Ειναι ΟΚ το Booking.com?

fasatos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παράδεισος ...
Ταξίδι-Όνειρο
θα έμενα στήν ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ
Το κανεις πενηνταρακια αυτο?

φίλε μου Σωκράτη όλοι εμείς όταν κάνουμε μια κράτηση μέσω Net γενικά και όχι μέσω ενός Τουριστικού Πρακτορείου έχουμε τήν εντύπωση ότι μπορούμε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ να κάνουμε αλλαγές στίς ημερομηνίες ακόμα και να κάνουμε NON-SHOW έχοντας τήν εντύπωση ότι δέν πρέπει να πληρώσουμε τα λεγόμενα Penalties που πληρώνουμε στα Τουριτικά Γραφεία αν κάνουμε κάτι παρόμοιο....γενικά η παιδεία μας σε ότι έχει να κάνει με τίς κρατήσεις μέσω Διαδυκτίου έιναι ακόμα πολυ πίσω ....και δέν το λέω για να σνομπάρω κανένα αφου και εγώ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ είμαι και ανοργάνωτος σε πολλά θέματα

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Γιατι να μη σνομπαρεις? σε ρωτω απο περιεργεια, ειμαι απο τους μαλακες που εξισωνουν το λογο τους με επικυρωμενη υπογραφη.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
τα Ξενοδοχεία πέρνουν τήν κράτηση 8 λεπτά μετά τήν πραγματοποίηση της από τόν πελάτη ....ξυπνάτε ....πάντως σαν ξενοδόχος σας λέω ότι οι χειρότεροι πελάτες είμαστε εμείς οι Έλληνες που κάνουεμ κρατήσεις μέσω BOOKING.COM
φίλε μου Σωκράτη όλοι εμείς όταν κάνουμε μια κράτηση μέσω Net γενικά και όχι μέσω ενός Τουριστικού Πρακτορείου έχουμε τήν εντύπωση ότι μπορούμε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ να κάνουμε αλλαγές στίς ημερομηνίες ακόμα και να κάνουμε NON-SHOW έχοντας τήν εντύπωση ότι δέν πρέπει να πληρώσουμε τα λεγόμενα Penalties που πληρώνουμε στα Τουριτικά Γραφεία αν κάνουμε κάτι παρόμοιο....γενικά η παιδεία μας σε ότι έχει να κάνει με τίς κρατήσεις μέσω Διαδυκτίου έιναι ακόμα πολυ πίσω ....και δέν το λέω για να σνομπάρω κανένα αφου και εγώ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ είμαι και ανοργάνωτος σε πολλά θέματα
Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο!

fasatos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παράδεισος ...
Ταξίδι-Όνειρο
θα έμενα στήν ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ
Γιατι να μη σνομπαρεις? σε ρωτω απο περιεργεια, ειμαι απο τους μαλακες που εξισωνουν το λογο τους με επικυρωμενη υπογραφη.

Φίλε Σωκράτη μακάρι να υπήρχε τρόπος να σου δείξω ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ 1 μέρα πρίν τήν άφιξη και κάμποσα NONSHOW και δυστυχώς ΟΛΑ από Έλληνες που η δέν προγραματίζουν σωστά η κάνουν μια κράτηση σε ένα ξενοδοχείο - χωρίς κάν να ξέρουν αν είναι σε διακοπές τίς ημερομηνίες που "κλείνουν" το δωμάτιο - με τήν ίδια ευκολία που φτύνουν στό πεζοδρόμιο.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
τα Ξενοδοχεία πέρνουν τήν κράτηση 8 λεπτά μετά τήν πραγματοποίηση της από τόν πελάτη ...
Μάλλον είναι αλήθεια αυτό. Μου έτυχε περίπτωση να έχω κάνει κράτηση μέσω του fastbooking.com και να την ακυρώσω λίγες ώρες μετά επειδή έκανα λάθος (θεώρησα ότι η τιμή που μου έδινε ήταν για δίκλινο ενώ ήταν για μονόκλινο) και μέσα σε λιγότερο από μια ώρα έλαβα email από το ξενοδοχείο που με ρωτούσε για το λόγο της ακύρωσης. Βέβαια, το fastbooking συνδέεται με το ξενοδοχείο με διαφορετικό τρόπο από το booking αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

gone

Member
Σε κάθε περίπτωση με ένα τηλέφωνο (ειδικά στο Booking.com που εγώ χρησιμοποιώ) και στα ελληνικά, διευκρινίζεις και λύνεις όλα τα προβλήματα. Τι να το κάνεις το οποιοδήποτε πρακτορείο όταν η αμεσότητα και ο επαγγελματισμός του συγκεκριμένου σάιτ δεν αφήνει περιθώρια για λάθη και παραλείψεις.

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
καλησπερα.αν ταξιδευω ολομοναχος και θελω να κλεισω ξενοδοχειο απο το booking.com πρεπει να ειναι οπωσδηποτε μονοκλινο?δηλαδη θα μπορουσα να κλεισω δικλινο αν ταξιδευα μονος μου η δεν επιτρεπεται? εχω δει οτι σε καποια δικλινα υπαρχει η επιλογη " ατομικη χρηση" και ετσι μπορεις να κλεισεις δικλινο αν και ταξιδευεις μονος.αν δεν υπαρχει αυτη η επιλογη δεν παιζει το δικλινο? ευχαριστω προκαταβολικα!

osfialgia

Member
Μπορεις να κλεισεις μονοκλινο,δικλινο , τρικλινο, οτι θες. Απλα δεν συμφερει.Αν δεν εχεις προβλημα με τα λεφτα ομως, δε πειραζει. Το δικλινο για ατομικη χρηση ειναι οτι απαγορευεται να μεινει δευτερο ατομο και το δινουν πιο φτηνα. Γενικα τα παραπανω ατομα απαγορευονται οχι τα λιγοτερα.

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Πλάκα πλάκα αυτό το "απαγορεύεται" δεν το κατάλαβα ποτέ :roll:

Ας υποθέσουμε οτι γνώρισες τον άντρα των ονείρων σου (λίγο δύσκολο καθώς ο Τζωρτζ Κλούνεϋ βρήκε πάλι άλλη κ μέχρι να έρθει η σειρά μας :haha: θα μας προλάβει ο χάρος :haha: ) κ έστω οτι είσαι φλογερό θηλυκό (πατσαβούρι στην καθομιλουμένη :haha:) κ θες να τον κουβαλήσεις απο την πρώτη νύχτα στο δωμάτιο σου, τι θα του πεις "μπες απο το παράθυρο μη σε δει ο ξενοδόχος κ με χρεώσει διπλά"?:haha:

υ.γ. Ας βρούμε τον Τζώρτζ κ αγοράζω ολόκληρο το ξενοδοχείο :love2::haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
@alex23 ο,τι σου ειπε ο φιλος παραπανω. Αφου εισαι ενα ατομο κλεινεις ο,τι θες.

@nena αγαπητη αν κλεισεις δικλινο με χρηση μονοκλινου και βρεις τον αντρα των ονειρων σου και θες να τον κοιμησεις κι αυτον στο δωματιο, ειναι πολυ απλο να πληρωσεις ενα εξτρα ποσο και να μεινει και ο καλος σου. Αν και θα ηταν σωστοτερο να σε φιλοξενησει εκεινος στο δικο του δωματιο. Ετσι για να ακολουθουμε και λιγο το savoir vivre...

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
osfialgia,nena,tripakia μου λυσατε μια απορια που ειχα καιρο τωρα.σας ευχαριστω πολυ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.074
Μέλη
39.823
Νεότερο μέλος
georgiaspyridonos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom