμες, δωρα, ποτα, ιδεες ταξιδιων κλπ
Ασχοληθηκα με το travel blogging , ηρθε ο covid, και μετα το 2021 δεν εχω παρεβρεθει σε καποια συναντηση , κυριως λογω αποστασης ή χρόνου. Απο το 2024 εχω το δικο μου γραφειο ταξιδιων μονο για λιγους και καλους, και φετος με τα 20 χρονια, ελπιχω να βρω χρονο να δω παλι απο κοντα παλιους συμφορουμιτες!! Ετοιμαζετε συναντηση?????

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Το 2005 ημουν 1η γυμνασίου. Μόλις είχα κανει τις δευτέρες τρύπες στα αυτιά (9 Σεπτεμβρίου, ακόμη το θυμάμαι, τόσο πολύ το περίμενα) και είχα πάρει το lower στα αγγλικά. Αυτά απο κατορθώματα.

Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό το 2007 με πρόγραμμα ανταλλαγής, αλλά για να είμαι ειλικρινής με το μικρόβιο μάλλον γεννήθηκα, αφού από πολύ μικρή φαντασιωνόμουν καθε φορά που έτρωγα κορνφλεηκς οτι ειμαι στην Ινδία και τρώω κάποιο περίεργο φαγητό (αβυσσος η ψυχή της μινι τσοπανας) :haha:
Άλλη ενδείξη, από το δημοτικό διαβαζα ανελλιπώς το αφιέρωμα σε έναν επιλεγμένο προορισμό που ειχε η εφημερίδα που παιρναμε τις Κυριακές (θέλω να πω το Βήμα αλλα δεν παιρνω κι όρκο). Από κει έμαθα και τον αγιο Μαυρίκιο που για χρόνια ονειρευόμουν να πάω.

Στο φορουμ γράφτηκα 28/02/2012. Έπεσα πανω του ψαχνωντας πληροφορίες για Καππαδοκία (που δεν πήγα ποτέ). Ξεκίνησα ομως να γράφω ανελλιπώς στο χρόνο που ημουν Εκουαδόρ, όπου μου κανατε απίστευτη παρέα <3
Τα τελευταία χρόνια μπαίνω για αν διαβαζω ιστορίες (και να ξεχνάω να πατάω λαηκζ) αλλά έχω αφήσει το γράψιμο δυστυχώς. Θέλω να το ξαναπιάσω αλλά κάτι που πλεον ειμαι εργαζομενο (οχι και τόσο) νιατο κατι που μου φυγε η μούσα, μου είναι δύσκολο. Ωστόσο οι πληροφορίες και οι ιδέες που παίρνω είναι ανεκτίμητες. Σ'αγαπώ φορουμάκι μου 💜

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.211
Μέλη
39.926
Νεότερο μέλος
orsonvance67

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom