ΔόθηκεΚαλησπέρα. Διατίθεται κωδικός που λήγει αύριο. (Σε προσωπικό μνμ)
Τους κωδικούς καλύτερα να τους δίνετε σε προσωπικό μήνυμα.
Υπάρχει κωδικός για 5% έκπτωση έως τις 24/7. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα PM.
Γεγονός! Δεν έχω λάβει ακόμα κανένα μήνυμα. Ίσως επειδή και η προσφορά είναι μόνο 5%.
Εμένα δεν με χαλάει το 5%. Αν είναι διαθέσιμος θα τον ήθελαΓεγονός! Δεν έχω λάβει ακόμα κανένα μήνυμα. Ίσως επειδή και η προσφορά είναι μόνο 5%.
Δυστυχώς σε πρόλαβαν για λίγο. Next time. Αν κρίνω από το περυσινό καλοκαίρι (πήρα συνολικά 6) θα λάβω κι άλλους κωδικούς.Εμένα δεν με χαλάει το 5%. Αν είναι διαθέσιμος θα τον ήθελα
Εγώ στη θέση σου δεν θα έκρινα απο τα περυσινά, γιατί στη πράξη έχουν αποδειχθεί φρούδα για το μέλλονΔυστυχώς σε πρόλαβαν για λίγο. Next time. Αν κρίνω από το περυσινό καλοκαίρι (πήρα συνολικά 6) θα λάβω κι άλλους κωδικούς.
Εχω ήδη πάρει 2 κωδικούς σε λίγες μέρες. Επειδή ομως θα κλείσω σύντομα κάποια καταλύματα πιθανότατα δεν θα φτάσω τα περυσινά νούμερα. Όταν κλείνω κάποιο κατάλυμα σταματούν οπι κωδικοί μέχρι να ολοκληρωθεί η κράτηση.Εγώ στη θέση σου δεν θα έκρινα απο τα περυσινά, γιατί στη πράξη έχουν αποδειχθεί φρούδα για το μέλλον