Ιδεες για ταξιδι εκτος Ευρωπης!

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.627
Likes
50.307
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Να δουμε κατι το διαφορετικο,οι γευσεις στα φαγητα,διαφορετικος τροπος ζωης,πολιτισμους ανθρωπους ωραια μαγαζια ,περπατημα και να κοιταμε καινουργια πραγματα για εμας και γενικα να συλλεξουμε καινουργιες εμπειριες!βασικα επειδη δεν ξερω αν βοηθησα τοσο,σιγουρα δεν θελουμε φυση παραλια και απειρα μουσεια ιστορικου περιεχομενου
Νέα Υόρκη και Αβάνα. Εντελώς άλλοι κόσμοι με μια μικρή και φτηνή πτήση απόσταση.

Χωρίς πολλά μουσεία και παραλίες, θα δείτε τον άκρατο καπιταλισμό και τον κομμουνισμό από την καλή κι από την ανάποδη.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.627
Likes
50.307
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Σχεδιάζουμε με το σύζυγό μου να πάμε διακοπές και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Καθότι εχουμε περάσει πολύ δύσκολη χρονιά( ο μπαμπάς μου διαγνώστηκε με καρκίνο πνεύμονα και η πεθερά μου έσπασε τον ώμο της) και τρέχουμε με χίλια ακόμη είπαμε να πάμε ένα ταξίδι μακρινό για καμία δεκαριά ημέρες ιδανικά μέσα στον Δεκέμβρη για να ξεκουραστούμε .
Τα έως τώρα ταξίδια μας ήταν αυτό που λένε «ατομικά» και όλα στην Ευρώπη όποτε είπαμε να αλλάξει το σκηνικό. Είδαμε για Νέα Υόρκη μιας και τα αεροπορικά δεν ήταν ακριβα για δυο άτομα αλλά τα ξενοδοχεία που βρίσκουμε είναι απαγορευτικές οι τιμές. Επίσης σκέφτηκα ότι αυτού του είδους το ξεκούραστο ταξίδι δεν θα είναι η Νέα Υόρκη. Ίσως κάτι εξωτικό ίσως κάτι αλλιώτικο.
Το budget μας περιορίζεται στα περίπου 3.000 € για διαμονή και αεροπορικά και για τους δυο μας.
Χρειαζόμαστε την βοήθεια σας ❤
Το Ιράν είναι εξωτικό, φτηνό, κοντά (λιγότερη κούραση και χάσιμο χρονου) και το Δεκέμβριο είναι μια χαρά. Χώρια ότι είναι τρομερά ενδιαφέρον. Το κάνετε όσο ξεκούραστα θέλετε.

Άλλος προορισμός στο μπάτζετ σας και που προλαβαίνεις να δεις και μπόλικα πράγματα, είναι η Καμπότζη.
 

Georgethym

Member
Μηνύματα
25
Likes
10
Επειδή ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται και σαν σωστοί budget travelers θέλουμε από τώρα να βάλουμε τους στόχους μας για το νέο έτος! Με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά .. Θέλω να μου πείτε από τις ταξιδιωτικές σας εμπειρίες ποια μέρη θεωρείτε τα πιο μαγικά, πιο must εμπειρίες για κάποιους που θέλουν να βγουν εκτός Ευρώπης ... Aν έπρεπε να διαλέξετε ένα top3.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!
 
Last edited:

BASILISPAP

Member
Μηνύματα
529
Likes
2.598
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
Εγώ θα έλεγα ότι το Μπάλι, η Ταϊλάνδη και η Κούβα είναι μια πολύ καλή επιλογή για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης...
 

Nikos1986

Member
Μηνύματα
897
Likes
3.945
Επόμενο Ταξίδι
Γενεύη - Ανεσί
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Χωρίς να βιαστείς να την απορρίψεις, Ουάσινγκτον (εννοώ την πρωτεύουσα). Μπορεί να βγει φθηνά, κυρίως αν κλείσεις με AirBNB. Με 60$ βγάζεις εβδομαδιαίο πάσο για τα ΜΜΜ και από εκεί και πέρα είναι ό,τι ξοδέψεις για φαγητό. Νομίζω είναι το μόνο μέρος που πήγαμε, όπου αντί να χρειαστούμε και την πιστωτική, μας περίσσεψε συνάλλαγμα.

Τα περισσότερα από τα (αχανή και παγκοσμίου κύρους) μουσεία της πόλης είναι δωρεάν, ενώ τα μνημεία της (Ουάσινγκτον/Λίνκολν/Ρούσβελτ/Τζέφερσον κλπ) αποτελούν σίγουρα αφορμή για να αρχίσεις να μελετάς την ιστορία της χώρας πριν γίνει υπερδύναμη μετά τον Β'ΠΠ.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.717
Likes
15.013
Κούβα πολύ ασφαλής και κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό.

Νότια Αμερική πολύ πράμα και πολλές χώρες να διαλέξεις.

Χώρες Καυκάσου(άλλοι τις θεωρούν Ευρώπη και άλλοι Ασία) αλλά γενικά είναι ιδιαίτερες και ειδικά για όσους έχουν ταξιδέψει μόνο σε χώρες της ΕΕ, οι χώρες του Καυκάσου είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, οικονομικές και σε γενικές γραμμές ασφαλείς. Αν μιλάει και ρώσικα κανείς, τότε παιχνιδάκι το ταξίδι. Αλλά και χωρίς ρώσικα τα καταφέρνεις, ειδικά στις μεγάλες πόλεις.

Υ.Γ. Δεν βάζουμε τώρα στην εξίσωση τον κορώνα και που έχει έξαρση αυτή την περίοδο. Μιλάμε που θα πηγαίνατε ιδανικά, όταν περάσουν όλα αυτά.
 
Μηνύματα
959
Likes
5.226
Στο Μπαλί θα πρότεινα κι εγώ. Μπορείτε να το οργανώσετε μόνοι σας, σε συνδυασμό δε και με τη Σιγκαπούρη, αν χωράει στο badget σας θα έχετε ένα ταξίδι ζωης👌
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.678
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom