Εμπειρίες από Λονδίνο

fosia

Member
Μηνύματα
36
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
είναι υπό συζήτηση
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Εμένα δεν καθόντουσαν τα άτιμα και ότι έχω είναι κουνημένο. Αλλά ανέβασα στο άλμπουμ έναν κύκνο ο οποίος μας διπλάρωσε, ποζάρισε και μετά βγήκε έξω και καθόταν και μας έκανε παρέα.
 

athanasios

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αρκτική
Τι να πρωτοπεί κανείς. Απλώς τα αυτονόητα για μια μεγαλούπολη που σέβεται τους πολίτες της.
Κατ΄αρχήν υπάρχουν πεζοδρόμια για να περπατάς! ΜΜΜ για να κινείσαι χωρίς αυτοκίνητο και να φτάνεις πιο γρήγορα από ότι με αυτό.Και πεντακάθαρη αναλογικά με τον πληθυσμό της και την 24ωρη λειτουργία της.
Εγώ ήμουν τυχερός γιατί ενώ ήταν Οκτώβριος (2006) πετύχαμε έναν τρελό ήλιο που ήσουν με κοντομάνικο!
 

mio gps

Member
Μηνύματα
1.174
Likes
180
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Εγώ τον παράδεισο τον βρήκα στο Camden (http://www.camdenlock.net/), όλα τα στυλ ανθρώπων, ό,τι μπορείς να φανταστείς σε ψώνια, φοβερή μουσική παντού, κινέζικα - ταυλανδέζικα - βιετναμέζικα φαγητά σε πάγκους (μούρλια!!!) και κουβανέζικο μαγαζί μέσα στο camden stables με ζωντανή μουσική από νωρίς και διάφορους να χορεύουν από το μεσημέρι. Άλλοι ρυθμοί, άλλη φιλοσοφία ζωής, αλλού γενικά. Αυτό που μου αρέσει στο Λονδίνο και με εντυπωσίασε είναι η υπομονή του κόσμου στις ουρές και οι ακούραστοι τύποι που κρατάνε διαφημιστικές ταμπέλες αντί να είναι η πόλη ένα τσίρκο χαρτούρας και αυθαίρετης ταμπέλας του κάθε ταβερνιάρη.
Επίσης, η λογική ότι η διασκέδαση δεν ξεκινάει στις 11 ή στις 1 το βράδυ, αλλά νωρίς.
πως μου ξεφυγε αυτη η περιοχη και δεν την εχω επισκεφτει? θα επανορθωσω λιαν συντομως!!
 

Zeta

Member
Μηνύματα
470
Likes
121
Μόλις γύρισα από Λονδίνο όπου πήγα για λίγες μέρες και για πρώτη φορά. Αυτό που μου έκανε πάντως μεγάλη εντύπωση ήταν η πληθώρα του κοσμου!!!!!
Το Σάββατο είχαν κλείσει την Oxford street και την είχαν κάνει πεζόδρομο!!!!!!
Ανάλογη κατάσταση επικρατούσε και στο υπόλοιπο Λονδίνο.......
Για μένα, από αυτό το λίγο που κατάφερα να δώ, μου άρεσαν τα μαγαζάκια στην Carnaby Street και στα στενάκια του Covent Garden.
Μπορείς να βρείς πολύ ωραία πράγματα εκεί από ανερχόμενους σχεδιαστές μόδας. Επίσης έχει πολύ ωραία, μικρά και ατοσφαιρικά εστιατόρια.
Ο καιρός ήταν καλός χωρίς πολύ βροχή (μόνο μισή μέρα) αλλά αρκετό κρύο τίς πρώτες μέρες.
Σε όλο το Λονδίνο είχαν προσφορές σε αρκετά καταστήματα, οπότε έκανες αγορές σε πολύ καλές τιμές!!!
 

hary53

Member
Μηνύματα
21
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Μαλλον ειμαι η πιο τυχερη! Εμενα στο Regents Park ενα σκιουράκι (με δική του πρωτοβουλιά!) ανέβηκε στο χέρι μου , έκατσε στην παλάμη μου και το τάισα για αρκετή ώρα. Δυστυχώς το 2002 που έγινε αυτό δεν είχα ψηφιακή φωτογραφικη μαζί μου :(.
Για μένα παντως το ομορφοτερο μερος του Λονδινου ηταν το Tower Bridge. Πραγματικα παραμυθενιο...
Επίσης το shopping σε oxford street , Bond street μοναδική εμπειρία. Ανυπομονω να ξαναπαω οπως καταλαβαίνετε;)
 

eva kas

Member
Μηνύματα
961
Likes
225
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
επισκεφτηκα καποιους φιλους στο λονδινο τον περασμενο νοεμβρη.
αυτο που μου αρεσε παρα πολυ ηταν να παιρνω το πρωτο δυοροφο λεωφορειο που περνουσε απο την σταση μας διπλα στο σπιτι και να κανω ολη την διαδρομη του οποτε και αλλαζα λεωφορειο!
ετσι καταφερα να δω ολο το λονδινο και βεβαια οτι μου αρεσε κατεβαινα το εβλεπα και ξαναπεριμενα το επομενο λεωφορειο!
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Μου άρεσαν όλα τα κανάλια βόρεια του κέντρου. Ειδικά η λιμνούλα στην Warwick αλλά και τα κανάλια βόρεια του Regent. επίσης στο Λονδίνο έζησα και το εξής: περπατόντας μέρα μεσημέρι στην hungerford, γυρίζω το κεφάλι μου αριστερά. "ά, το big ben. καλά. ας πάμε παρακάτω..." το βράδυ όμως που ξεπρόβαλα από την westminster... επί 5 με 6 λεπτά δεν ξεκόλαγαν τα μάτια μου. φωτίζεται με τρόπου που μοιάζει χρυσό! εντυπωσιακότατο!!
 

libi

Member
Μηνύματα
36
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος του κοσμου
Έμεινα 1 χρόνο στο Λονδίνο και εκτός από τα αξιοθέατα που προαναφέρθηκαν, ξεχώρισα την περιοχή του Hampstead (ατέλιωτο πράσινο και μόλις ζώνη 2 του μετρό), το Greenwich με το αραγμένο Cutty-Sark (ως μουσείο πια) στο λιμάνι του και βέβαια το Hide park που τις ηλιόλουστες μέρες ήταν το καλύτερο μέρος για διάβασμα.
 

elbono

Member
Μηνύματα
190
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
?????
το πρωτο μου ταξιδι ηταν στο Λονδινο οποτε δεν ξερω αν ειμαι αντικειμενικη για την ομορφια του!!!το 2005 λοιπον,μαρεζε που δεν καπνιζαν σε εσωτερικους χωρους!!!(μη με βρισετε οι καπνιστες)2 ολες οι δημοσιες τουαλετες ηταν πεντακαθαρες!σοκαριστηκα!μυριζαν πορτοκαλι κανελα!το φαγητο απο διαφορετικες χωρες επισης υπεροχο!θυμαμαι ειχαμε φαει στην camden town σενα ταυλανδεζικο σκετο ονειρο!το notting hill απιστευτο αλλα εκανε τρομερο κρυο!δεν υπαρχουν πουθενα αδεσποτα ουτε μποτιλιαρισμα ουτε σκουπιδια στους δρομους!θα ξαναπηγαινα σιγουρα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.677
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom