Basile Metallinos
Member
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2
- Κεφάλαιο 3
- Κεφάλαιο 4
- Κεφάλαιο 5
- Κεφάλαιο 6
- Κεφάλαιο 7
- Κεφάλαιο 8
- Κεφάλαιο 9
- Κεφάλαιο 10
- Κεφάλαιο 11
- Κεφάλαιο 12
- Κεφάλαιο 13
- Κεφάλαιο 14
- Κεφάλαιο 15
- Κεφάλαιο 16
- Κεφάλαιο 17
- Κεφάλαιο 18
- Κεφάλαιο 19
- Κεφάλαιο 20
- Κεφάλαιο 21
- Κεφάλαιο 22
- Κεφάλαιο 23
- Κεφάλαιο 24
- Κεφάλαιο 25
- Κεφάλαιο 26
- Κεφάλαιο 27
- Κεφάλαιο 28
- Κεφάλαιο 29
- Κεφάλαιο 30
- Κεφάλαιο 31
- Κεφάλαιο 32
- Κεφάλαιο 33
- Κεφάλαιο 34
- Κεφάλαιο 35
- Κεφάλαιο 36
- Κεφάλαιο 37
Μετά τους πρώτους παράφωνους στίχους απ' το "Don't let me down" κι ενώ αρχίζω να ψάχνω τις τσέπες μου για μια κάψουλα υδροκυανίου που τη φυλάω για τέτοιες περιπτώσεις, βλέπω τη Gemma! Καθισμένη σε στάση διαλογισμού στο βάθος του μαγαζιού, μεσ' το χάος, να συγκεντρώνεται για ανακατεύθυνση ενέργειας μέσω της παλάμης της σε μια νεαρή μελαχροινή που την κοιτάει με ερωτηματικό ύφος.
Τελικά, κάτι τέτοια άτομα συναντάς και αναστέλλεις την αυτοκτονία!
Φίλτατε αναγνώστα, για σένα που έχεις βαρεθεί τα μοτοταξιδιωτικά ανδραγαθήματα , έχεις χεσμένα τα χιλιόμετρα και τα μέρη που πέρασα με τη μοτοσυκλέτα μου, καθώς και τους μήνες, μέρες και ώρες που διήρκησε το ταξίδι μου... Ξέρω ότι θέλεις βρώμικες ιστορίες που στάζουν αίμα... Πάμε 3 χρόνια πίσω λοιπόν...
Τη Gemma την γνώρισα το 2014 στη Βομβάη, σ' ένα περίεργο guest house ενός εικαστικού Ινδού καλλιτέχνη, που κυκλοφορούσε μ' ένα παλιό αντικέ καναρινί Morries Μinar του '50 με μπλε ελεκτρίκ αστράκια στην οροφή και στο καπώ. "Είμαι στα γράδα μου" σκέφτηκα βλέποντας το σκηνικό. Ασχημούλα 45άρα, μελαχροινή Ιταλίδα από το Σαλέρνο, με φάτσα που 'φερνε σε πεκινουά. Eίχε χάσει τον σύζυγό της από δυσεντερία -όμως απ' ότι αντελήφθην αργότερα που γνωριστήκαμε καλύτερα- και σε συνδυασμό με μιά λάμα 250mm χασαπομάχαιρου στην κοιλιακή χώρα, σε κάποια διαφωνία με τον Andrea De Vivo της τοπικής Camorra....
Τελικά, κάτι τέτοια άτομα συναντάς και αναστέλλεις την αυτοκτονία!
Φίλτατε αναγνώστα, για σένα που έχεις βαρεθεί τα μοτοταξιδιωτικά ανδραγαθήματα , έχεις χεσμένα τα χιλιόμετρα και τα μέρη που πέρασα με τη μοτοσυκλέτα μου, καθώς και τους μήνες, μέρες και ώρες που διήρκησε το ταξίδι μου... Ξέρω ότι θέλεις βρώμικες ιστορίες που στάζουν αίμα... Πάμε 3 χρόνια πίσω λοιπόν...
Τη Gemma την γνώρισα το 2014 στη Βομβάη, σ' ένα περίεργο guest house ενός εικαστικού Ινδού καλλιτέχνη, που κυκλοφορούσε μ' ένα παλιό αντικέ καναρινί Morries Μinar του '50 με μπλε ελεκτρίκ αστράκια στην οροφή και στο καπώ. "Είμαι στα γράδα μου" σκέφτηκα βλέποντας το σκηνικό. Ασχημούλα 45άρα, μελαχροινή Ιταλίδα από το Σαλέρνο, με φάτσα που 'φερνε σε πεκινουά. Eίχε χάσει τον σύζυγό της από δυσεντερία -όμως απ' ότι αντελήφθην αργότερα που γνωριστήκαμε καλύτερα- και σε συνδυασμό με μιά λάμα 250mm χασαπομάχαιρου στην κοιλιακή χώρα, σε κάποια διαφωνία με τον Andrea De Vivo της τοπικής Camorra....

Last edited: