Ειναι ΟΚ το Booking.com?

Marlin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κροατία, Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Για αυτούς που δε γνωρίζουν, η Booking.com είναι το μεγαλύτερο και εγκυρότερο site κρατήσεων ξενοδοχείων στον κόσμο. Είναι κάτι παραπάνω από αξιόπιστο και η φιλοσοφία τους είναι πέρα για πέρα "φιλοπελατική" αν με καταλαβαίνετε. Η χρεώσεις που αφορούν ακυρωτικά η Non show δεν εισπράττονται από την booking. Είναι στο χέρι του ξενοδοχείου να τα χρεώσει 'η όχι. Η booking είναι ο μεσολαβητής και το μόνο που πληρώνεται είναι προμήθεια ανα κράτηση. Αποτελεί ενός είδους "προαγωγού" για τα ξενοδοχεία. Το παιχνίδι που παίζεται είναι πολύ μεγάλο, τα ποσά τεράστια και μένουν όλοι ευχαριστημένοι και πίτα και σκύλος (και μερικοί άσχετοι). Ο μεν ξενοδόχος γιατί προβάλλεται σε ένα τόσο δημοφιλές και εύχρηστο site που υπάρχει το 99% των ξενοδοχείων (αν ήθελε ας μην έμπαινε) χωρίς να πληρώσει συνδρομή παρά μόνο προμήθεια 15-20% ανά κράτηση ανάλογα με τη συμφωνία που έχει κάνει - ο καταναλωτής ξέρει οτι εκεί θα βρεί με ευκολία (βάζοντας τα ανάλογα φίλτρα στην αναζήτησή του) το κατάλληλο ξενοδοχείο γι 'αυτόν, φθηνό, ακριβό, με πισίνα, μακριά ή κοντά σε σημεία ενδιαφέροντος κτλ. και έχει και την ασφάλεια του ονόματος της booking. Το ξενοδοχείο θα προσέξει ιδιαίτερα τον πελάτη της booking γιατί έχει τη δυνατότητα να γράψει σχόλια μετά τη διαμονή του τα οποία και θα εμφανίζονται στην σελίδα του ξενοδοχείου στην booking. Όλο το σχέδιο είναι λαμπρό και αυτοί που το σκέφτηκαν θησαυρίζουν. Ο μόνος που ζημιώνεται από την όλη υπόθεση είναι τα τουριστικά γραφεία που μαζί με άλλα σημεία της εποχής αρχίζουν να έχουν απώλεια λόγου ύπαρξης.

Σημ: Δεν ήθελα να φανεί σαν διάλεξη αυτό το post και συγνώμη αν δεν τα κατάφερα.

katerina_L

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαντορίνη, Istanbul
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Ρε παιδια σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου!!! Ειλικρινα!!! Ειστε αστερια!!!! :clap: :hug:
@Jimp δεν ειναι φιλος με την αλλη εννοια.. χαχαχα
Ειναι διαδυκτιακος φιλος που θα συναντηθουμε πρωτη φορα.. Ελπιζω να μην μου βγει σε κακο αυτο το ρισκο.. Αλλα απο τους 9 μηνες που μιλαμε, μαλλον θα ζησω!! :lol:

echo2011

Member
  • Non-refundable τις περισσοτερες φορες τα τραβαει σε 1-2 μερες...μου χει τυχει ομως να τα τραβηξει και μετα απο 2 βδομαδες
Εμένα μια φορά μου έτυχε να τραβήξουν τα χρήματα από non-refundable κράτηση, ένα μήνα αφού γυρίσαμε (απ'τη Βαρκελώνη)..

doraf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Ειναι διαδυκτιακος φιλος που θα συναντηθουμε πρωτη φορα.. Ελπιζω να μην μου βγει σε κακο αυτο το ρισκο.. Αλλα απο τους 9 μηνες που μιλαμε, μαλλον θα ζησω!! :lol:
Μήπως τότε θα έπρεπε να αγχώνεσαι γι'αυτό κ όχι για το booking???
Ειλικρινά εύχομαι όλα να σου βγουν όπως τα φαντάστηκες...

katerina_L

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαντορίνη, Istanbul
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Μήπως τότε θα έπρεπε να αγχώνεσαι γι'αυτό κ όχι για το booking???
Ειλικρινά εύχομαι όλα να σου βγουν όπως τα φαντάστηκες...[/quote]

Μωρε νομιζεις δεν αγχωνομαι και για αυτο? Ενταξει, θα ειμαι υποψιασμενη, δεν θα παω και σαν το κουτο δηλαδη.. και ελπιζω και εγω να μην βρω αλλο απο αυτο που "ξερω".. Ευχαριστω παντως!!! :)

fifh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Ισπανίας!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Νορβηγικά Φιορδ!
Παιδιά ξερει κάποιος αν δεν παρουσιαστεί το ατομο ατο ξενοδοχείο τι γινεται? Χρεωνονται τα χρηματα στην πιστωτικη καρτα του πελάτη?

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
φυσικά. αν δεν προλάβει να το ακυρωσει.

fifh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Ισπανίας!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Νορβηγικά Φιορδ!
Η ακύρωση ομως παλι επι πληρωμη δεν ειναι?

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
ανάλογα με τους όρους της κράτησης.

fifh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Ισπανίας!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Νορβηγικά Φιορδ!
Άρα αν οι όροι κράτησης δεν εχουν δωρεαν ακύρωση τοτε ουτως η αλλως χρεώνεται ο πελάτης..

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.074
Μέλη
39.823
Νεότερο μέλος
georgiaspyridonos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom