Ειναι ΟΚ το Booking.com?

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Εχω χρησιμοποιήσει το booking.com πολλές φορές εδώ και 4 χρόνια και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Τον Αύγουστο έκλεισα 15 διανυκτερεύσεις σε 6 διαφορετικές πόλεις της Ισπανίας και όλα πήγαν ρολόι. Το ίδιο και η τελευταία μου κράτηση τον προηγούμενο μήνα στο Αμστερνταμ.

mapi

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
αφρική
Τελικά έκλεισα με το booking εχθές για Μόναχο, πιστεύω να πάνε όλα καλά ετσι δλδ όπως τα διάβασα από τους συμφορουμίτες!!!!

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Αν το εχεις αγχος στειλε με μειλ τον αριθμο κρατησης στο ξενοδοχειο για επιβεβαιωση

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλο ειναι παντα να το κανουμε αυτο και να κραταμε (και να εχουμε μαζι μας) τα απαντητικα e-mail.

mapi

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
αφρική
Αχ ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το ενδιαφέρον, εννοείται οτι θα στείλω mail επιβεβαίωσης! Πιστεύω βέβαια να μην έχω πρόβλημα και με τον καιρό γιατί αλλιώς ...Πρωτοχρονιά στη μαγευτική Θεσσαλονίκη.

mapi

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
αφρική
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας!
Τελικά όλα πήγαν καλά με το ξενοδοχείο εννοείται οτι ξεπέρασα κάθε αναστολή μου και θα χρησιμοποιήσω ξανά το booking χωρίς δεύτερη σκέψη. Στην αρχή μας είπε οτι δεν υπάρχει κράτηση, αφού του εξηγήσαμε έψαξε πολύ καλά και τελικά τη βρήκε. Από οτι διάβαζα στα σχόλια για αυτό το ξενοδοχείο σε κανέναν δεν έβρησκαν την κράτηση με τη μια αλλά δεν έφταιγε το booking γι' αυτό.
Ονειρεύομαι το επόμενο ταξίδι τώρα :)

chris2411

Member
Καλημέρα κι από εμένα! Επειδή δουλέυω σε ξενοδοχείο, τυγχάνει να γνωρίζω το booking.com πολύ καλά. Είναι απο τα πολύ αξιόπιστα site για online bookings. Αυτό που σας συμβουλεύω όλους είναι πως μετά από κάθε κράτηση που κάνετε να στέλνετε ΠΑΝΤΑ ένα mail στο ξενοδοχείο που κλείσατε και να τους ζητάτε επιβεβαίωση της κράτησης. Αυτό γιατί όσο και αξιόπιστη να είναι μία εταιρεία τα λάθη είναι πάντα ανθρώπινα...

thespyros

Banned
Επόμενο Ταξίδι
ισπανια ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
Νομίζω οτι είναι το πιο έγκυρο απο ολα... εχω βρει πολυ καλες τιμες και καλα ξενοδοχεια επισης οταν ακυρωσα μ επισταφηκαν πισω τα χρηματα μου και με ενημερωσαν τηλ

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Να σας πω κι εγω τωρα κατι σχετικο με το booking.com .
Οταν θελετε να κανετε κρατηση στο booking.com να μπαινετε μεσα απο τη σελιδα του travelstories. Ειτε κανοντας κλικ στο banner που εμφανιζεται που και που στο πανω μερος της σελιδας, ειτε χρησιμοποιωντας τη μηχανη αναζητησης (απο το menubar> Κρατησεις> ξενοδοχεια ή εμφανιζεται κι αυτη κατα διαστηματα στα πλαινα της οθονης). Εσεις δεν επιβαρυνεστε τιποτα παραπανω, το travelstories ομως κερδιζει ενα μικρο ποσο, το οποιο ειναι απαραιτητο για τη λειτουργια της σελιδας, μεσω του affilate προγραμματος στο οποιο συμμετεχει.
Θελω να ξεκαθαρισω πως δεν γνωριζω ουτε τον Def ουτε κανενα απο τα παιδια της διαχειριστικης ομαδας και ο,τι γραφω ειναι απο καθαρα προσωπικη πρωτοβουλια κι ελπιζω να μην θυμωσουν μαζι μου...
Επειδη ομως σε μας δεν κοστιζει τιποτα, νομιζω ειναι ενας τροπος να πουμε ευχαριστω στο σαιτ που μας φιλοξενει και μας μαθαινει πολλα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.074
Μέλη
39.823
Νεότερο μέλος
georgiaspyridonos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom