Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Το κανεις πενηνταρακια αυτο?οι χειρότεροι πελάτες είμαστε εμείς οι Έλληνες που κάνουεμ κρατήσεις μέσω BOOKING.COM
Το κανεις πενηνταρακια αυτο?οι χειρότεροι πελάτες είμαστε εμείς οι Έλληνες που κάνουεμ κρατήσεις μέσω BOOKING.COM
Το κανεις πενηνταρακια αυτο?
τα Ξενοδοχεία πέρνουν τήν κράτηση 8 λεπτά μετά τήν πραγματοποίηση της από τόν πελάτη ....ξυπνάτε ....πάντως σαν ξενοδόχος σας λέω ότι οι χειρότεροι πελάτες είμαστε εμείς οι Έλληνες που κάνουεμ κρατήσεις μέσω BOOKING.COM
Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο!φίλε μου Σωκράτη όλοι εμείς όταν κάνουμε μια κράτηση μέσω Net γενικά και όχι μέσω ενός Τουριστικού Πρακτορείου έχουμε τήν εντύπωση ότι μπορούμε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ να κάνουμε αλλαγές στίς ημερομηνίες ακόμα και να κάνουμε NON-SHOW έχοντας τήν εντύπωση ότι δέν πρέπει να πληρώσουμε τα λεγόμενα Penalties που πληρώνουμε στα Τουριτικά Γραφεία αν κάνουμε κάτι παρόμοιο....γενικά η παιδεία μας σε ότι έχει να κάνει με τίς κρατήσεις μέσω Διαδυκτίου έιναι ακόμα πολυ πίσω ....και δέν το λέω για να σνομπάρω κανένα αφου και εγώ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ είμαι και ανοργάνωτος σε πολλά θέματα
Γιατι να μη σνομπαρεις? σε ρωτω απο περιεργεια, ειμαι απο τους μαλακες που εξισωνουν το λογο τους με επικυρωμενη υπογραφη.
Μάλλον είναι αλήθεια αυτό. Μου έτυχε περίπτωση να έχω κάνει κράτηση μέσω του fastbooking.com και να την ακυρώσω λίγες ώρες μετά επειδή έκανα λάθος (θεώρησα ότι η τιμή που μου έδινε ήταν για δίκλινο ενώ ήταν για μονόκλινο) και μέσα σε λιγότερο από μια ώρα έλαβα email από το ξενοδοχείο που με ρωτούσε για το λόγο της ακύρωσης. Βέβαια, το fastbooking συνδέεται με το ξενοδοχείο με διαφορετικό τρόπο από το booking αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.τα Ξενοδοχεία πέρνουν τήν κράτηση 8 λεπτά μετά τήν πραγματοποίηση της από τόν πελάτη ...