Ιταλία Ερωτήσεις για Μιλάνο και Βενετία

LIDA

Member
Μηνύματα
449
Likes
229
Και εγώ είχα μείνει κοντά στο Centrale για να είμαι κοντά και στο σταθμό για Βενετία και στα λεωφορεία για το αεροδρόμιο που κάνουν στάση ακριβώς στο Centrale. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στην περιοχή.

Εμένα δεν μου έπαιρνε την πιστωτική το site αν και κάποιοι μπόρεσαν να κλείσουν παρόλο που σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι δεν μπορώ να κλείσω λόγω international. Και τα εισιτήρια ήταν πιο φτηνά. Βγάζουν κάτι προσφορές κατά καιρούς.
Εκλεισα εισιτήρια μολις πήγα μετ επιστροφής και ευτυχώς, γιατί μετα δεν είχε!!οπότε πρόσεξε το αυτό!!!

Και εμείς ανεβήκαμε Duomo με ασανσέρ...Δεν το δοκιμάσαμε να σου πω με τα πόδια,είχε και 35 βαθμούς κελσίου!!!!!
 

dragonver

Member
Μηνύματα
51
Likes
3
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Περού
Ξέρει μήπως κανείς αν υπάρχει κάποιο ψηλό σημείο στην πόλη του Μιλάνου που να φαίνονται καλά οι ουρανοξύστες του Nuova Porta? Δεν παίζει να αφήνουν να ανέβει κανείς σε κάποιον από τους ουρανοξύστες φαντάζομαι ε; Από ότι ξέρω όλοι είναι τράπεζες εταιρίες κλπ. Επίσης ξέρει κανείς που είναι τα εργοτάξια του CityLife?
 
Μηνύματα
415
Likes
1.365
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Αυριο φευγω για Βενετια- Μιλανο.Ερωτηση ,με καρτες και πληρωμες με pos ειναι οπως ακριβως Ελλαδα? το λεω δηλαδη σε φαση να εχω μονο τα απαραιτητα μετρητα και σχεδον ολες οι αλλες συναλλαγες οι αλλες να γινονται με καρτα.
 

gionik

Member
Μηνύματα
53
Likes
18
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλικές Αλπεις
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική,Αρκτικός κύκλος
Ήμουν πριν δύο ημέρες στο Μιλάνο και είχα ελάχιστα μετρητά μαζί μου. Οι συναλλαγές είναι ακριβώς όπως και εδώ. Πλήρωνα τα πάντα μέσω google pay αλλα και μέσω χρεωστικής κάρτας (εισιτήρια τοπικών τρένων, μετρό, φαγητό etc. Μόνο σε ένα εστιατόριο στο Navigli το έπαιξαν, ότι και καλά είχε πρόβλημα η ταμειακή τους και δεν δέχονταν πιστωτικέ,ς αλλα αυτό μας το είπαν πριν ακόμη παραγγείλουμε
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.235
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom