Grtraveler
Member
- Μηνύματα
- 423
- Likes
- 491
Να περιμενουμε δηλαδή γις τις επόμενες ημέρες ?
Πάντως σχεδόν πάντα θυμάμαι βγάζει προσφορά προς τα τέλη Αυγούστου γιατί τότε συνήθως κλείνουμε για Δεκέμβρη Γενάρη. Οπότε ακόμα είναι νωρίς μάλλον εκτός αν βγάλει κανα flash sales που κάνει τελευταίαΝα περιμενουμε δηλαδή γις τις επόμενες ημέρες ?
Σε όποιο ελληνικό αερόδρομιο έχει πτήσεις Aegean όλη μέρα, τότε μπορείς να παραδώσεις κατευθείαν. Εάν είναι σε αεροδρόμιο εξωτερικού που το γκισέ της Aegean ανοίγει 2-3 ώρες πριν τη πτήση, τότε το βλέπω δύσκολο να μπορείς νωρίτερα.Ερωτηση sos!! Ποση ωρα νωριτερα απο την πτηση μου μπορω να παραδωσω βαλιτσες?φτανω αεροδρομιο 11 και η πτηση ειναι 7 το απογευμα..παιζει να μπορεσω να τις παραδωσω ή θα αναγκαστω να τις βαλω σε λοκερς?
Θα πω, it depends. Σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις και τι όρεξη θα έχει. Έχω τύχει στο αεροδρομιο 3 ώρες νωρίτερα και μου είπαν στο γκισέ για τις βαλίτσες από μόνοι τους ότι μπορούν να με βάλουν στη πτήση που έφευγε σε 1 ώρα χωρίς έξτρα χρέωση, έχει τύχει να το ζητήσω και να πληρώσω 50 ευρώ που ήμουν από 12ωρο ταξίδι επομένως το χρειαζόμουν.Αν εχω μια ανταποκριση πχ απο emirates και φτασει 3 το μεσημερη και η επομενη ειναι με aegean 10. Αλλα υπαρχει αλλη μια πτηση 5 της aegean. (ερθει δηλαδη νωρητερα η πρωτη πτηση) θα μπορουσα να παω σε καποιο γκισε της aegean και να ζητησω να μου αλλαξουν το εισιτήριο και να φυγω με την νωριτερη πτήση; (το εισιτήριο θα ειναι award)
Πρέπει να είναι comfortflex η δεύτερη πτήση.Αν εχω μια ανταποκριση πχ απο emirates και φτασει 3 το μεσημερη και η επομενη ειναι με aegean 10. Αλλα υπαρχει αλλη μια πτηση 5 της aegean. (ερθει δηλαδη νωρητερα η πρωτη πτηση) θα μπορουσα να παω σε καποιο γκισε της aegean και να ζητησω να μου αλλαξουν το εισιτήριο και να φυγω με την νωριτερη πτήση; (το εισιτήριο θα ειναι award)
Ειναι business αν και τωρα απο το ιστορικό βλεπω ειναι 1 ωρα η αναμονή και πιθανόν να μη προλάβω όπως και να εχει.Πρέπει να είναι comfortflex η δεύτερη πτήση.
Εχω την εντυπωση πως γινεται μονο τηλεφωνικα με 23 ευρωΚαλησπέρα. Αν έχω 'δωρεαν' εισιτήριο λόγω καθυστερημένης πτήσης, αν συμβεί κάτι, μπορώ να τροποποιήσω ημερομηνία ταξιδιού ή όχι; Να αναφέρω ότι ο ναύλος που είχα κλείσει για εκείνο το ταξίδι που δόθηκε εξαιτίας της καθυστέρησης, είναι flex.