GTS
Member
Όριο χλμ έχει η Σαουδικη ΑραβιαΔεν έχω δει ποτέ όριο χιλιομέτρων σε ενοικιάσεις σε πάνω από 50 χώρες. Τελευταία φορά είδα πριν από 20 χρόνια περίπου.
Όριο χλμ έχει η Σαουδικη ΑραβιαΔεν έχω δει ποτέ όριο χιλιομέτρων σε ενοικιάσεις σε πάνω από 50 χώρες. Τελευταία φορά είδα πριν από 20 χρόνια περίπου.
Ναι είναι η μόνη από όσες τσέκαρα πρόσφατα (την τελευταία 20ετιια δηλαδή!) που είδα όριο. Σε όλες τις άλλες γελούσα όταν έβλεπα κιόλας το "απεριόριστα χιλιόμετρα " απορωντας αν υπάρχει και μέρος που να μην είναι απεριόριστα.Όριο χλμ έχει η Σαουδικη Αραβια
400€ για 3 μέρες;....και τι περιλαμβάνει αυτή η ενοικίαση απο ασφάλιση;...και στη Σκωτία που είχα κάνει ενοικίαση (και θεωρείται ακριβή χώρα) με σχεδόν πλήρη ασφάλιση, τόσα δεν έδωσα τη μέρα....Έχω ενοικίαση αυτοκινήτου από Aeroporto di Bergamo για 3 μέρες, στα τέλη Μαρτίου. Οι μεγάλες εταιρείες ενοικιάσεως ζητούν από 300 έως 400Ε και οι low cost κατά μ.ο. 75Ε.
Τι κάνουμε? Τι επιλέγουμε?
Μπορείς να ενοικιασεις αυτοκινητο απο το γκισε εταιρείας στο αεροδρόμιο. Μπορεισ να συγκρινεισ τις τιμςε τους. Θα χρειαστεισ πιστωτική καρτα. Οχι χρεωστική!!! και διπλωμα πλαστικό οχι χαρτινο!!Τετραμελης οικογενεια θα ταξιδεψουμε 10 μερες στην Αλσατία και στην ευρυτερη περιοχη .Τα αεροπορικα ειτε απο Φρανκφουρτη είτε απο Βασιλεια ειναι ήδη γυρω στα 550 .Το θέμα ειναι οτι η ενοικιαση αυτοκινητου για 10 μερες Ειτε ΦΡανφουρτη(750 ευρω ) ειτε Βασιλεια( 852) ευρω ανεβαζει παρα πολυ το κοστος απο aytoeurope χωρις ολικη ασφαλεια(απο οτι ειδα συμβουλευετε απευθειας στον γκισε της εταιρειας )ΧΩΡΙς 2 παιδικα καθισματα που θα χρειαστουμε (τα πληρωνουμε επιτιπου )και χρεωση cross border,οποτε θα ανεβει και αλλο .Κανω κατι λαθος?Δεν εχω ξανακοιασει αμαξι ποτε ουτε Ελλαδα ουτε εξωτερικο .Μπορειτε να με βοηθησετε η τοσο ειναι οι τιμες ?
Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι αφού το χάρτινο δίπλωμα ισχύει μέχρι το 2033 γιατί είναι υποχρεωτικό να έχεις πλαστικο;Δεν γίνεται δεκτό το παλιο΄?Μπορείς να ενοικιασεις αυτοκινητο απο το γκισε εταιρείας στο αεροδρόμιο. Μπορεισ να συγκρινεισ τις τιμςε τους. Θα χρειαστεισ πιστωτική καρτα. Οχι χρεωστική!!! και διπλωμα πλαστικό οχι χαρτινο!!
Γνωμη μου ειναι να παρεις φουλ ασφαλεια!!
Εαν παρεισ αυτοκινητο απο τη Βασιλεια να ενικοιασεις απο το Γαλλικο ή Γερμανικό έδαφος. Το Γαλλικο απ οτι θυμαμαι εχει τισ πιο φτηνες τιμες.
Η γερμανια να ξερεισ δεν εχει διόδια και η Ελβετια αν ,πεισ μεσα χρειαζεσαι βινιέτα που κοστοζει 30€ . Επισης δεν μπορεισ να το κυκλοφορισεις αν δεν εχει χιονολαστιχα. τα οποια χρεωνονται εξτρα.
Γι αυτο μην πας Ελβετια. Οσον αφορα τισ τιμες στα καυσιμα , τα φθηνοτερα τα εχει το Λοξεμβουργο. και στην Γερμανια ειναι οκ!!
Στη διαθεση σου
Οι πολυεθνικες δεν δεχονται χαρτινο!!. Πηγαινε να το αλλαξεις να εχεισ το κεφαλι σου ησυχο!!!Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι αφού το χάρτινο δίπλωμα ισχύει μέχρι το 2033 γιατί είναι υποχρεωτικό να έχεις πλαστικο;Δεν γίνεται δεκτό το παλιο΄?
Έχω νοικιάσει αυτοκίνητο και από την Φρανκφούρτη και από την Στουτγάρδη για να πάω Αλσατία και Στρασβούργο και ήταν πανεύκολα. Αν επιλέξεις να νοικιάσετε αυτοκίνητο οποιαδήποτε ασφάλεια και να κάνετε, θα την κάνετε στο γκισέ της εταιρείας κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Ποιες ημερομηνίες θα πάτε??Τετραμελης οικογενεια θα ταξιδεψουμε 10 μερες στην Αλσατία και στην ευρυτερη περιοχη .Τα αεροπορικα ειτε απο Φρανκφουρτη είτε απο Βασιλεια ειναι ήδη γυρω στα 550 .Το θέμα ειναι οτι η ενοικιαση αυτοκινητου για 10 μερες Ειτε ΦΡανφουρτη(750 ευρω ) ειτε Βασιλεια( 852) ευρω ανεβαζει παρα πολυ το κοστος απο aytoeurope χωρις ολικη ασφαλεια(απο οτι ειδα συμβουλευετε απευθειας στον γκισε της εταιρειας )ΧΩΡΙς 2 παιδικα καθισματα που θα χρειαστουμε (τα πληρωνουμε επιτιπου )και χρεωση cross border,οποτε θα ανεβει και αλλο .Κανω κατι λαθος?Δεν εχω ξανακοιασει αμαξι ποτε ουτε Ελλαδα ουτε εξωτερικο .Μπορειτε να με βοηθησετε η τοσο ειναι οι τιμες ?
Θα πρεπει να προσθεσετε στο ενικοιαστηριο και τον Δευτερο οδηγο. Σε καποιε περιπτωσεις ειναι δωρεαν σε καποιες αλλεσ πληρωνεις κατι εξτραΕυχαριστώ για τις απαντήσεις. Εχω κλείσει κι εγω με sixt για Φινλανδια. Εγω έχω πλαστικό αλλά ο σύζυγος μου έχει χάρτινο . Εχω κάνει την κράτηση στο ονομά του. Δεν προλαβαίνει να βγάλει νέο. Να στείλω κανα μηνυμα στην SIXT εκεί