• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Γενικά Ερώτηση για αεροπορικά εισιτήρια

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Για αεροπορικά για Κρακοβία ποια θεωρείτε λογική τιμή, για να υπολογίσω πότε να πάω?
Αν ψάχνεις την χαμηλότερη δυνατή τιμή μπορείς να κοιτάξεις και τις πτήσεις για Κατοβίτσε. Έχει απευθείας πτήσεις από Αθήνα με Ryainair και Wizz και είναι σχετικά κοντά με την Κρακοβία (περίπου 1 ώρα)

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Αν ψάχνεις την χαμηλότερη δυνατή τιμή μπορείς να κοιτάξεις και τις πτήσεις για Κατοβίτσε. Έχει απευθείας πτήσεις από Αθήνα με Ryainair και Wizz και είναι σχετικά κοντά με την Κρακοβία (περίπου 1 ώρα)
Ok θα το κοιτάξω ευχαριστώ

Sof Guru

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ντίσελντορφ
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία, Αργεντινή
Και είναι και πολύ ωραία πόλη για μονοήμερη το Κατοβίτσε αν σας βγάλει ο δρόμος τελικά προς τα εκεί.

adiaforos

Member

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Και είναι και πολύ ωραία πόλη για μονοήμερη το Κατοβίτσε αν σας βγάλει ο δρόμος τελικά προς τα εκεί.
Τι το ωραίο έχει το Κατοβιτσε; :haha:

Μια βιομηχανική πόλη είναι με 2,5 πλατείες, 1 καθεδρικό, 2 malls και μπυραρίες..

paefstra

Member
Μπα... βγήκε όμως προσφορά για λίγες ημέρες (αν και δεν έχω δει μείωση σε συγκεκριμένους προορισμούς που κοιτάω):
https://el.aegeanair.com/flight-deals/prosfores-diagonismoi/new-offer-for-your-destination/
Οι μισοι που τσεκαρω πηραν αυξηση αυτες τις μερες και οι αλλοι μισοι κρατησαν την ιδια τιμη.
Εχει χασει την αξια του αυτο το γαιτανακι "προσφορων" και "κωδικων", που μονο σαν προοιμιο της επομενης ανατιμησης μπορει να εκληφθει. Δηλαδη +30% σε λιγες μερες.

maria91

Member
Μπα... βγήκε όμως προσφορά για λίγες ημέρες (αν και δεν έχω δει μείωση σε συγκεκριμένους προορισμούς που κοιτάω):
https://el.aegeanair.com/flight-deals/prosfores-diagonismoi/new-offer-for-your-destination/
Ειδα μια παρομοια και απο sky...βασικα εχω σταμπαρει το ναυλο που θελω να αγορασω αλλα κλασσικη διδυμος τ αφησα τελευταια στιγμη κ ανεβηκε,ας δουμε τωρα μηπως με την προσφορα ειναι στην αρχικη τιμη που θα το εκλεινα😂
Edit και ναι επεσα μεσα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η τιμη που κοιταζα πριν 5 μερες

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πραγματικα η κατασταση με τα αεροπορικα εχει ξεφυγει..βρίσκαμε περυσι καλαματα-βενετια 19,99....Φέτος οι τιμες έχουν στην καλύτερη τετραπλασιαστει!
Ε δεν ήταν default αυυό το €19.99, πέτυχες την περίπτωση. Το περίεργο θα ηταν να το ξαναέβρισκες!
Κι εγω βρήκα Αθήνα -Ρίγα-Αθήνα με Aegean τέλη Ιούλη φετος με €128. Τιμή ανήκουστη άλλες χρονιές. Καθε χρόνο κάτι υπάρχει...

Manos46

Member
Ταξίδι-Όνειρο
???
Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί νωρίτερα αλλά θα ρωτήσω... Πως γίνετε να βρίσκω πτήση στο kayak ( mytrip ) αλλά στο site της αεροπορικής δεν υπάρχει η συγκεκριμένη πτήση 🤔🤔

adiaforos

Member
Ποιό 30%? Οι τιμές είναι οι ίδιες με την Τρίτη που έκλεισα...
Τελικά άλλα αντ' άλλων η Aegean πάλι, έβγαλε την προσφορά για/από την Κύπρο
https://el.aegeanair.com/flight-deals/prosfores-diagonismoi/travel-abroad/
και λίγο μετά έβγαλε και Ελλάδα και εξωτερικό, που για την Aegean αφορά από/προς Κύπρο...
Με έκπτωση έως 30%, σε όλα τα εισιτήρια economy ή business, το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι το επόμενο ταξίδι σας ανάμεσα σε 117 προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Δηλαδή έβγαλε δεύτερη προσφορά την ίδια μέρα από/προς Κύπρο που οι όροι είναι ίδιοι, αλλά αλλάζει η σειρά των λέξεων.
Δεν ξέρω αν εγώ έχω θέμα με τα ελληνικά μου, αλλά σίγουρα κάποιο θέμα παίζει στην Aegean με αυτούς που βγάζουν τις προωθητικές ενέργειες και γράφουν τους όρους....

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.228
Μέλη
39.934
Νεότερο μέλος
traveller9325_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom