Εκπομπές Travelstories - η γνώμη σας

Vito

Member
Μηνύματα
746
Likes
1.019
Πότε είπαμε είναι η δική σου συνέντευξη;
Αμέσως μετά την δικιά σου.
Η οποία με τη σειρά της έπεται αυτής του @panpan ...
Καλά καταλάβαμε...Δεν θα εμφανισθεί κανείς... :)
Χαχαχα! :haha:
Είχε και μια δόση αυτοκριτικής αυτό που έγραψα, μήπως κάτσω και γράψω καμιά ιστορία... :bleh:
 

taver

Member
Μηνύματα
12.459
Likes
28.733
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Υπάρχουν πολλοί αξιολογοτεροι από εμένα σε εμπειρίες και ταξίδια.
Όταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος μου κατά 15 χρόνια περίπου υπονοεί ότι μπορεί να έχω πιο αξιόλογες εμπειρίες από αυτόν, δε μπορώ παρά να είμαι βέβαιος ότι κάνει λάθος. Χωρίς να βάλω καν τίποτε άλλο στην κουβέντα.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Εκπομπή σήμερα δεν έχει σε περίπτωση που δεν ήταν ξεκάθαρο από το αρχικό μου μήνυμα, ότι είμαστε σε break λίγων ημερών. Θα επιστρέψουμε όμως με εκπομπή-έκπληξη σε λίγες μέρες... :cool:

Μέχρι τότε, να ξαναπώ ότι όσοι δεν συμπληρώσατε τη φόρμα για να γράψετε τις ιδέες σας για την εκπομπή περάστε τώρα εδώ.
 

dimaq

Member
Μηνύματα
630
Likes
1.908
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΔΡΙΤΗ
Ετσι εξηγουνται ολα,υπηρχε οργανωμενο σχεδιο για αναβολη εκπομπης....:xalara::)
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.050
Likes
7.793
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ονειρεμένο Ταξίδι
α του Κενταύρου
Ας κάνω κι εγώ κάνα δυο σχόλια (αφού συμπλήρωσα τη φόρμα):
  • Να ευχαριστήσω τους @Defkalion και @Traveller για την πρόσκλησή τους να συμμετάσχω στο εγχείρημα.
  • Σε προσωπικό επίπεδο, όταν μου έγινε η πρόταση, είχα πολλές αμφιβολίες για το αν θα μπορούσα να την φέρω εις πέρας, κυρίως γιατί πίστευα ότι δεν θα τα κατάφερνα να έχω έναν (προφορικό) λόγο συνεχή και συνεκτικό καθώς ουκ ολίγες φορές συνειδητοποιώ ότι εκφεύγω του θέματος και πλατειάζω. Χαίρομαι που ο @Traveller επέμενε και με έπεισε τελικά. Οφείλω να ομολογήσω ότι - αν εξαιρέσει κανείς τα πρώτα 2-3 λεπτά που το τρακ μου ήταν εμφανές και το γεγονός ότι δεν ήξερα πού ακριβώς να κοιτάζω και πολλές φορές φαινόμουν στην κάμερα σαν να περίμενα βοήθεια από ψηλά! - το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε τις (περιορισμένες) προσδοκίες μου. Και ευχαριστώ όσα μέλη εκφράστηκαν θετικά για την εκπομπή. Ας σημειώσω, με την ευκαιρία, ότι λόγω περιορισμένης διάρκειας της εκπομπής, επιλέχθηκε το Ομάν και όχι η Ινδία, καθώς για την τελευταία θα μπορούσα να μιλάω ώρες. Εάν το "κοινό" το επιθυμεί και υπάρξει η δυνατότητα, ευχαρίστως να μιλήσω - είτε μόνος, είτε (ακόμη καλύτερα) μαζί με άλλους.
  • Χαίρομαι, επίσης, που οι εκπομπές αυτές ήταν η αφορμή για να επανέλθει ο @Traveller στο φόρουμ και μάλιστα μ' ένα τόσο καλό κείμενο παρουσίασης/(αυτο)κριτικής.
  • Κάτι τελευταίο (το συμπλήρωσα στη φόρμα, το γράφω κι εδώ): Μ' αρέσει η προσωπική ματιά του επισκέπτη για έναν τόπο και τους ανθρώπους του και η αφήγηση εμπειριών (είτε είναι καλτ, είτε όχι) από συμβάντα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, επαφές με ντόπιους. Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε κάτι να πούμε σχετικά, πέρα από τις στερεότυπες πληροφορίες τις οποίες - ούτως ή άλλως - μπορεί κάποιος να βρει εύκολα στο διαδίκτυο και να τις αξιοποιήσει σύμφωνα με τις ανάγκες του.
Αυτά τα ... ολίγα (ως συνήθως, πάλι σε σεντόνι καταλήξαμε) και μακάρι να μην βιώσουμε άλλες καταστάσεις καραντίνας - κι ας ήταν αυτή η αιτία για να προκύψουν οι εκπομπές! Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι (για τους από την πάνω πλευρά του πλανήτη).
 

evpap

Member
Μηνύματα
25
Likes
108
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλα τα μέλη του φόρουμ που αποφάσισαν να βγουν στα live . Συγχαρητήρια σε όλους σας ήσασταν εκπληκτικοί αυθεντικοί και άμεσοι. Μπράβο @Defkalion @fenia42 @Yorgos @babaduma @Traveller @Krekouzas @interted . Εύχομαι συνέχεια σε αυτή την τόσο ωραία προσπάθεια. Μου αρέσει τόσο πολύ που βλέπω τα πρόσωπα αυτών που με έχουν ταξιδέψει. Νιώθω ότι τους γνωρίζω. Συγχαρητήρια παιδιά . Δώστε και αλλά επεισόδια στο λαό 😍😍😍
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Έρχεται νέο πρόσωπο στην αυριανή εκπομπή, και σούπερ θέμα... :cool:

Για να σας δω τώρα πόσοι μπορείτε να το μαντέψετε... 🤔
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.073
Μηνύματα
879.672
Μέλη
38.807
Νεότερο μέλος
elendim7576

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom