Επιβραβεύσεις booking.com

poised

Member
Σε ζηλεύω, εμένα δεν έχει έρθει ποτέ κωδικός και έχω ενεργοποιήσει όλες τις spam επιλογές επικοινωνίας μήπως και.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εχω ήδη πάρει 2 κωδικούς σε λίγες μέρες. Επειδή ομως θα κλείσω σύντομα κάποια καταλύματα πιθανότατα δεν θα φτάσω τα περυσινά νούμερα. Όταν κλείνω κάποιο κατάλυμα σταματούν οπι κωδικοί μέχρι να ολοκληρωθεί η κράτηση.
Διαβάζω τις προσωπικές εμπειρίες όσων γράφουν εδώ για το πότε παίρνουν κωδικούς και όλες (σχεδόν) είναι διαφορετικές. Εχει τύχει να παίρνω κωδικούς συνέχεια για ένα μεγάλο διάστημα και μου έχει τύχει να μην πάρω κανέναν κωδικό για επίσης μεγάλο διάστημα (πάνω απο χρόνο) παρόλο έκανα και είχα να κάνω και άλλες κρατήσεις και φυσικά έκανα αναζητήσεις. Απο την εμπειρία μου δεν κρατώ τίποτα ως δεδομένο με τους κωδικούς της booking και απλά εύχομαι να είμαι τυχερή. Αν όχι, θα κάνω κάποιον άλλον τυχερό. Χαμένοι δεν πάνε πλέον, γιατί παλιά δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν απο άλλους. Πάλι καλά το άλλαξαν αυτό.

connosp

Member
Διαβάζω τις προσωπικές εμπειρίες όσων γράφουν εδώ για το πότε παίρνουν κωδικούς και όλες (σχεδόν) είναι διαφορετικές. Εχει τύχει να παίρνω κωδικούς συνέχεια για ένα μεγάλο διάστημα και μου έχει τύχει να μην πάρω κανέναν κωδικό για επίσης μεγάλο διάστημα (πάνω απο χρόνο) παρόλο έκανα και είχα να κάνω και άλλες κρατήσεις και φυσικά έκανα αναζητήσεις. Απο την εμπειρία μου δεν κρατώ τίποτα ως δεδομένο με τους κωδικούς της booking και απλά εύχομαι να είμαι τυχερή. Αν όχι, θα κάνω κάποιον άλλον τυχερό. Χαμένοι δεν πάνε πλέον, γιατί παλιά δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν απο άλλους. Πάλι καλά το άλλαξαν αυτό.
Το ξαναβάζω για κάποι@ που δεν το έχει αποθηκεύσει έως 7% https://ma.visamiddleeast.com/en_MA/visa-offers-and-perks/bookingcom/151306

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Το ξαναβάζω για κάποι@ που δεν το έχει αποθηκεύσει έως 7% https://ma.visamiddleeast.com/en_MA/visa-offers-and-perks/bookingcom/151306
Αυτό είναι μέχρι τέλος Ιουνίου του ‘26!!!
Πολύ χρήσιμο. Το έχω στα υπόψη καθώς τον επόμενο μήνα θα χρειαστεί να κάνω 4-5 κρατήσεις μαζεμένες και αποκλείεται να πάρω κωδικό μετά την πρώτη κράτηση.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το καλό με τις κρατήσεις μέσω αυτής της προσφοράς είναι οτι δεν έχεις τον περιορισμό των 50€ ως ελάχιστο ποσό κράτησης. Μόλις έκανα κράτηση για μικρότερο ποσό των 50€.

Παρόλα αυτά αν κάποιος έχει κωδικό θα τον ήθελα. Έχω να κάνω και άλλες κρατήσεις που ξεπερνούν τα 50€

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα