maryloop
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
PRIMA . Από εκεί ψωνίζαμε εμείς. Δεν διαπίστωσα και μεγάλη διαφορά στις τιμές από εδώ.
@Señor_Nada πήγες πρόσφατα στη Βουδαπέστη? Μπορείς να μου δώσεις, όποτε έχεις χρόνο, χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη?Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, θα γράψω 2 λόγια εδώ. Οι τιμές είναι πιο πάνω από ότι περίμενα σε φαγητά ποτά. Κάτι μεταξύ Βιέννης και Πράγας θα έλεγα. Εξαίρεση ροκαδικα που οι τιμές είναι χώμα. Σε διαμονή οι τιμές είναι πολύ καλές, ειδικά με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου τα τελευταία χρόνια.
Αυτό που μου φαίνεται εκτός τόπου και χρόνου και για γέλια είναι οι τιμές στα αξιοθέατα. Επειδή πάντα το πάω συγκριτικά αν σκεφτείς πόσο κοστίζουν το Λούβρο, η Ακρόπολη, η Πομπηία και τι ζητάνε για κάτι αξιοθέατα της σειράς δεν υπάρχουν λόγια. Ειδικά το ανέκδοτο με το τελεφερίκ για το λόφο. Πέρα από τις σκάλες που δεν είναι και τόσες πολλές για να ανέβεις, υπάρχουν και ασανσέρ. Τι εξυπηρετεί το τελεφερίκ πέρα απ'το γδαρσιμο στους ανυποψιαστους;
Εν τω μεταξύ η Βουδαπέστη δεν έχει μπει ποτέ σε κάποιο war ή απλά έχω στραβωμαρα; Μου κάνει εντύπωση να μην έχει μπει ποτέ.