Ηνωμένο Βασίλειο Ετοιμαζομαι για Λονδινο!!!

laki

Member
Μηνύματα
138
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
κ ομως ναι...εγω εδωσα 480 ευρω αεροπορικα (με φορους) κ 3ενοδοχειο για δυο ατομα κ πεντε μερες..βεβαια αυτο τον ιουλιο αλλα ηταν ολα παρα πολυ τελεια..κ το ξενοδοχειο κομπλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
aristavr εγώ πήγα πριν 10 μέρες μέσω πρακτορείου επειδή όταν το αποφάσισα (περίπου 15 μέρες πριν το ταξίδι)οι τιμές των εισιτηρίων ακόμα και με την easy ήταν στα ύψη....
Εσείς βέβαια θεωρώ ότι έχετε καιρό μπροστά σας για να πετύχετε καλές τιμές.
Πάντως εμένα με βόλεψε πάρα πολύ το πρακτορείο,ακόμα και με την επιλογή του ξενοδοχ.οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το ξενοδ.που θα διαλέξεις από 2,3 προτεινόμενα που συνήθως δίνουν,εγώ επέλεξα το Thistle Marble Arche και φυσικά είχα κάνει την έρευνα μου και μέσω ιντερνετ,οι τιμές λοιπόν του ξενοδ.ήταν αρκετά ψηλές γύρω στα 22Ο-250 ευρώ τη βραδυά που σημαίνει ότι μόνο για το ξενοδ.θα έδινα για 4 βράδυα(μονόκλινο)γύρω στα 900 με 1000ευρώ,όταν τελικά πλήρωσα το όλο πακέτο στο πρακτορείο 1050 ευρώ και μέσα στην τιμή ήταν η επίσκεψη στο κάστρο του Winsdor και η κρουαζιέρα και η επίσκεψη στο Γκρίνουιτς (όπου αν και είχα πάει στο παρελθόν δε με χάλασε καθόλου που ξαναπήγα..).Ολες τις υπόλοιπες μέρες έκανα το πρόγραμμα μου οπότε δε μου κακοφάνηκε καθόλου πού πήγα με γκρούπ...
Το ξενοδοχ.είναι πάρα πολύ καλό!!!,απλά επειδή συνεργάζεται με πρακτορεία πετυχαίνεις πολλά γκρούπ,πολύ κόσμο,αλλά τι να λέμε σαν σημείο κεντρικότατο και μέσα τα δωμάτια πολύ ευρύχωρα!!πράγμα που για ξενοδ.Λονδίνου(από προηγούμενες εμπειρίες μου)σπανίζει...ωραίο λόμπυ,πλούσιο πρωινό,άψογο!
Εγώ πήγα από Θεσνίκη,αλλά όταν φτάσαμε Λονδίνο ενωθήκαμε και διαπίστωσα ότι σε κοινό πρόγραμμα ήμασταν και με 2 η 3 πρακτορεία της Αθήνας,ρώτησα και ξέρω το ένα,αν ενδιαφέρεσαι πες μου και θα σου στείλω προσ.μήν να σου πω.
 

aristavr

Member
Μηνύματα
33
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες .....

οποιος θελει ας μου στειλει Pm για ταξιδιτιωτικα γραφεια γιατι εγω δεν εχω συμπληρωσει τα 20 posts και με μπλοκαρει ....
 

boxemissa

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
no idea. ακομα.
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη κ Νοτια Αμερικη
γεια παιδια! εκλεισα χτες εισιτιρια με easy για Λονδινο μετ’ επιστροφης για Δεκεμβρη και μ εκατσε 145 το ατομο. 8α κατσω 4 μερες Λονδινο και 4 Δουβλινο, κ επειδη ταξιδευω με backpack δεν εβαλα καμια επιλογη για βαλιτσες. ειναι η πρωτη φορα που οργανωνω ταξιδακι μονη μου κ θελω να μου πειτε αν η μια βαλιτσα-backpack χρεωνεται, η αν (εφοσον ειναι τσαντα) μπορω να την περασω για χειραποσκευη. επισεις (το ψαχνω, αλλα αν ξερει κανεις σας με βοηθαει παααρα πολυ), τι πασο για διαδρομες με συμφερει καλυτερα να παρω στο λονδινο αλλα και στο Δουλινο (σκοπευω να μετακινηθω πολυ και εκτος πολης);
 
Μηνύματα
36
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
αντε, μπραβο .. ωραια η τιμη ....
και συ 4 μερουλες, ε?
εχεις βρει ξενοδοχειο???
ξενοδοχείο έκλεισα στο hoxton hotel που μου φάνηκε ομορφούλικο και οικονομικό και free wifi. το waterloo είχα και εγώ υπόψιν μου για να κλείσω αλλά τελικά προτίμησα κάτι διαφορετικό και πιο οικονομικό. δες το και εσυ. άντε μαζευτείτε, άλλος για λονδίνο τον Δεκεμβριο???:clap:
 

DION7

Member
Μηνύματα
151
Likes
31
Επόμενο Ταξίδι
που???
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η καραιβικη
εχω κλεισει κι εγω πριν κανα μηνα με ετζηαν στα 162 για 2-6 δεκ. αλλα ξενοδοχειο δεν σκεφτομαι να κλεισω ακομη γιατι τα θεωρω ακριβα για εκεινη τη περιοδο και περιμενω να βγαλουν και προσφορες...σε κανενα μηνα και βλεπουμε...
 

DION7

Member
Μηνύματα
151
Likes
31
Επόμενο Ταξίδι
που???
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η καραιβικη
παντα ανεξαρτητα κλεινω...θελω να μεινω καντρικα και καλα αλλα με τα λιγοτερα...γι αυτο το πολυψαχνω
 

aristavr

Member
Μηνύματα
33
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
και γω ετσι θα κανω ... μαλλον ...
θα κλεισω τα αεροπορικα να ειμαι ησυχη .... και τι στο καλο ... ενα ξενοδοχειο δε θα βρω αργοτερα σε κανα μηνα να κλεισω???
 

ELENA PAPA

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Βρε παιδιά, δίνει κανένα πρακτορείο 400 το άτομο για 5 μέρες; Δε νομίζω...Όσο για εισιτήρια σε attractions κλπ, ποιο πρακτορείο τα καλυπτει; Με τίποτα δε βγαίνει πιο φτηνάτο ταξιδιωτικό νομίζω!
συμφωνώ κι εγώ...
δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί οικονομικότερο ακόμα και πτήση charter!
σκεφτόμαστε να πάμε με την κόρη μας 2/1/2011-8/1/2011 και βρήκα με ολυμπιακή από θεσσαλονίκη 632,70Ε οι 3 μας με επιστροφή...λέω να κλείσω.
ξενοδοχείο δεν ξέρω τι να κάνω...έχει ενα 10ημερο που γυρίσαμε απο Κωνσταντινούπολη και το ξενοδοχείο το είχα δει στο booking αλλα το διάλεξα σε πακέτο από ταξιδιωτικό πρακτορείο και ήταν λίαν επιεικώς απαράδεκτο!!!
οψόμεθα....αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι θα του ήμουν υπόχρεη!!!
 

gmark

Member
Μηνύματα
33
Likes
28
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Ταυλάνδη
Γεια σας, εγώ έκλεισα 4-6 Γενάρη για Λονδίνο, κάνω μια μικρή στάση επειδή επιστρέφω από Ελλάδα (διακοπές Χριστουγέννων) στην Λυόν που μένω και είπα να κάνω μια στάση. Τιμή 162 ευρώ με easyjet one way (Athens -> London, London -> Lyon). Πάω μόνος μου για βόλτα, ξενοδοχείο έκλεισα μέσα από το booking.com στπ Booking.com: hotel Best Western Victoria Palace, London, United Kingdom - 2417 Guest reviews. Book your hotel now! που μου φάνηκε συμπαθητικό, σχετικά κοντά στον σταθμό victoria. Επίσης έχω κλείσει ήδη εισιτήριο για το τρένο να πάω στο Λονδίνο από το αεροδρόμιο, καθώς και για το london eye και να δω και ένα musical. Πρώτο ταξίδι χωρίς παρέα (εννοείται ότι Ελλάδα - Γαλλία το κάνω μόνος μου αλλά δεν το έχω κάνει να πάω κάπου εκτος κατοικίας για διακοπές μόνος) και νομίζω ότι θα περάσω αρκετά καλά αν και για λίγο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.237
Μηνύματα
884.556
Μέλη
38.926
Νεότερο μέλος
marianna98

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom