Ενοικίαση αυτοκινητου σε αεροδρομια

gka

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Παιδιά καλησπέρα, πρέπει να φύγω εκτάκτως για bergamo το Σάββατο και πρέπει να νοικιάσω αυτοκίνητο. Δυστυχώς, δεν έχω στο όνομα μου κάποια πιστωτική και δεν προλαβαίνω να βγάλω μέχρι τότε. Υπάρχει πιστωτική στο όνομα της συζύγου μου ή της μητέρας μου, αλλά κανείς δεν θα είναι μαζί μου. Διάβασα πως υπάρχει τρόπος να κλείσω έχοντας την πιστωτική μαζί και κάποια μεταφρασμένη υπεύθυνη δήλωση του κατόχου, αρκεί να επιλέξω την χρέωση του επιπλέον οδηγού.

Έχεις κανείς εμπειρία σε παρόμοια περίπτωση με κάποια εταιρεία και τα σχετικά.

Προτιμώ να κλείσω μέσω internet για μεγαλύτερη αξιοπιστία, ώστε να μην ψάχνω εκείνη την στιγμή στο αεροδρόμιο και τα σχετικά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

TAX78

Member
Μηνύματα
142
Likes
50
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
25-30/11 θα βρεθώ στο Μόναχο και θέλω να νοικιάσω αυτοκίνητο για ένα tour σε αυστρία και Γερμανία. Γνωρίζει κανείς κάποια αξιόπιστη και οικονομική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων; Με το ροζ χάρτινο δίπλωμα είμαι εντάξει; Οι μεγάλες εταιρείες είδα ότι φοράνε χιονολάστιχα στα αυτοκίνητα τους. Πρέπει να έχω και αλυσίδες μαζί μου;
 

vasil.galaxy

Member
Μηνύματα
11
Likes
2
Καλησπερα σε ολους! Θα επισκεπτουμε το Μιλανο αρχές Απριλίου και ειμαστε στα σταδιο να κλείσουμε αυτοκινητο. Εχω ομως μπερδευτει λιγο με τις εταιριες.
Ποια θα μου προτείνατε ? autoeurope? autoeuropa? καποια αλλη?
Με ενδιαφερει η συγκεκριμενη εταιρια που θα διαλεξω, να τηρεί αυτα που συμφωνουμε... Σιγουρα θα επιλεξουμε μεικτή ασφάλεια, απλα με ενδιαφερει λιγο το θεμα της αξιοπιστίας.
Διαβασα για καποια rental cars οχι και τοσο καλα σχολια. Ισχυει ? γνωριζει καποιος να μου πει ?
Επίσης, να διαλέξω AUTOEUROPE H' AUTOEUROPA? ( εχω ήδη διαβασει τις διαφορες στις προηγουμενες σελιδες) ευχαριστω!
 

galoz

Member
Μηνύματα
446
Likes
660
Μην διαλέξεις Autoeuropa ,Sicily by car.
Οι τύποι είναι λαμόγια .Νοικιάσαμε αρχές Νοεμβρίου και την πατήσαμε.Μας χρέωσαν την πιστωτική με 60 ευρώ επιπλέον αφού είχαμε επιστρέψει το αυτ/το γιατί λέει δεν είχαμε γεμίσει το ρεζερβουάρ,πράγμα που όχι μόνο δεν ισχύει,αντιθέτως το αυτ/το το γεμίσαμε με περισσότερο πετρέλαιο απ'ότι το είχαμε πάρει.Δυστυχώς δεν ήταν κάποιος εκεί την ώρα που το αφήσαμε.
 

saroco

Member
Μηνύματα
13
Likes
30
Επόμενο Ταξίδι
ΚΟΥΒΑ
Καλησπέρα, Λοιπόν εγώ δύο φορές έχω νοικιάσει από europcar μια στο Μιλάνο και μια στη Ρώμη πρόσφατα δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα εάν εξαιρέσεις ότι μετά από ένα μήνα μου είχαν πάρει 60 ευρώ από την πιστωτική από μια κλήση. Βέβαια είναι λίγο πιο ακριβή από autoeurope αλλά είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Εάν κάποιος άλλος έχει νοικιάσει από αυτή την εταιρεία ας εξηγήσει λεπτομέρειες..
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα εάν εξαιρέσεις ότι μετά από ένα μήνα μου είχαν πάρει 60 ευρώ από την πιστωτική από μια κλήση
Για να μη δημιουργουνται παρεξηγησεις...το γνωριζες οτι ειχες κληση η οχι?...αν το γνωριζες,τοτε δεν εχει να κανει με την αξιοπιστια της εταιριας..
 

saroco

Member
Μηνύματα
13
Likes
30
Επόμενο Ταξίδι
ΚΟΥΒΑ
ΌΧΙ δε το γνώριζα πρέπει να ήταν από ταχύτητα , από ότι κατάλαβα.
 

vasil.galaxy

Member
Μηνύματα
11
Likes
2
απο οτι διαβαζω εδω μεσα, ειναι πολλα τα κρούσματα που παιρνουν κλήση και δεν το ξερουν! Λογικα θα πρεπει να κραταμε ακριβως τα ορια ταχυτητας απο οτι καταλαβαινω, αλλιως σου ερχεται η κληση μετα απο ενα χρόνο σας δωράκι! Μόλις πηρα μία προσφορά από την HERTZ Ελλάδας σχετικα με το ταξίδι μου στην Ιταλία και μπορω να πω οτι η τιμή για μεικτή ασφάλεια υπολογισμένη με ΦΠΑ και για 6 μερες ήταν τελεια! δεν ξερω αν μπορω να πω την τιμή στο φορουμ.. βγαινει λιγοτερο απο 30 ευρω την μερα για ενα αυτοκινητο 1300 κυβικα.

Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι ότι η κοπέλα μου είπε οτι θα κάνουμε την κράτηση τωρα, και θα πληρωσω εκεί, και αν χρειαστεί να ακυρωσω εστω και μια μερα πριν φύγω για Ιταλία δεν εχω καν ακυρωτικα και δεν χρεωνομαι τιποτα! βεβαια, στο Μιλάνο θα χρεωθεί η πιστωτική μας η οποια θα πρεπει να εχει εναν "αερα " λογικο ειναι ... καπου 1000 ευρω.
Ελπιζω να βοήθησα και περιμένω τα σχόλια σας ή εμπειρίες με HERTZ.
 

siatjo

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
Καλησπερα ! Φευγω αυριο για ελβετια και σκεφτομαι να νοικιασω αυτοκινητο για μια ημερα να γυρισω λιγο την λιμνη . Υστερα απο ερευνα εχω καταληξει σε autoeurope , rentalcars και easycars με την τελευταια την φθηνοτερη που προσφερει Excess Waiver με συνολο 80 ευρω . Εχετε να προτεινεται κατι αλλο ? με το παλιο διπλωμα το ροζ δε νομιζω να εχω προβλημα σωστα ? ξερω μια μερα ειναι δυσκολο να παρεις καλη τιμη αλλα πιστευω οτι ειναι λιγο απαγορευτικες οι περισσοτερες . . . μπορω να ζητησω πετρελαιο ? αν και στα φθηνα δε νομιζω να υπαρχει επιλογη ..... Ακομα αν γνωριζει κανενας εχουν vignette τα νοικιαζομενα η ειναι θεμα εταιρειας ?
 

siatjo

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
Χρειάζεται ευρωπαϊκού τύπου δίπλωμα.
εισαι σιγουρος για αυτο ? επειδη ρωτησα σε εταιρεια ενοικιασεων και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα ....... και μεσα απο τα φορουμ ειδα οτι πολλοι ταξιδευουν με το ροζ διπλωμα
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.218
Μηνύματα
883.969
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom