Εκπομπή Travelstories 19 - Ελληνικά νησιά τοπ-5

Despinadmk

Member
Μηνύματα
288
Likes
1.122
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλασκα... <3
Και εκεί που έλεγα με γουρλωτα μάτια στον άντρα μου καλαααα εεεε αυτός ο traveller μου έχει πουλήσει όλους τους προορισμούς, κάθε φορά με πείθει ρε παιδί μου να τρέξω να κλείσω εισιτήρια, πετάει τη βόμβα με τα χωριά της Κρήτης που τείνουν να είναι από τα αγαπημένα μου..( όχι επειδή είμαι Κρητικια ).
Εντάξει, η Ελλάδα έχει τόσα νησιά είναι πολύ δύσκολο να διαλέξεις- από πού να ξεκινήσεις - συν του ότι είναι πάρα πολλά αυτά που δεν έχω επισκεφθεί οπότε φαντάζομαι σε μερικά χρόνια η λίστα μου θα είναι διαφορετική. Την Κρήτη ίσως να μην την έβαζα και εγω στο τοπ 5 των αγαπημένων μου νησιών - όχι επειδή δεν το αξιζει- αλλά στο μυαλό μου το "νησί" το έχω πιο γραφικό. Πιο μικρό, πιο μαζεμένο τέλος πάντων. Με τυχαία σειρά, θα συμφωνήσουμε ( ο σύζυγος και εγώ ) με τις επιλογές Κεφαλονιά, Ικαρία, Κάρπαθο θα προσθέσω την Πάρο ( προ δεκαπενταετιας ) και τα Κύθηρα που επισκεφθηκαμε τελευταία και μας εξέπληξαν. Φοβερο το αποτέλεσμα αυτού του επεισοδίου, κάθε φορά και καλύτεροι.
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.089
Likes
44.964
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Ήταν μια πολύ όμορφη διαδικασία που εξελίχθηκε σε κουβέντα όπως πίνουμε τον καφέ μας ένα πράγμα... Περάσαμε υπέροχα σαν παρέα κι ελπίζω αυτό να βγαίνει και μέσω του video.:)
Οι προτάσεις των υπολοιπων φίλων ήταν εξαιρετικές και μου άρεσε το γεγονός του αιφνιδιασμού καθώς δεν ήξερε ο ένας τις επιλογές του άλλου.
Στεναχωρέθηκα λίγο με τη σαπίλα της συνδεσής μου, αλλά είναι κάτι το οποίο θα διορθωθεί.

@spor_os Ήταν το καλύτερο background που διαθέτει το κατάστημα :haha:
@alma Περιμένουμε κι εσένα! ;)

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε, μη ξεχάσετε να ψηφίσετε κιόλας μεταξύ των νησιών.
 

evaT

Member
Μηνύματα
1.556
Likes
12.630
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Πολυ ωραία εκπομπή μας ταξιδέψατε στα υπέροχα νησιά μας! Συμφωνώ όμως με το φίλο.μου τον @psilos3 αχχχ ρε Γιάννη τι πληγές ξύνεις με την Αμοργό! Έκανα από τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου εκεί.ακριβως 10 χρονια πριν. Απίστευτο νησί, υπέροχα χρώματα, άνθρωποι κ αξεχαστη ψημένη ρακή! Κ αυτό από κάποια που γενικά πίνει λίγο και με ρεγουλα....
 

Thalassaki

Member
Μηνύματα
767
Likes
4.751
Επόμενο Ταξίδι
........
Όμορφη εκπομπή με πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για νησιά που δεν έχω ακόμα επισκεφθεί όπως η Χίος και η Φολέγανδρος.

Το δικό μου top5 είναι μια μίξη των προτάσεων που ακούστηκαν και έχει ως εξής:

5. Κάρπαθος
4.Ρόδος
3.Μήλος
2.Ικαρία
1.Κεφαλλονιά!
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.702
Likes
11.130
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Θα συμφωνήσω ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν από τα καλύτερα!
Μπράβο παιδιά!
Τέσσερα άτομα με διαφορετικό στυλ και προτιμήσεις ο καθένας, έτσι για να παίρνουμε μια σφαιρική ιδέα! :D
Το δικό μου top5;

1. Κρήτη
2. Αμοργός
3. Σαμοθράκη
4. Τήνος
5. Νάξος
 

pipis78

Member
Μηνύματα
67
Likes
475
Επόμενο Ταξίδι
Dubai
Από τα καλύτερα επεισόδια μέχρι τώρα και πολύ ευχάριστη παρέα η σημερινή!!!Ταυτίζομαι σε πάρα πολλά με τον traveller (όχι μόνο στα σημερινά που είπε, αλλά και σε προηγούμενα επεισόδια).

Το δικό μου top5 είναι:
1. Μύκονος
2. Σαντορίνη
3. Κουφονήσια
4. Κύθηρα
5. Κέρκυρα
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Μία ενδιαφέρουσα εκπομπή για την Ελλαδάρα μας, θα ήταν TOP 5 για φαγητό, TOP 5 για παραλίες κ.ο.κ.... για χωριά, για φιλοξενία, ... αλλά θα φτάσει 2ωρο η εκπομπή !!:haha:
Θα τα κάνουμε όλα τώρα που βρήκαμε το format, απλά πρέπει να πάρει απόφαση ο κόσμος να συμμετέχει, έχει πολύ πλάκα να έχουμε εντελώς διαφορετικά γούστα να βγάζουν τέτοιες λίστες.

Ο @Defkalion νόμιζα ότι μας τρόλαρε που μία δεν γνώριζε πως πεταλούδα του Αιγαίου λέμε την Αστυπάλαια, μία δεν ήξερε για το φημισμένο Πάσχα στη Χίο....:)
Αλήθεια δεν το είχα ξανακούσει αυτό για την Αστυπάλαια, η αλήθεια είναι ότι έχω τεράστια κενά ταξιδιωτικά στην Ελλάδα - μικρός προσπαθούσα να πηγαίνω εξωτερικό με κάθε ευκαιρία, έλεγα θα έχω χρόνο να δω την Ελλάδα όταν μεγαλώσω, πού να φανταστώ ότι θα καταλήξω στην άλλη άκρη του κόσμου και το ταξίδι στην Ελλάδα θα κοστίζει μια περιουσία...

@Defkalion στο Σιδεράδικο στο Σπήλι έφαγα το πιο νόστιμο μαγειρευτό!!
Έχει σίγουρα προσωπικό συναίσθημα η αναφορά μου στο Σπήλι, τώρα που το θυμήθηκα θα πάω να βάλω μια φωτογραφία στις Ιστορίες...

Στεναχωρέθηκα λίγο με τη σαπίλα της συνδεσής μου, αλλά είναι κάτι το οποίο θα διορθωθεί.
Μη μασάς το τελικό αποτέλεσμα είναι που μετράει και η εκπομπή άρεσε στον κόσμο από αυτά που βλέπουμε - την επόμενη φορά θα βελτιώσουμε και τα τεχνικά θέματα περισσότερο :)

Ταυτίζομαι σε πάρα πολλά με τον traveller (όχι μόνο στα σημερινά που είπε, αλλά και σε προηγούμενα επεισόδια).
Να το κοιτάξεις αυτό, ε.
 

Tonia L.

Member
Μηνύματα
293
Likes
2.977
Πολύ ωραία προσπάθεια και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις.
Την Κρήτη την βγάζω εκτός, τόσο για τους λόγους που ανέφερε ο @psilos3 όσο και γιατί είναι το νησί μου (ε είναι και εκτός συναγωνισμού έτσι κι αλλιώς!). Θα συμφωνήσω απόλυτα για τα χωριά μας, αφού τα περισσότερα είναι επιεικώς απαράδεκτα για το μέγεθος του νησιού. Πάσχουμε φοβερά σε αυτον τον τομέα.
Αφού βγάζω εκτός την Κρήτη, το δικό μου top 5 είναι:
5. Κύθηρα
4. Ύδρα
3. Κουφονήσια
2. Νάξος
1. Σαντορίνη
Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολλά κενά στα νησιά. Στην bucket list μπήκε σίγουρα η Κάρπαθος και η Αμοργός.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.714
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom