Alex Loco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
-
- Ταξίδι-Όνειρο
- Pamir highway
Περιεχόμενα
Το καλοκαίρι που μας πέρασε δούλευα κάθε μέρα πρωί απόγευμα και χωρίς καθόλου χρόνο για διακοπές κάτι που δε συνηθίζω εύκολα , καθώς έχω εξοχικό στη Χαλκιδική και έχω μάθει να λιώνω εκεί όλο το καλοκαίρι. Έτσι παιδί στην εργατιά πλέον , είχα κρατήσει όλα τα ρεπό και τις άδειες ώστε να πάω σίγουρα έστω λίγο Χαλκιδική , εφόσον πρώτα έκανα το καθιερωμένο καλοκαιρινό ταξίδι στο εξωτερικό . Με τη κοπέλα που το ζούσαμε γερά το ερωτικό καλοκαιρινό νταλαβέρι , ήμασταν μαζί σχεδόν 4 μήνες και είπαμε να πάμε διακοπές μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι . Κάτσαμε πολλές μέρες να βρούμε κάτι καλό. Αρχικά καταλήξαμε σε road trip πηγαίνοντας Ιταλία με το καράβι και από εκεί διαμονή σε Ελβετία και Λιχτενστάιν. Είχαμε και τις κυρίες έπρεπε να είναι λίγο high class το ταξίδι οπότε ψάχναμε προορισμούς και ξενοδοχεία που να μετράνε και να μη μοιάζουν σε αυτά που μένω συνήθως με τους κολλητούς μου. Όταν καταλήξαμε σε αυτό το ταξίδι και πήγαμε να κλείσουμε τα ακριβά εισιτήρια του πλοίου είδαμε ότι στις ημερομηνίες που είχα άδεια δεν υπήρχαν πλέον τα εισιτήρια που τόσο καιρό βρίσκαμε διαθέσιμα. Άρα αλλαγή πλάνου . Οι επιλογές πολύ λίγες εφόσον είχαμε πολύ συγκεκριμένες ημερομηνίες στις οποίες τα αεροπορικά από Θεσσαλονίκη ήταν αρκετά τσιμπημένα και στα μισά μέρη και βάλε είχα πάει κάτι που αυτόματα ακύρωνε τον προορισμό. Το καλό το παλικάρι όμως..
Τέλη Αυγούστου λοιπόν αναχώρηση με το αμάξι της κοπέλας του φίλου μου για Σόφια και από εκεί αεροπορικώς για Μπρατισλάβα!! Το πρόγραμμα είχε Σλοβακία - Αυστρία . Μπρατισλάβα για εμένα το λαικό παιδί και Βιέννη για τη πριγκίπισσα Νταιάνα -.- !!! Κοιμηθήκαμε σπίτι μου το προηγούμενο βράδυ με πίτσες και λοιπά και ξεκινήσαμε ξημερώματα . Φτάσαμε στη Σόφια που ήταν ηλιόλουστη και αφού βρήκαμε άκρη με διαδρόμους αεροπορικά και λοιπά πετάξαμε για τη κεντρική Ευρώπη την οποία τερμάτιζα καθώς μου έλειπαν μόνο αυτές οι δύο χώρες!!
Συνεχίζεται..
Σόφια
Αεροδρόμιο Σόφιας
Τέλη Αυγούστου λοιπόν αναχώρηση με το αμάξι της κοπέλας του φίλου μου για Σόφια και από εκεί αεροπορικώς για Μπρατισλάβα!! Το πρόγραμμα είχε Σλοβακία - Αυστρία . Μπρατισλάβα για εμένα το λαικό παιδί και Βιέννη για τη πριγκίπισσα Νταιάνα -.- !!! Κοιμηθήκαμε σπίτι μου το προηγούμενο βράδυ με πίτσες και λοιπά και ξεκινήσαμε ξημερώματα . Φτάσαμε στη Σόφια που ήταν ηλιόλουστη και αφού βρήκαμε άκρη με διαδρόμους αεροπορικά και λοιπά πετάξαμε για τη κεντρική Ευρώπη την οποία τερμάτιζα καθώς μου έλειπαν μόνο αυτές οι δύο χώρες!!
Συνεχίζεται..
Σόφια

Αεροδρόμιο Σόφιας

Last edited: