Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
Δύσκολο να σου επιβεβαιώσει ένας τρίτος τα λεγόμενα ενός άλλου...Καλησπερα!
Μιλάω με την AVIS.de δηλαδή της Γερμανίας στο Chat που έχουν εδώ: https://secure.avis.de
Τους ρώτησα πως αν χρειάζεται πιστωτικη κάρτα η μπορεί να γίνει και με την χρεωστική κάρτα και μου είπαν πως μπορεί να γίνει και με τις 2 κάρτες!
Ύστερα τους ρώτησα το ποσό που θα κρατήσουν σε περίπτωση που δεν βάλω την πλήρη ασφάλιση δηλαδή να κρατήσω το Basic πακέτο και μου είπαν πως κρατάνε ΜΟΝΟ 100 ΕΥΡΩ για τα καύσιμα!
Όταν τους ρώτησα αν έχω καταλάβει σωστά μου είπαν:
Only this. AVIS Germany doesnt block the excess.
Μπορεί σας παρακαλώ να το επιβεβαιώσει και καποιος άλλος ; Γιατί αν είναι έτσι η τιμή για την εν λόγο εταιρία είναι τέλεια!
Edit: Το επιβεβαίωσα και από τηλεφώνημα που έκανα στην AVIS Ελλάδος! Βέβαια όποιος έχει την ίδια εμπειρία ας μας το πει!
Εγώ όταν πήγα τελευταία φορα στη Γερμανία (2017) και νοικιασα αμάξι από το αεροδρόμιο του Βερολίνου (από την ALAMO) και αγόρασα την πλήρη ασφάλεια με μηδενική απαλλαγή μου έκαναν και δέσμευση ποσού από την πιστωτική περίπου 200 ή 250 €. Επίσης, δεν αναγνώριζαν ούτε την έξτρα ασφάλεια που είχα αγοράσει από τον μεσάζοντα.
Εάν άλλαξε η πολιτική της Avis μπράβο τους!!
Edit: Kαι μένα άλλα μου είπε η Βudget στην Ελλάδα και άλλα μου είπε η Βudget στην Ολλανδία για το κόστος της έξτρα ασφάλειας και τελικά έπρεπε να πληρώσω έξτρa 20€/day, ενώ στο ελληνικό site έλεγε 5 €/day.... και μετά σκοτωθήκαμε!

Last edited: