Ειναι ΟΚ το Booking.com?

seadreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Koh Samui
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα τα τροπικα νησιά
Η διαδικασία πάντως είναι ακριβώς όπως την περιγράφει ο Δημήτρης. Η κάρτα χρησιμοποιείται μόνο για εγγύηση. Όταν τελειώσει η διαμονή πληρώνεις με όποιο τρόπο θέλεις.
Aν φεύγοντας θέλεις να πληρώσεις με μετρητά,πως εξασφαλίζεις ότι δεν σου χρέωσαν ΚΑΙ την κάρτα από τα στοιχεία που έδωσες κατά την κράτηση?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μα τι θα πει πως εξασφαλίζεις ότι δε σου χρέωσαν την κάρτα; Δηλαδή πώς θα στη χρεώσουν την κάρτα; με το έτσι θέλω; Σε ένα κατάστημα ρούχων που έχεις δώσει παλιότερα την κάρτα σου, πώς εξασφαλίζεις ότι δε θα στη χρεώσουν σήμερα;

Μην ανησυχείτε για τέτοια πράγματα ρε παιδιά, επαγγελματίες είναι οι άνθρωποι όχι κλέφτες. :)

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
πηρα τηλ στην γενικη και μου ειπαν οτι ταξ.ασφλεια ειναι η οδικη βοηθεια
Μάλλον λάθος σε ενημέρωσε η υπεύθυνη ή ο υπεύθυνος. Ταξιδιωτική ασφάλεια δεν είναι η οδική βοήθεια αλλά η ασφάλιση υγείας, ατυχήματος κλπ. σε περίπτωση που σου συμβεί κάτι ενώ ταξιδεύεις.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Αν κ επαναλαμβάνομαι, θα πω πως το booking.com ειναι οκ!
Εγω το εμπιστεύομαι απόλυτα. Το χρησιμοποιησα την τελευταία χρονια πανω απο 4 φορές χωρίς το παραμικρό ...παρατράγουδο!
Στο τελευταίο μου ταξιδι στην Βαρκελωνη μεσω booking εκλεισα την διανυκτέρευσή μου η οποία ήταν απόλυτα οκ σε οτι αφορα σχεση τιμής και αποδοσης.
Για 7 βραδυες 161Ε διπλα στην Πλασα Καταλούνια, καθόλου ασχημα!:haha:
Θελω να εκφρασω μια απορία σχετικά με το ιστότοπο του booking.com
Τα σχόλια μας για τα ξενοδοχεια που κλείσαμε μεσω του booking σε ποια γλώσσα ειναι καλό να γράφονται;
Στα ελληνικά, για να μπορούν να τα διαβάζουν αποκλειστικά οι ελληνόφωνοι;
η σε αγγλικά για να γινονται αντιληπτές οι εντυπώσεις μας απο ολους;
Εχω δει ελληνικά, η πλειοψηφία ειναι αγγλικά, αλλά εχω δει και γιαπωνέζικα!!!:haha:

jose

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
αν μπορείς να τα γραφεις και ελληνικά και αγγλικά νομίζω ότι θα είναι τo καλύτερο

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Αρκεί να είναι σωστά και τα αγγλικά σου, γιατί καμιά φορά ένα πολύ μικρό συντακτικό λάθος αλλάζει τελείως το νόημα! :bleh:

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Θέλω να κάνω μια κράτηση ενός ξενοδοχείου στην Μαδρίτη.Κανονικά το έχει 280 ευρώ, αλλά αν κάνεις την κράτηση με την -μη επιστρέψιμη χρέωση- στο αφήνει 185. Σε αυτή την περίπτωση να φανταστώ ότι εννοεί ότι θα στα πάρει από την κάρτα κατευθείαν τα λεφτά για να είναι εξασφαλισμένοι είτε πας είτε οχι? Στους όρους γράφει ότι η χρέωση θα γίνει την στιγμή της κράτησης, όποτε μου τα παίρνουν από την καρτα και δεν χρειάζεται να κρατάω μαζί μου τα χρήματα του ξενοδοχείου για τo check out ,σωστα?

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Θέλω να κάνω μια κράτηση ενός ξενοδοχείου στην Μαδρίτη.Κανονικά το έχει 280 ευρώ, αλλά αν κάνεις την κράτηση με την -μη επιστρέψιμη χρέωση- στο αφήνει 185. Σε αυτή την περίπτωση να φανταστώ ότι εννοεί ότι θα στα πάρει από την κάρτα κατευθείαν τα λεφτά για να είναι εξασφαλισμένοι είτε πας είτε οχι? Στους όρους γράφει ότι η χρέωση θα γίνει την στιγμή της κράτησης, όποτε μου τα παίρνουν από την καρτα και δεν χρειάζεται να κρατάω μαζί μου τα χρήματα του ξενοδοχείου για τo check out ,σωστα?
Ακριβώς όπως τα λες. Πρόκειται για το λεγόμενο Advance Purchase Rate γι' αυτό και είναι τόσο φθηνότερο. Και φυσικά τις περισσότερες φορές δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης.

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Ναι κατάλαβα,γιαυτό το έχουν και τόσο καλή τιμή. Απλά ρώτησα για να μείνω σίγουρη ότι δεν θα χρειαστεί να τους πληρώσω στο check out, δηλαδή ότι δεn θα χρειαστεί να πάρω 200 ευρώ παραπάνω μαζί μου. Οκ ευχαριστώ πολυ tripdreamer!:)

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vietnam
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Τα χρήματα στα κραταν ακριβώς τη στιγμη της κράτησης και ξέχνα τα... καλό ταξίδι, φυσικά και δε θα χρειαστείς να έχεις τα χρηματα αυτά μαζί σου;)

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ναι κατάλαβα,γιαυτό το έχουν και τόσο καλή τιμή. Απλά ρώτησα για να μείνω σίγουρη ότι δεν θα χρειαστεί να τους πληρώσω στο check out, δηλαδή ότι δεn θα χρειαστεί να πάρω 200 ευρώ παραπάνω μαζί μου. Οκ ευχαριστώ πολυ tripdreamer!:)
Κρατα μια πισινη ομως διοτι καποια ξενοδοχεια βαζουν και εγγυηση....και αυτο βεβαια δεν το αναφερουν πουθενα...βεβαια την καρτα σου θα χρεωσουν αν την δωσεις στο check in αλλιως θα σου ζητησουν μετρητα.....η εγγυηση ειναι για πιθανες ζημιες στο δωματιο και το αρνητικο ειναι οτι οσο και να ψαξεις στην σελιδα του booking δεν θα το δεις...θα στο πουνε με το καλως ηρθες στο ξενοδοχειο...μπορει βεβαια σε αυτο που πας να μην ισχυει κατι τετοιο...απλα να το εχεις στο νου σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.077
Μέλη
39.826
Νεότερο μέλος
Χρονοταξιδιώτης

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom