rev26
Member
Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ!Και μόνο που είπες ότι έχει πρωινάρα είμαι καλυμμένηΤις καλύτερες από εμένα!Τι να πρωτοθυμηθω,τσίπουρο καλωσορίσματος, διακόσμηση,συμβουλές, εγκάρδια φιλοξενία,πρωιναρα....
Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ!Και μόνο που είπες ότι έχει πρωινάρα είμαι καλυμμένηΤις καλύτερες από εμένα!Τι να πρωτοθυμηθω,τσίπουρο καλωσορίσματος, διακόσμηση,συμβουλές, εγκάρδια φιλοξενία,πρωιναρα....
Καλά εσύ είχες πάει και γαμω τις εποχές... Ομίχλη, κρύο.. Αντε γειά.Οι φωτογραφίες είναι από τη δεύτερη φορά που πήγαμε Ζαγοροχώρια,μόνο και μόνο να ξαναδούμε το χώρο που είχε μείνει την πρώτη τόσο ωραία φορά.Αχ και να ήμασταν ξανά εκεί.... View attachment 376494 View attachment 376495 View attachment 376496 View attachment 376493
Η πίτα της Κικίτσας (Μονοδένδρι)Καλημέρα, θα ήθελα και εγώ κάποιες προτάσεις για φαγητό στα Ζαγοροχώρια. Επίσης, να ρωτήσω, επειδή θα φτάσουμε ανήμερα Πρωτοχρονιάς, χρειάζεται κάπου κράτηση και γενικά θα είναι ανοιχτά ταβέρνες κτλ.;
Αν σας αρέσουν τα μανιτάρια Κανέλα και Γαρύφαλλο στην Βίτσα.ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου! κυριως θέλουμε να ειμαστε καπου κεντρικά για να μην τρωμε τον χρόνο μας σε αποστάσεις πχ για εναν καφέ να κανουμε 30 λεπτα να πάμε και αλλα τοσα να ερθουμε εκτος αυτού έχουμε ιχ και σκέφτομαι ότι επειδή θα εινα τέλος νοεμβρίου μην τυχον και χιονίσει και αποκλέιστούμε
Συμφωνώ με αυτό που λες ,ίσως τα Ζαγοροχώρια να είναι πιο δυσκολη επιλογή γιατι τα περισσότερα καταλύματα είναι ξενώνες με λίγα δωματια.Ισως θα μπορούσες να επιλέξεις κάποιο χωριό και να μοιραστείτε στους ξενώνες η διαφορετικά θεωρώ μια καλή λύση είναι τα Ιωάννινα που θα μπορούσατε να κάνετε και αυθημερόν εκδρομή στα Ζαγοροχώρια.Θα ήθελα να γράψω σχετικά με την υπέροχη αυτή τοποθεσία στη χώρα μας. 'Εχω περάσει ένα αξέχαστο 3μερο στην περιοχή πριν καμιά δεκαετία περπατώντας κ ανακαλύπτοντας τα γραφικά χωριά, θαυμάζοντας την αρχιτεκτονική και απολαμβάνοντας το εξαιρετικό ηπειρώτικο φαγητό.
'Εχω γράψει αρκετές φορές ότι επαγγελματικά ασχολούμαι (περιστασειακά) με τη διοργάνωση εκδρομών για συναυλίες. ωστόσο μέχρι πριν την εκδήλωση της πανδημίας 1 με 2 φορές το χρόνο οργανώναμε και κάποια διήμερη απόδραση για αναψυχή συνήθως στη Βουλγαρία και μία φορά στην Αδριανούπολη της Τουρκίας.
Αυτό για πλέον περίπου μία δεκαετία. Πολλές φορές με ρώτησαν γιατί όχι Ελλάδα. Η απάντηση ήταν κυρίως λόγω τιμών αλλά επίσης λόγω όγκου των γκρουπ (από 50 έως 120 άτομα) δυσκολευόμουν να βρω καταλύματα που να μας χωράνε όλους.
Φέτος ύστερα από τρία χρόνια μας ζητήθηκε να οργανώσουμε και πάλι την καθιερωμένη εκδρομή και ο κόσμος ψήφισε τα Ζαγοροχώρια ως πρώτη επιλογή.
Στις επαφές μου λοιπόν με τους ξενώνες εκεί διαπίστωσα με λύπη πως οι τιμές που μου δίνονται ως προσφορά για ένα σκ εκτός δημοφιλών ημερομηνιών είναι-αν είναι δυνατόν-ακριβότερες και από αυτές που βλέπω μόνη μου στο Booking!
Δεν αμφισβητώ ότι το κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών στη χώρα μας είναι υψηλότερο, ωστόσο στις εποχές που διανύουμε είναι αδύνατο να ζητάς υπέρογκα ποσά από τον απλό κόσμο για μία και μόνη διανυκτέρευση.
Πολύ απλά είτε η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί, ή θα μεταφερθεί και πάλι προς το Μπάνσκο προκειμένου η τιμή συμμετοχής να είναι ελκυστικότερη.
Ηθικά θα προτιμούσα να είχα μια καλύτερη προσφορά-και τουλάχιστον όχι οφθαλμοφανή κοροιδία για να μου είναι ευκολότερο να προωθήσω Ελλάδα και όχι κάτι άλλο. Αυτό.
Θα ήθελα να γράψω σχετικά με την υπέροχη αυτή τοποθεσία στη χώρα μας. 'Εχω περάσει ένα αξέχαστο 3μερο στην περιοχή πριν καμιά δεκαετία περπατώντας κ ανακαλύπτοντας τα γραφικά χωριά, θαυμάζοντας την αρχιτεκτονική και απολαμβάνοντας το εξαιρετικό ηπειρώτικο φαγητό.
'Εχω γράψει αρκετές φορές ότι επαγγελματικά ασχολούμαι (περιστασειακά) με τη διοργάνωση εκδρομών για συναυλίες. ωστόσο μέχρι πριν την εκδήλωση της πανδημίας 1 με 2 φορές το χρόνο οργανώναμε και κάποια διήμερη απόδραση για αναψυχή συνήθως στη Βουλγαρία και μία φορά στην Αδριανούπολη της Τουρκίας.
Αυτό για πλέον περίπου μία δεκαετία. Πολλές φορές με ρώτησαν γιατί όχι Ελλάδα. Η απάντηση ήταν κυρίως λόγω τιμών αλλά επίσης λόγω όγκου των γκρουπ (από 50 έως 120 άτομα) δυσκολευόμουν να βρω καταλύματα που να μας χωράνε όλους.
Φέτος ύστερα από τρία χρόνια μας ζητήθηκε να οργανώσουμε και πάλι την καθιερωμένη εκδρομή και ο κόσμος ψήφισε τα Ζαγοροχώρια ως πρώτη επιλογή.
Στις επαφές μου λοιπόν με τους ξενώνες εκεί διαπίστωσα με λύπη πως οι τιμές που μου δίνονται ως προσφορά για ένα σκ εκτός δημοφιλών ημερομηνιών είναι-αν είναι δυνατόν-ακριβότερες και από αυτές που βλέπω μόνη μου στο Booking!
Δεν αμφισβητώ ότι το κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών στη χώρα μας είναι υψηλότερο, ωστόσο στις εποχές που διανύουμε είναι αδύνατο να ζητάς υπέρογκα ποσά από τον απλό κόσμο για μία και μόνη διανυκτέρευση.
Πολύ απλά είτε η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί, ή θα μεταφερθεί και πάλι προς το Μπάνσκο προκειμένου η τιμή συμμετοχής να είναι ελκυστικότερη.
Ηθικά θα προτιμούσα να είχα μια καλύτερη προσφορά-και τουλάχιστον όχι οφθαλμοφανή κοροιδία για να μου είναι ευκολότερο να προωθήσω Ελλάδα και όχι κάτι άλλο. Αυτό.
Είναι δημοφιλής προορισμός, οπότε αν κλείσουν οι δρόμοι, προσπαθούν να τους ανοίξουν το συντομότερο δυνατό. Τα πολλά χιόνια στην περιοχή τα τελευταία χρόνια πέφτουν από Ιανουάριο.Οι δρόμοι όμως μένουν ανοιχτοί?
Καλό είναι να υπάρχουν. Ποτέ δεν ξέρεις.Υποθέτω πρέπει να έχεις αλυσίδες μαζί κι είσαι οκ?
Θεωρούνται καλές επιλογές επειδή είναι πολύ όμορφα χωριά, βρίσκονται και έχουν θέα σε πολύ ωραία σημεία του βουνού. Ως βάσεις για περιήγηση στα υπόλοιπα χωριά δεν είναι οι καλύτερες. Με αυτό το κριτήριο πιο κατάλληλο είναι το Μονοδένδρι.το Παπιγκο, την Αριστη.. είναι καλές επιλογές για να μείνεις και να γυρίσεις τα χωριουδακια, να δούμε σημεία του ποταμού και γεφύρια?
Καλημέρα, διάβασε λίγο την ιστορία μου " Τρία πανέμορφα βράδυα στα Ζαγοροχώρια" ,πήγα πέρυσι τον Φεβρουάριο..Καλησπέρα και από μένα
Κοιτάζω τα Ζαγοροχώρια για Χριστούγεννα, δεν έχω ξαναπάει.
Σκέφτομαι για 3 βραδιά (από Αθηνα) ανάλογα και τις τιμές που θα βρω.
Αφενός το κρύο οκ, ντύνεσαι χοντρά. Οι δρόμοι όμως μένουν ανοιχτοί? Υποθέτω πρέπει να έχεις αλυσίδες μαζί κι είσαι οκ?
Επίσης, ακουστά έχω το Παπιγκο, την Αριστη.. είναι καλές επιλογές για να μείνεις και να γυρίσεις τα χωριουδακια, να δούμε σημεία του ποταμού και γεφύρια?
(Δεν ειμαι της πεζοπορίας Ε)
Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχουμενη