Δουβλίνο ( με 15' καθυστέρηση )Λισαβόνα 4h 25min
Δουβλίνο ( με 15' καθυστέρηση )
οπότε αν έχει το Δουβλίνο 15' καθυστέρηση γίνεται η ποιο μακρινή αυτό είπα που μου κοτσάρισες και τα αποδεικτικά στοιχεία....
Για σκέψου ότι αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία να τα έβαλα για να δικαιώσω την άποψη σου...οπότε αν έχει το Δουβλίνο 15' καθυστέρηση γίνεται η ποιο μακρινή αυτό είπα που μου κοτσάρισες και τα αποδεικτικά στοιχεία....
ένα αστείο ήταν που δεν εγινε κατανοητο συγνωμη αν δεν το καταλαβεςΓια σκέψου ότι αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία να τα έβαλα για να δικαιώσω την άποψη σου...
Ψοφάτε για μανούρα μερικοί τελικά...
Έχει και πτήση για Ροβανιέμι μέσα στις γιορτές είναι περισσότερο από τη Λισαβόνα τουλάχιστον. Νομίζω +- 5 ώρεςΝομίζω ότι είχε προσθέσει εποχιακά μια για Ρωσία, δε θυμάμαι πού, πού ήταν περισσότερο.
Εισαι σιγουρος; Γιατί εγω πήγα να ψάξω στο site της Aegean για Ροβανιεμι και δεν το βγάζει καν σαν επιλογή στην αναζήτησηΈχει και πτήση για Ροβανιέμι μέσα στις γιορτές είναι περισσότερο από τη Λισαβόνα τουλάχιστον. Νομίζω +- 5 ώρες
Πριν χρόνια είχα κάνει το Ηράκλειο-Αγία Πετρούπολη με εποχιακό δρομολόγιο, και αυτό κάπου στο 4ωρο πάει.Γνωρίζει κανεις ποια είναι η μεγαλύτερη (σε διάρκεια) πτήση της Aegean?