psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Έπος, αυτά είναι σάντουιτς! Δε βλέπω τίποτα το αποκρουστικό.Και μου ήρθε αυτό![]()
(Κράτα επαφή με τη Βραζιλιάνα να εχουμε προσβάσεις, που θα πάει, θα χρειαστεί)!
Έπος, αυτά είναι σάντουιτς! Δε βλέπω τίποτα το αποκρουστικό.Και μου ήρθε αυτό![]()
Ευχαριστώ πολύ.Πολύ ωραία ιστορία! Το Πόρτο είναι έρωτας! Συμφωνώ! Αυτή είναι ρομαντική πόλη. Παρίσια και αηδίες....
Εχοντας επιχειρησει να κανω καλοκαιρινες διακοπες απο Λισσαβωνα μερια και πανω τελη Ιουλιου θα συμφωνήσω, ωστόσο νομίζω ότι το Αλγκάρβε είναι τελείως διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, έχεις απ τη μία Ατλαντικό και από την άλλη Μεσόγειο, οπότε η σύγκριση δεν είναι και πολύ δίκαιη.Προσωπικά δεν θα την επέλεγα για καλοκαιρινό προορισμό εκτός κι αν η πρόθεση είναι να επισκεφτείς τις ορεινές περιοχές.
Οι θάλασσές τους είναι παγωμένες, θολές και πολύ υποδεέστερες των δικών μας. Και με ακριβές υποδομές.
Είναι και θέμα θερμοκρασιών. Νότια Ισπανία, Πορτογαλία, Σικελία και Μάλτα βράζουν το καλοκαίρι....Προσωπικά με θερμοκρασίες 40-45 βαθμούς προσωπικά το βιώνω σαν την κόλαση με το Βεελζεβούλ και όχι διακοπές και τουρισμό...Εχοντας επιχειρησει να κανω καλοκαιρινες διακοπες απο Λισσαβωνα μερια και πανω τελη Ιουλιου θα συμφωνήσω, ωστόσο νομίζω ότι το Αλγκάρβε είναι τελείως διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, έχεις απ τη μία Ατλαντικό και από την άλλη Μεσόγειο, οπότε η σύγκριση δεν είναι και πολύ δίκαιη.
Στη Θεσσαλονίκη μπορείς να τα βρεις στο Pastel de NataΔεν έχουν άδικα τη φήμη τους έχω να πω....ήταν όντως εξαιρετικά αν και είπαμε....μπουγατσάκι είναι μην τρελαίνεστε!
Τελη Ιουλη στην παραλια ημουν με μακρυ κολλαν και φουτερ και ξεπαγιαζα, στην ενδοχωρα εβραζε ο τοπος (βασικα ηταν μια βδομαδα μετα τις μεγαλες πυρκαγιες του 2019 και ακομη τα δεντρα εκαιγανΕίναι και θέμα θερμοκρασιών. Νότια Ισπανία, Πορτογαλία, Σικελία και Μάλτα βράζουν το καλοκαίρι....Προσωπικά με θερμοκρασίες 40-45 βαθμούς προσωπικά το βιώνω σαν την κόλαση με το Βεελζεβούλ και όχι διακοπές και τουρισμό...