tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
1. Ειτε online, ειτε απο το θεατρο, ειτε απο το ξενοδοχειο σου, ειτε απο τη Leicester square, ειτε λιγο πριν την παρασταση στο θεατρο. Αν δεν καιγεσαι 100% για να δεις καποια συγκεκριμενη παρασταση, πηγαινε την ιδια μερα στη Leicester και εκει θα βρεις φθηνα εισιτηρια.Εξαιρετικό το άρθρο σου!! Το λάτρεψα!Πέρσυ τέτοια εποχή πήγα πρώτη φορά Λονδίνο και πάνω κάτω στα περισσότερα που είπες συμφωνώ απόλυτα. Λες και τα έγραφα εγώ.. Κανονίζω να ξαναπάω μάλλον! Αλλά αυτή τη φορά με τόσες φορές που το έχω διαβάσει εδώ πέρα, το πήρα απόφαση. Θα πάω σε θέατρο!!! Οπότε, έχουμε και λέμε: 1.πως μπορώ να κλείσω εισιτήρια για θέατρο στο Λονδίνο και 2.τι dress-code παίζει με τα θέατρα; (όπως καταλαβαίνεις δεν πηγαίνω ούτε στην Ελλάδα σε θέατρο)
![]()
2. Ο,τι θες φορας.

θεση στο 1ο εξωστη. Πιο πανω απ'το πρωτο μη κλεισεις. Δε νομιζω να βλεπεις. Τα εισιτηρια ειχαν μονο 25 λιρες γιατι ηταν "destricted view", ayτο σημαινει οτι μπροστα σου εχεις ενα κολωνακι που περιοριζει τη θεα. Ομως το κολωνακι ειναι πολυ λεπτο, δε σε εμποδιζει ιδιαιτερα. Υπαρχει ομως και μια θεση ακριβως μπροστα απ'το κολωνακι, ενταξει αυτη μη τη προτιμησεις. Η κυρια στο ταμειο θα σου δειξει το πλανο των θεσεων και θα ξερεις που θα κατσεις. Ειχα αγχος μεχρι να παω αλλα τελικα οι θεσεις αποδειχθηκαν τελειες για τα λεφτα που δωσαμε. Εχει και κυαλια αμα θες να παρεις. Κι οσο παρακολουθεις να σκεφτεσαι οτι ο,τι ακους ειναι ζωντανοοοο!!!! Τα σκηνικα, τα κοστουμια ειναι υπεροχα. Θα σ'αρεσει σιγουρα. Και διαβασε και την υποθεση πριν πας να'σαι διανασμενος. Εγω δεν την ηξερα, ευτυχως με βοηθησαν τα αγγλικα μου και τη καταλαβα. Και προσοχη μην αργησεις γιατι ειναι πολυ τυπικοι.