• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Emirates Εmirates - Δρομολόγια από Ελλάδα

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!

nikos19811

Member
Γνωρίζει κάποιος αν η emirates κάνει Black Friday?
Βασικά θέλω να κλείσω αεροπορικά για τον Αυγουστο του 26..ποτέ πιστεύετε είναι η κατάλληλη εποχή να κλείσω;

nikos19811

Member
Καλησπέρα
Θέλω να κλείσω εισιτήρια για Αυγούστο με emirates και βλέπω τώρα ότι η θέσεις saver ειναι εξαντλήμενες..είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό 9,5 μήνες πριν;

annoula

Member
Καλησπέρα
Θέλω να κλείσω εισιτήρια για Αυγούστο με emirates και βλέπω τώρα ότι η θέσεις saver ειναι εξαντλήμενες..είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό 9,5 μήνες πριν;
Αν είναι για προορισμό με μεγάλη ζήτηση τον Αύγουστο μπορεί πράγματι να μην έχει, μπορεί και να χει δώσει πολύ λίγες. Ωστόσο, πιθανολογώ ότι παίζει να μην τις έχει ανοίξει κιόλας ακόμα οπότε θα ξαναδοκίμαζα αργότερα.

nikos19811

Member
Αν είναι για προορισμό με μεγάλη ζήτηση τον Αύγουστο μπορεί πράγματι να μην έχει, μπορεί και να χει δώσει πολύ λίγες. Ωστόσο, πιθανολογώ ότι παίζει να μην τις έχει ανοίξει κιόλας ακόμα οπότε θα ξαναδοκίμαζα αργότερα.
θέλω να πάω Μπαλί και επιστροφή να μείνω λίγες μέρες Ντουμπάι γι αυτό και ψάχνω με emirates..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.248
Μέλη
39.949
Νεότερο μέλος
panoscy88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom