Ερωτηση για hotels.com

domino

Member

deerhunter

Member
καλησπέρα , εάν κάνω κράτηση στο hotel.com και εξαργυρώσω μιά δωρεάν νύχτα ,εάν κάνω ακύρωση της κράτησης, γυρνά η έκπτωση της εξάργύρωσης πίσω?ευχαριστώ

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
καλησπέρα , εάν κάνω κράτηση στο hotel.com και εξαργυρώσω μιά δωρεάν νύχτα ,εάν κάνω ακύρωση της κράτησης, γυρνά η έκπτωση της εξάργύρωσης πίσω?ευχαριστώ
Γυρνάει, αρκεί να μην έχει λήξει.

paefstra

Member
σημαντικό ευχαριστώ δεν το ήξερα
Το καταλαβαμε στην καραντινα που εδωσαν περιοδο χαριτος 2 χρονια. Εδιναν κι αλλα δωρα τοτε, καθε νυχτα μετρουσε διπλη, ωραιες εποχες.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ερώτηση: Ξεκίνησα φέτος το hotels.com και είμαι στις 9 βραδιές. Προσπάθησα πρόσφατα να κάνω μια κράτηση 3 ημερών (ενώ είχα ήδη συμπληρωμένες τις 9 βραδιές) και περίμενα ότι θα μου έβγαζε τη μια μέρα από τις 3 εκτός χρέωσης ενώ μου έβγαζε να πληρώσω ολόκληρο το ποσό. Ή το έχω καταλάβει εγώ λάθος; Πώς λειτουργεί ακριβώς, μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος;

Να σημειώσω ότι η τιμή της κάθε βραδιάς από τις 3 ήταν λιγότερο από το μέσο όρο των 9 προηγούμενων ημερών.

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Ερώτηση: Ξεκίνησα φέτος το hotels.com και είμαι στις 9 βραδιές. Προσπάθησα πρόσφατα να κάνω μια κράτηση 3 ημερών (ενώ είχα ήδη συμπληρωμένες τις 9 βραδιές) και περίμενα ότι θα μου έβγαζε τη μια μέρα από τις 3 εκτός χρέωσης ενώ μου έβγαζε να πληρώσω ολόκληρο το ποσό. Ή το έχω καταλάβει εγώ λάθος; Πώς λειτουργεί ακριβώς, μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος;

Να σημειώσω ότι η τιμή της κάθε βραδιάς από τις 3 ήταν λιγότερο από το μέσο όρο των 9 προηγούμενων ημερών.
Τη δωρεάν νύχτα την παίρνει όταν συμπληρώσεις και τις 10 διανυκτερεύσεις.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Τη δωρεάν νύχτα την παίρνει όταν συμπληρώσεις και τις 10 διανυκτερεύσεις.
Α οκ. Οπότε εάν πχ έκανα αυτή τη κράτηση και πήγαινα στις 12, στην επόμενη κράτηση θα είχα δωρεάν τη μια νύχτα και ήδη 2 νύχτες από την επόμενη δεκάδα ή θα είχα δωρεάν μια νύχτα και οι 2 μέρες χάνονται από την επόμενη δεκάδα;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Α οκ. Οπότε εάν πχ έκανα αυτή τη κράτηση και πήγαινα στις 12, στην επόμενη κράτηση θα είχα δωρεάν τη μια νύχτα και ήδη 2 νύχτες από την επόμενη δεκάδα ή θα είχα δωρεάν μια νύχτα και οι 2 μέρες χάνονται από την επόμενη δεκάδα;
Έχεις δωρεάν μια νύχτα, για την ακρίβεια ένα ποσό που αντιστοιχεί στον μέσο όρο κόστους των δέκα προηγούμενων διανυκτερεύσεων, που μπορείς να το εξαργυρώσεις σε κατάλυμα που δέχεται καθώς είναι και κάποια εκτός αυτής της επιβράβευσης.

osfialgia

Member
Συμπληρώνεις τις 10 και άρα έχεις ένα ποσό για εξαργύρωση , συν 2 διαμονές στην επόμενη 10αδα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.147
Μέλη
39.898
Νεότερο μέλος
vanskg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom