Ειναι ΟΚ το Booking.com?

ZephX

Member
Μηνύματα
401
Likes
198
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Στα ξενοδοχεία αυτής της κατηγορίας, το να αισθανθεί άνετα ο πελάτης, και να εξυπηρετηθεί σωστά, θα πρέπει να είναι πρωταρχικά μελήματα του ξενοδοχείου. Αυτοί μόνο που δεν έβριζαν τον πελάτη τους...
Για τον ίδιο λόγο συμπαθώ ιδιαίτερα τα ξενοδοχεία της Accor. Ακόμα και στο πιο φτηνό, δίνουν σημασία στην εξυπηρέτηση, και έχουν εμπεδώσει το Customer service mentality που πρέπει να τηρούν.
Έιμαι 100% της ίδιας άποψης για το service. Έμενα το service είναι αυτό που κάνει ένα ξενοδοχείο 5* ή όχι. Άλλα πρέπει να πώ ότι σπάνια παραμένει το ίδιο επίπεδο ποιότητας εξυπηρέτησης σε όλη την αλυσίδα.

Πχ. Το Peninsula στο Chicago ή στο Hong Kong είναι μίλια καλύτερο στο service απο τα Peninsula NY ή LA.

Το Sydney Hyatt (αλυσίδα που εμένα δεν μου αρέσει σε γενικές) είναι σαφέστατα καλύτερο απο το Sydney Four Seasons στο σέρβις (για να μην πώ σε όλα).

Τα Morgan's προσπαθούν απίστευτα να αποδείξουν πόσο υπέροχα και larger than life είναι, αλλά για εμένα ουτέ τα bar τους δεν αξίζουν να πάω (αν και θα πρότεινα σε κάποιον που δεν έχει ξαναπάει, να δεί το Skybar).

Το τελευταίο Sofitel που είχα μείνει ήταν στο Ελ. Βενιζέλος. Το δωμάτιο ήταν καλό (πιο πολύ 4* παρα 5*), το μπάνιο πολύ ωραιό αρχιτεκτονικά και λειτουργικά αλλα χωρίς τα extras που έχει ένα 5*, και το service ήταν αντίστοιχο μιας πανσιόν (ή και χειρότερα).

Αυτό που θέλω να πώ με ότι έχω αναφέρει μέχρι στιγμής, είναι ότι δεν μπορείς να κρίνεις ξεκάθαρα κάτι (ειδικότερα μια μεγάλη αλυσίδα) με μόνο μια διαμονή. Βέβαια κανενάς μας δεν θέλει να ξαναμείνει σε ξενοδοχείο που είχε μια άσχημη εμπειρία και λογικό είναι να μην θέλεις να ξαναμείνεις σε Kempinski. Ίσως ούτε έγω να ήθελα. Ίσως και αυτό στη Soma Bay να μην είναι τόσο καλό. Θα μείνω και θα σας πώ πως ήταν. Την Sofitel δεν την κρίνω μόνο απο την εμπείρια μου στο Βενιζέλος. Αντίστοιχα για να πώ ότι κάτι είναι σίγουρα καταπληκτικό (πχ Peninsula CHI), πρέπει να μείνω πολλαπλές φορές σε διάφορες εποχές και χρονικά διαστήματα.

Ελπίζω το Soma Bay πάντως να είναι καλό.

Υ.Γ. Τα μοναδικά που δεν μπορώ να κρίνω ακόμα είναι τα Aman, που σύμφωνα με φίλους μου είναι καταπληκτικά.
 

heraklion

Member
Μηνύματα
92
Likes
16
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Έκλεισα στο Cumberland hotel (Λονδίνο) πριν απο 3 εβδομάδες περίπου.΄Εκανα όλόκληρο μαραθώνιο μέχρι να το κλείσω βέβαια.
Ξεκίνησα με το booking, το έδινε (για 5 διανυκτερεύσεις που ήθελα 26/12-31/12) 870 λίρες. Στον ταξιδιωτικό πράκτορα το έδινε 885 ευρώ. Σε επικοινωνία δική μου μέσω μέιλ με το ξενοδοχείο μου το έδινε 800 λίρες.
Στο σάιτ του ξενοδοχείου το έδινε 600,27 λίρες. Τους ρώτησα γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά, και μου απάντησαν γιατί είναι τιμές ιντερνετ και δεν μπορούν να μου τις δώσουν οι ίδιοι,αλλά να το κλείσω από το σάιτ, πράγμα που έκανα βέβαια.
Μου είπε και μια φίλη να γράψω ότι είμαι κλειστοφοβική και θέλω δωμάτιο σε όροφο και παράθυρο, μην με χώσουνε σε καμμιά υπόγα, τώρα βέβαια τι δωμάτιο θα μου δώσουνε...
Υ.Γ. Μπήκα χθες στην ιστοσελίδα για να δω αν έχουν αλλάξει τις τιμές και το δίνει τώρα 1227 λίρες!!!!!!!!Διπλάσια τιμή
Υ.Γ 2 Η τιμή που έκλεισα βέβαια είναι χωρίς πρωινό
 

kon_gav

Member
Μηνύματα
450
Likes
51
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
το booking.com είναι ίσως το πιο αξιόπιστο του είδους, δεν θα χεις κανένα πρόβλημα.
 
Last edited by a moderator:

JES

Member
Μηνύματα
31
Likes
130
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΕ ΙΧ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΙΧ
Εγώ πάντως έχω κάνει 25 κρατήσεις και όλα ήτανε κομπλέ.
Νομίζω οτι είναι το πιο έγκυρο απο ολα...
 

Evapar

Member
Μηνύματα
87
Likes
103
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Εχω χρησιμοποιήσει το booking.com πολλές φορές εδώ και 4 χρόνια και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Τον Αύγουστο έκλεισα 15 διανυκτερεύσεις σε 6 διαφορετικές πόλεις της Ισπανίας και όλα πήγαν ρολόι. Το ίδιο και η τελευταία μου κράτηση τον προηγούμενο μήνα στο Αμστερνταμ.
 

mapi

Member
Μηνύματα
52
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
αφρική
Τελικά έκλεισα με το booking εχθές για Μόναχο, πιστεύω να πάνε όλα καλά ετσι δλδ όπως τα διάβασα από τους συμφορουμίτες!!!!
 

dimitrak

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
500
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Αν το εχεις αγχος στειλε με μειλ τον αριθμο κρατησης στο ξενοδοχειο για επιβεβαιωση
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλο ειναι παντα να το κανουμε αυτο και να κραταμε (και να εχουμε μαζι μας) τα απαντητικα e-mail.
 

mapi

Member
Μηνύματα
52
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
αφρική
Αχ ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το ενδιαφέρον, εννοείται οτι θα στείλω mail επιβεβαίωσης! Πιστεύω βέβαια να μην έχω πρόβλημα και με τον καιρό γιατί αλλιώς ...Πρωτοχρονιά στη μαγευτική Θεσσαλονίκη.
 

mapi

Member
Μηνύματα
52
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
αφρική
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας!
Τελικά όλα πήγαν καλά με το ξενοδοχείο εννοείται οτι ξεπέρασα κάθε αναστολή μου και θα χρησιμοποιήσω ξανά το booking χωρίς δεύτερη σκέψη. Στην αρχή μας είπε οτι δεν υπάρχει κράτηση, αφού του εξηγήσαμε έψαξε πολύ καλά και τελικά τη βρήκε. Από οτι διάβαζα στα σχόλια για αυτό το ξενοδοχείο σε κανέναν δεν έβρησκαν την κράτηση με τη μια αλλά δεν έφταιγε το booking γι' αυτό.
Ονειρεύομαι το επόμενο ταξίδι τώρα :)
 

chris2411

Member
Μηνύματα
5
Likes
2
Καλημέρα κι από εμένα! Επειδή δουλέυω σε ξενοδοχείο, τυγχάνει να γνωρίζω το booking.com πολύ καλά. Είναι απο τα πολύ αξιόπιστα site για online bookings. Αυτό που σας συμβουλεύω όλους είναι πως μετά από κάθε κράτηση που κάνετε να στέλνετε ΠΑΝΤΑ ένα mail στο ξενοδοχείο που κλείσατε και να τους ζητάτε επιβεβαίωση της κράτησης. Αυτό γιατί όσο και αξιόπιστη να είναι μία εταιρεία τα λάθη είναι πάντα ανθρώπινα...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.053
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom