Ερώτηση για airtickets.gr

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε πιάνω την ένστασή σου, επί της ουσίας συμφωνείτε, ότι θέλει το κάθε γραφείο χρεώνει, και το αναγράφει στους όρους του. Λοιπόν;
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Kαλέ αυτό που σου λέω...

Ο καθένας χρεώνει ότι γουστάρει... η airtickets χρεώνει 10?, το γραφείο της γειτονιάς μου τίποτε, και κάποιος άλλος 40?... όπως ο δικός μου ο χασάπης χρεώνει τις γαρδούμπες 20? , του ακατανόμαστου 30? και του Μέγιστου 50?, γιατί ο Μέγιστος είναι Μέγιστος και αγοράζει γαρδούμπες από κυριλέ χασάπικο... γούστο τους και καπέλο τους... τον τιμοκατάλογο της airtickets τώρα τι μας τον έβαλες για αποδεικτικό? Το ξαναλέω... εσύ το λες αυτό ασυδοσία και εγώ ελεύθερη αγορά...
 

taver

Member
Μηνύματα
12.487
Likes
28.956
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Με διαβάλλουν. Δεν αγοράζω γαρδούμπες....
 

wotan1975

Member
Μηνύματα
879
Likes
129
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Χωρίς να θέλω να σου την πω, αλλά εκ του αποτελέσματος βγαίνει το παρακάτω συμπέρασμα:
Για να παίρνουμε όσο το δυνατόν πιο σωστές απαντήσεις στα ερωτήματά μας, καλό είναι να κάνουμε γνωστά όλα τα δεδομένα.
Τίποτα από όλα αυτά που έχουν συζητηθεί έως τώρα δε θα υπήρχαν, αν από την αρχή είχες δηλώσει ότι μιλούσες για αλλαγή που έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε την ίδια μέρα και πριν την αναχώρησή σου.

Όσο για τη διαφορά του ναύλου, ναι η αεροπορική μπορεί να έκρινε ότι γίνεται να κάνει αλλαγή με χαμηλότερο κόστος ή μέχρι να πας εκεί για την αλλαγή να υπήρξε διαθέσιμος φθηνότερος ναύλος από αυτόν που έβλεπε η airtickets νωρίτερα. Και φυσικά το service fee που χρεώνει η airtickets, δεν είναι ίδιο με αυτό που χρεώνει η αεροπορική.
Και εγω χωρις να θελω να στην πω,θα ελεγα να ειμαστε πιο προσεκτικοι στα συμπερασματα μας.
Στην πρωτη σελιδα των ποστς αυτου το τοπικ,λεω καθαρα,οτι η αλλαγη εγινε λιγες ωρες πριν την αναχωρηση.
Ισως δεν το διαβασες,οποτε παει αυτο.Μπορεις να το επιβεβαιωσεις,εκτος αν εννοεις κατι αλλο και εγω δεν το καταλαβαινω.

''Αλλαξα τα εισιτηρια μας με Cyprus Aiways μεσω airtickets για Ροδο,για το καλοκαιρι.Η αλλαγη εγινε μερκες ωρες πριν την αναχωρηση της πτησης.''

Ως προς το δευτερο σκελος,προφανως ισχυει αυτο με το διαφορετικο service fee (10 ευρω το ατομο η Cyprus και 20 η airtickets?!!).

Αλλα η διαφορα του ναυλου; 40 ευρω παραπανω η airtickets το ατομο και τιποτα η Cyprus??
Μιλαμε για τη διαφορα αναμεσα στη βδομαδα μετα το Πασχα (αναχωρηση Δευτερα και επιστροφη Παρασκευη) και την περιοδο 6-10 Ιουλιου στη Ροδο!

Αυτο μου κανει εντυπωση.Γιαυτο μου ειπαν απο την Cyprus οτι η airtickets εκανε λαθος.
Και ειπαν καθαρα οτι τα 10 ευρω ειναι για την αλλαγη και οταν ρωτησα 2 φορες αν υπαρχει επιπλεον κοστος,απαντησαν οτι με μια πατεντα,δε χρειαζοταν να πληρωσω τιποτα,επειδη υπηρξε μια μικρη διαφορα (σε καμια περιπτωση 40 ευρω πανω).
Και αυτο αν δε το ρωτουσα απο περιεργεια,δεν θα μου το ελεγαν καν.

Τελοσπαντων,ειπαμε οτι ηταν η εξαιρεση της εξαιρεσης.
 

ANEL

Member
Μηνύματα
1.029
Likes
340
σύμφωνα με τα γραφόμενα του wotan1975 η airtickets του ζήτησε 20Ε το άτομο για να κάνει την αλλαγή των εισιτηρίων ..σωστά??
όμως στο σάιτ της και στους όρους χρήσης τους οποίους ο wotan υπέγραψε όταν έκανε την αγορά των εισιτηρίων λέει πως χρεώνει 10Ε ανά άτομο για αλλαγή ή ακύρωση εισιτηρίου.σωστά??
αν είναι έτσι,ο υπάλληλος στο τηλέφωνο του ζητούσε 20Ε(δηλ.ότι γούσταρε)ενώ έπρεπε να του ζητήσει 10Ε για κάθε άτομο(δηλ.ότι έπρεπε).
αυτή είναι λοιπόν η ένσταση μου:δεν μπορεί να ζητάει ότι γουστάρει,αλλά ότι έχει εξαρχής συμφωνηθεί...και θα είναι καλό αυτό να αναφέρετε και να ενθαρρύνονται οι καταναλωτές να διεκδικούν τα όποια δικαιώματά τους και όχι να αποθαρρύνονται με ρήσεις του τύπου,ότι γουστάρει θα κάνει!
επίσης όσο αφορά τον επαγγελματισμό της εταιρίας,δεν νομίζω πως στην εποχή μας είναι θεμιτή δικαιολογία πως δεν μπορούσαν να πάρουν τηλέφωνο την αεροπορική(όπως γράφει ο wotan στο αρχικό του σάιτ)..υπάρχουν τόσα μέσα επικοινωνίας,κάποιο θα έβρισκαν αν ήθελαν!
προς Traveller:
ΥΓ.δεν διαθέτω τόσο σουρεαλιστικό τρόπο σκέψης,και έτσι μου είναι αδύνατον να συγκρίνω αεροπορικά εισιτήρια με γαρδούμπες..:roll:
 

wotan1975

Member
Μηνύματα
879
Likes
129
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Τι ψαχνεις τωρα...Αφου τη γλιτωσα με 10 ευρω,παλι καλα.Το θεμα ειναι οτι αν δεν τυχαινε να μη μπορει να μπει στο συστημα,θα εκανε εκεινος τη διαδικασια και θα χρεωνε 60 ευρω το ατομο,οπως μου ειχε πει.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.387
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom