Ειναι ΟΚ το Booking.com?

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
@alex23 ο,τι σου ειπε ο φιλος παραπανω. Αφου εισαι ενα ατομο κλεινεις ο,τι θες.

@nena αγαπητη αν κλεισεις δικλινο με χρηση μονοκλινου και βρεις τον αντρα των ονειρων σου και θες να τον κοιμησεις κι αυτον στο δωματιο, ειναι πολυ απλο να πληρωσεις ενα εξτρα ποσο και να μεινει και ο καλος σου. Αν και θα ηταν σωστοτερο να σε φιλοξενησει εκεινος στο δικο του δωματιο. Ετσι για να ακολουθουμε και λιγο το savoir vivre...
εντάξει υποθετικό ήταν το σενάριο...δυστυχώς :D

Αν ειναι να ξεκοκκαλίσουμε τον Τζωρτζ, το savoir vivre πάει κατά :twisted:
:haha:

giorgosk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο Κόμο Λέκο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Έκλεισα χθες βράδυ ξενοδοχείο κοντά στην πόλη Leco πήρα το mail επιβεβαίωσης αλλά στην πιστωτική μου κάρτα δεν έχει γίνει η δέσμευση του ποσού.
Αργεί να γίνει η δέσμευση του ποσού ;;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δέσμευση ποσού ή όχι θα γίνει ανάλογα με τους όρους κράτησης. Αν έκλεισες με δωρεάν ακύρωση, το πιο πιθανό είναι να μη σου δεσμεύσουν τίποτα.

giorgosk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο Κόμο Λέκο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Ναι με δωρεάν ακύρωση το κλείσαμε.

Ευχαριστώ !!!!

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
  • αν εχει free cancelation δες τους ορους,δε στα τραβαει μεχρι την ημερομηνια που γραφουν οι οροι...

• Non-refundable τις περισσοτερες φορες τα τραβαει σε 1-2 μερες...μου χει τυχει ομως να τα τραβηξει και μετα απο 2 βδομαδες

katerina_L

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαντορίνη, Istanbul
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Καλημέρα!!
Παιδιά επειδή τώρα ψιλοαγχώθηκα, εγώ και ο φίλος μου, μιας και δεν έχουμε προηγούμενη εμπειρία, μέσω αυτής της σελίδας κλείσαμε τα δωμάτια, αλλά τα κλείσαμε δίνοντας και όλο το ποσό... Η ξενοδόχος που την πήρα τηλέφωνο είπε ότι δεν υπάρχει φόβος, απλά θα πρέπει να άνει διαδικασία για να τα πάρει (βαριόταν μάλλον)... Λέτε να γίνει καμιά στραβή?!

doraf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλημέρα!!
Παιδιά επειδή τώρα ψιλοαγχώθηκα, εγώ και ο φίλος μου, μιας και δεν έχουμε προηγούμενη εμπειρία, μέσω αυτής της σελίδας κλείσαμε τα δωμάτια, αλλά τα κλείσαμε δίνοντας και όλο το ποσό... Η ξενοδόχος που την πήρα τηλέφωνο είπε ότι δεν υπάρχει φόβος, απλά θα πρέπει να άνει διαδικασία για να τα πάρει (βαριόταν μάλλον)... Λέτε να γίνει καμιά στραβή?!
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Βooking για όλα μου τα ταξίδια κ είμαι πολύ ευχαριστημένη..οπότε μην αγχώνεσαι

varioAthens

Member
Καλημέρα!!
Ισως το εγκυροτερο στο ειδος του!

katerina_L

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαντορίνη, Istanbul
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Βooking για όλα μου τα ταξίδια κ είμαι πολύ ευχαριστημένη..οπότε μην αγχώνεσαι
απλα επειδη τα δωσαμε ολα τα λεφτα και οχι τον αριθμο της καρτας μονο...
Σε ευχαριστω πολυ παντως..!!! Με ξεαγχωσες αρκετα!!! :)

lostre

Member
Χρόνια χρησιμοποιώ κι εγώ το booking.com χωρίς κανένα πρόβλημα! Όπως είπαν και οι φίλοι, είναι όντως το εγκυρότερο. Μην αγχώνεσαι, κλείνε άφοβα απο εκεί και καλά ταξίδια!

echo2011

Member
απλα επειδη τα δωσαμε ολα τα λεφτα και οχι τον αριθμο της καρτας μονο...
Σε ευχαριστω πολυ παντως..!!! Με ξεαγχωσες αρκετα!!! :)
Mην αγχώνεσαι καθόλου.. Και γω το έχω χρησιμοποιήσει αμέτρητες φορές και τις μισες έχω προπληρώσει την κράτηση χωρίς κανένα προβλημα. Να εκτυπώσεις την κράτηση απ'το booking.com και να την κρατάς μαζί σου. Και αν πλήρωσες με πιστωτική και έχει έρθει ο μηνιαίος λογαριασμός που δείχνει πόσο χρεώθηκες και από ποιόν, κράτα και αυτόν μαζί (χωρίς βεβαια να είναι απαραίτητο, απλά κερδίζεις χρόνο αν γίνει κάποιο λάθος)..

jimp

Member
Καλημέρα!!
Ο tripakias που ειναι και δεν εχει σχολιασει ακομα τα μηνυματα; Κατι τετοιες στιγμες μου λειπει που βγαινει και λεει, φανταζομαι εγω τωρα, να μην κλεισετε δυο μονοκλινα αλλα ενα δικλινο κτλ κτλ κτλ!!

Οπως ειπανε και αλλοι, δεν υπαρχει λογος ψιλοαγχωνεσαι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.074
Μέλη
39.823
Νεότερο μέλος
georgiaspyridonos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom