• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

Extra muros

Member
Ανάρπαστο το Θωνέ στο φόρουμ, αν και δε μένω πολύ μακριά δεν είχε τύχει να περάσω, με δελεάσατε όμως, οπότε και το δοκίμασα σήμερα. Θεωρώ, όπως και το ταίρι μου που είναι πολύ της κρεατοφαγίας, ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι το δυνατό σημείο του μαγαζιού, πέραν βέβαια των άπαιχτων τιμών. Η χοιρινή σούβλα ήταν πολύ ζουμερή, μαλακή και σωστά αλατισμένη, ενώ και το κεμπάπ του Καυκάσου πέρα από τεράστιο, είναι πραγματικά ξεχωριστό με τον πικάντικο κιμά του και την πεντανόστιμη σαλτσούλα - ντιπ. Τα υπόλοιπα, δηλαδή το ιμερούλι-χατσαπούρι, τα πελμένι με γιαούρτι και εκείνες οι μελιτζάνες ρολό που δε συγκρατώ όνομα, ήταν όλα νόστιμα, χωρίς όμως να μπορώ να πω ότι ξεχωρίζουν σε σχέση με άλλα εστιατόρια γεωργιανής κι ευρύτερα σοβιετογενούς κουζίνας που έχω φάει στο ευρύτερο κέντρο και στην Καλλιθέα. Για το κρασί δεν έχω άποψη, αφού λόγω πρότερου σχολίου το απέφυγα και πήρα μπίρα. Για κάποιον που μένει ή περνάει από την περιοχή, σίγουρα αξίζει μια στάση, αλλά δεν ξέρω αν απαραίτητα θα το σύστηνα σε κάποιον που θα έπρεπε να έρθει από την άλλη άκρη του λεκανοπεδίου μόνο γι ' αυτό.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Θα έρθει φίλος που είναι Χάρι Κρίσνα στην Αθήνα. Στη χώρα του (Κούβα) δεν υπάρχουν σχετικά εστιατόρια, τον ρώτησα αν θέλει να πάμε σε ένα ινδικό και ενθουσιάστηκε. Ακούω προτάσεις για καλό ινδικό, ιδανικά στο κέντρο ή και ολίγον βόρεια, μόνο με πρόσβαση ΜΜΜ (μην αρχίσετε Κιούρκα, Βάρη και λοιπές περιοχές με λύκους).

varioAthens

Member
Θα έρθει φίλος που είναι Χάρι Κρίσνα στην Αθήνα. Στη χώρα του (Κούβα) δεν υπάρχουν σχετικά εστιατόρια, τον ρώτησα αν θέλει να πάμε σε ένα ινδικό και ενθουσιάστηκε. Ακούω προτάσεις για καλό ινδικό, ιδανικά στο κέντρο ή και ολίγον βόρεια, μόνο με πρόσβαση ΜΜΜ (μην αρχίσετε Κιούρκα, Βάρη και λοιπές περιοχές με λύκους).
Indian Haveli στη Συγγρου κοντα στους Στυλους και Namaste διπλα σχεδον στο σταθμο μετρο «Ακροπολη». Ωραιο φαγητο αμφότερα, το πρωτο πιο οριτζιναλ κιτς ντεκορ ενω το δευτερο πιο μοντερνο.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Red Elephant, Πανόρμου
Το Red Elephant πριν λίγους μήνες που είχα πάει ήταν κλειστό και μας είπαν από διπλανά μαγαζιά ότι επρόκειτο να γίνει ανακαίνιση.
Αρχές Οκτωβρίου δεν είχε ανοίξει ακόμα.
Θα πρότεινα να τσεκαρει κάποιος πριν πάει αν έχει αρχίσει να επαναλειτουργεί.

Extra muros

Member
Δε θα πρωτοτυπησω, κυριως γραφω προς επιρρωση των προλαλησαντων.Στο Indian Haveli πάω 2-3 φορές το χρόνο και η ποιότητα είναι σταθερή.

Καλός κι ο pink elephant, έχει Εξάρχεια κ Χαλάνδρι.
Εμένα μου αρέσει κ το naan stop στους Αμπελόκηπους, αν κ μάλλον δεν είναι γ να πας μουσαφιρη, είναι πιο φαστ φουντ λογικής.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.248
Μέλη
39.948
Νεότερο μέλος
AlikiSter

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom