Ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό

Goldberg

New Member
καθως εμεινα 3 μερες στη Βουδαπέστη προλαβαν και με εγραψαν 2 φορες (ειχα ενοικιαζομενο αμαξι)
αλλα ηταν η δημοτικη αστυνομια, πρεπει να το πληρωσω το προστιμο αναγκαστικα αυτο?
ηταν 15 ευρω για πληρωμη εντος 15 ημερων (μπορω και μεσου τραπεζας)

απλά ρωταω αν πρεπει 100% να τους τα πληρωσω..
αν εχεις κανεις αλλος εμπειρια ας με πει.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
καθως εμεινα 3 μερες στη Βουδαπέστη προλαβαν και με εγραψαν 2 φορες (ειχα ενοικιαζομενο αμαξι)
αλλα ηταν η δημοτικη αστυνομια, πρεπει να το πληρωσω το προστιμο αναγκαστικα αυτο?
ηταν 15 ευρω για πληρωμη εντος 15 ημερων (μπορω και μεσου τραπεζας)

απλά ρωταω αν πρεπει 100% να τους τα πληρωσω..
αν εχεις κανεις αλλος εμπειρια ας με πει.
Στη θέση σου για 15€ θα τα πλήρωνα..

indigocarhire. Ειναι εταιρία που μπορείς να κάνεις κράτηση μέσω χρεωστικής (debit). Φοβερή εξυπηρέτηση μπορεις να κλείσεις απευθείας απο το τσατ και έχουν σχεδόν παντού γραφεια! Ουσιαστικά λειτουργούν σαν μεσολαβητές γιατί εμείς νοικιάσαμε μέσω αυτων στο baden baden αλλά το αμάξι το πήραμε από την europcar, χωρίς κανένα πρόβλημα φυσικά. Το μόνο που σου ζητάνε είναι να έχεις κάποιο ποσό στην χρεωστική σου που στο δεσμεύουν (200-300Ε).

Στην ενοικιάση στο Baden Baden δίνουν το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο ή πηγαίνεις εκτός αεροδρομίου;

hamurabi

Member
Παιδιά καλησπέραππυ συμφαιρει να νοικιάσω αμάξι στη Μάλτα που να κρατάει όσο το δυνατόν λιγότερα λεφτά για ασφάλεια στη πιστωτική;
Την έχω ψιλογεματη γι'αυτό!
Ευχαριστώ

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Το μέγεθος του ποσού που κρατάει κάθε εταιρεία είναι τίς περισσότερες φορές συνάρτηση ποιας ασφαλειας θα επιλέξετε. Αν επιλέξετε πλήρη ασφάλεια πιθανόν να μην κρατήσει τίποτε. Όπως και να έχει όμως στην αναζήτηση που κάνεις από οποιαδήποτε ψαχτηρι ενοικίασης αυτοκινήτων, επιλέγοντας μια-μια τις εταιρείες που σε ενδιαφέρουν μπορείς να δεις στους όρους της, τι ποσο κρατάει στην καρτα.

hamurabi

Member
Σε πιο ψαχτιρι ενοικίασης αυτοκινήτων να κοιτάξω;
Σε ένα της Ryanair που κοιτάω λέει μέσο όρο ότι κρατάνε απτή πιστωτική 1.000-1.200 ευρώ σε οσα κ αν κοίταξα.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Το πιο ψαχτηρι θα δεις δεν παίζει ρόλο στο ποσό που κραταει η κάθε εταιρεία. Η κάθε εταιρεία έχει στάνταρ πόσο και είναι το ίδιο σε όποιο ψαχτηρι και να μπεις.

DELIDEB

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Μπες στο www.autoeurope.eu.
Έχει συνήθως τις καλύτερες τιμές και στα details κάθε προσφοράς (αν θυμάμαι καλά στην επιλογή your rental does not include) έχει το ποσό που κρατάνε στην κάρτα, το οποίο εκ πείρας σου λέω ότι μπορεί και να έχει μεγάλη διαφορά από εταιρεία σε εταιρεία. Επίσης αν διαλέξεις πακέτο zero excess η εγγύηση στην πιστωτική μειώνεται πολύ και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην την ζητάνε καν.

hamurabi

Member
Μπες στο www.autoeurope.eu.
Έχει συνήθως τις καλύτερες τιμές και στα details κάθε προσφοράς (αν θυμάμαι καλά στην επιλογή your rental does not include) έχει το ποσό που κρατάνε στην κάρτα, το οποίο εκ πείρας σου λέω ότι μπορεί και να έχει μεγάλη διαφορά από εταιρεία σε εταιρεία. Επίσης αν διαλέξεις πακέτο zero excess η εγγύηση στην πιστωτική μειώνεται πολύ και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην την ζητάνε καν.
Δυστηχως ακόμα δεν έχω βρει που λέει το ποσό που σου κρατάει αρχικά η πιστωτική.αν μπορούσες να το κοιτάξεις να μου πεις θα σου ημουν ευγνωμων

buffon85

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
το ποσο το λεει παντα στους ορους και αλλαζει αναλογα και με την ασφαλεια ή και με την κατηγορια του αυτοκινητου που επιλεγεις, ή πχ εχω δει για μεγαλυτερο ποσο εγγυησης αν θες να κανεις χρηση χρεωστικης. οποτε δεν ειναι κατι που απλα θα σου πει καποιος, πρεπει να το ψαξεις.

hamurabi

Member
Δε ρωτάω να μου πει κάποιος το ακριβές ποσό.απλα λόγω ότι δε τοχω καλά με τους αγγλικούς όρους αν μπορείτε να μου πείτε που ακριβως γράφει το ποσό αυτό.
Θα βάλω εγώ ότι θέλω χρεωστική πιστωτική ή οτιδήποτε κτλ αλλά δε βρίσκω σε πιο πεδίο αναγράφεται αυτό το ποσο

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Δε ρωτάω να μου πει κάποιος το ακριβές ποσό.απλα λόγω ότι δε τοχω καλά με τους αγγλικούς όρους αν μπορείτε να μου πείτε που ακριβως γράφει το ποσό αυτό.
Θα βάλω εγώ ότι θέλω χρεωστική πιστωτική ή οτιδήποτε κτλ αλλά δε βρίσκω σε πιο πεδίο αναγράφεται αυτό το ποσο
πες μας από που θα παραλάβετε το αυτοκίνητο για να σε βοηθήσουμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.060
Μέλη
39.800
Νεότερο μέλος
mitsos1989

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom