Κέρκυρα Κέρκυρα εντυπώσεις

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
απο παραλίες θα σου πουν οι κερκυραίοι που δόξα τον Θεο ειναι αρκετοί εδω μεσα

αλλα απο απόσταση 45' με αεροπλάνο δεν ειναι και πολύ
εκμεταλλευεσαι τυχόν προσφορά και πας
ασε που με την βενζίνα σχεδόν 1,50 ευρώ απο Αθήνα ειδικά το αεροπλάνο ειναι μονόδρομος με η χωρις προσφορά
Το θεμα ειναι οτι τα εισητηρια θα πανε επι 3 συν την ενοικιαση αυτοκινητου εκει...μαζευονται λεφτα ετσι.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Α, πα, πα... Τι ερώτηση είναι αυτή Κλεοπάτρα μου;;; Έχει παραλίες για όλα τα γούστα... Με βότσαλο, με άμμο, με κόσμο, χωρίς πολύ κόσμο, με ταβέρνες, χωρίς ούτε ένα μαγαζί... ό,τι θελήσεις θα το βρεις. Μια δοκιμή θα σε πείσει. :lol:

Έλα τώρα που κολλάς στην απόσταση... Εκτός από το αεροπλάνο, υπάρχει και το καράβι από Πάτρα, αν δε θες να οδηγείς πολλές ώρες, αν και εμένα μου φαίνεται πιο κουραστικό το καράβι και προτιμώ να πηγαίνω με το αυτοκίνητο.

Είμαι σίγουρη ότι αν πας μια φορά μετά θα κολλήσεις και θα θες να πας και να ξαναπάς... Κάποια μέρη δεν τα χορταίνεις ποτέ και η ...Κέρκυρα σίγουρα είναι ένα από αυτά. :clap:
Μου κινεις την περιεργεια ....!Θα το ερευνησω το θεμα....
 

maragiorgos

Member
Μηνύματα
198
Likes
18
Επόμενο Ταξίδι
θα δουμε.....
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτια.
Παιδια μολις εκλεισα τα καλοκαιρινα αεροπορικα για το νησι μας!176 ευρω μ επιστροφη για 2 ατομα,μια χαρα!Ειναι η πρωτη φορα στα 7 χρονια που παω & τα βαλαμε κατω & καταληξαμε οτι μας συμφαιρει με αεροπλανο καλυτερα!Andria τελικα ειπιες καφε στο grec?
 

Andria

Member
Μηνύματα
18
Likes
1
Το εντόπισα το grec αλλά δεν ήπια καφεδάκι.Είχε τόσο πολύ κόσμο στην Καποδιστρίου και στα μαγαζιά που δε θα το ευχαριστιόμασταν! Καλοκαιράκι θα είναι σίγουρα πιο άνετα! Με το καλό να πας και να περάσεις για άλλη μια φορά εκπληκτικά!
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
Μετά τη Ρώμη Χρήστο φεύγουμε!!!

Για όποιον θέλει διαμονή στο Κομμένο προτείνω ανεπιφύλεκτα Eva Palace...Eva Palace Resort Hotel Corfu: Our Romantic Luxury Resort Hotel In Corfu
Ρίξτε μια ματιά στη photo gallery και θα καταλάβετε...

Sapi εδω original φωτογραφίες








αχ βρε Σόφι τη μας κανεις ανοιξιάτικα :haha:
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
Μη μου πείς οτι έπεσα στη περίπτωση?Στο Grecotel μείνατε?
Πάντως φωτό με την αφεντιά μου στο μπαλκόνι μην περιμένεις να δείς :haha:.


επίσης new entry επιλογή boutique hotel κέντρο σχεδόν πόλη και λιμάνι
ειναι και αυτο εδώ με
Boutique Hotel Corfu Mare.
 

sapienza

Member
Μηνύματα
1.245
Likes
426
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana

maragiorgos

Member
Μηνύματα
198
Likes
18
Επόμενο Ταξίδι
θα δουμε.....
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτια.
Andria,πως σου φανηκε τελικα το Πασχα στο νησι;Σε ποια μερη πηγες & πως περασες;
 

Andria

Member
Μηνύματα
18
Likes
1
αααααααααααχχ! Περάσαμε ονειρεμένα! Ζήσαμε το πιο όμορφο, γεμάτο και μεγαλοπρεπές Πάσχα που έχουμε περάσει στη ζωή μας! Μεγάλη εμπειρία! Βέβαια δεν ήταν μόνο για τις υπέροχες εκδηλώσεις όσο για την ίδια τη μαγεία, την αύρα της Κέρκυρας! Ήμουν τόσο ευτυχισμένη που την περπατούσα και πάλι! Που έβλεπα αγαπημένες εικόνες και ένιωθα την γοητεία της να με συνεπαίρνει ξανά! Οι μπάντες ήταν εκπληκτικές! Σπάραζε η καρδιά μου με το Caldae Lacrimae... Οι μπότηδες φοβερή εμπειρία αν και είχαμε συμπιεστεί καμιά ώρα όσο δε λέγεται για να τους δούμε! Μάζεψα και μια σακούλα κομματάκια! Ύστερα από τους μπότηδες βγήκαν οι τροβαδούροι και τους ακολουθήσαμε σε όλο το tour :) Τί όμορφα τραγούδια!!!! Από το Κέρκυρα-Κέρκυρα (το ένδοξο) σε επτανησιώτικες καντάδες!
Μείναμε Μπενίτσες αλλά απ`το πρωί ως το βράδυ στην πόλη τριγυρίζαμε για να τη χορτάσουμε! Φυσικά πήγαμε και κοντινές βόλτες για φαγητό ή καφέ και Κυριακή του Πάσχα φάγαμε πολύ ωραία στους Λάκωνες, στο Bella Vista! Είχε γενικά πολύ κόσμο και ας ακούστηκε οτι δεν είχε! Είδαμε και τον Χ.Ρώμα να πετάει το κανάτι του, τη Ν.Δραγούμη στον Επιτάφειο και την Άννα Φόνσου. Φυσικά δεν παράλειψα να δοκιμάσω και μπολσεβίκο με κρέμα (τελικά τον προτιμώ χωρίς κρέμα και από άλλο μαγαζί), φοκάτσα και κολομπίνα. Ήθελα να πάρω και σπετσιερικο απ`το φαρμακείο της Καρμέλας για παστιτσάδα αλλα δεν προλάβαμε! Αγόρασα ένα από τα μείγματα που πουλάνε στα καντούνια και έκτοτε έχω κάνει 2 φορές παστιτσάδα.
Μεγάλη αγάπη στο νησί! Από όσο καταλαβαίνω κι εσύ το ίδιο αισθάνεσαι!!! Μια ανάσα είναι το Καλοκαίρι και θα πας!!! Επίσης έχουμε και κοινό όνειρο. Τη Βιέννη! Πολλά τα κοινά της άλλωστε και με την Κέρκυρα.

Α.. μέχρι και corfu tv βλέπω, μέσω net :) Τρελό κόλλημα! αχχ!;)
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
Μπράβο!!! :clap::clap::clap:

Μα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσετε αξέχαστα στην Κέρκυρα!!!
Όπως λες κι εσύ, η ατμόσφαιρα στο νησί το Πάσχα είναι συγκινητική... υπέροχη μουσική, ανοιξιάτικες εικόνες και μυρωδιές... όλα είναι μαγικά και ονειρεμένα.

Τσιτσιμπύρα δοκίμασες;;; Μαντολάτο;;; Και με την ευκαιρία θα ήθελα να σας προτείνω να δοκιμάσετε το μαντολάτο του "Παπαγιώργη" στη Νικηφόρου Θεοτόκη, απέναντι από τον Άγιο Σπυρίδωνα. Κατ' εμέ, φτιάχνει το καλύτερο μαντολάτο. Δεν έχει καμία σχέση με αυτά που θα βρεις στα σούπερ μάρκετ και στα τουριστικά μαγαζιά. Στο ίδιο ζαχαροπλαστείο θα βρεις και χειροποίητο παγωτό με γεύση κουμ-κουάτ. Αξίζει να το δοκιμάσετε, μια και είναι ένα "φρούτο" που στην Κέρκυρα θα το βρεις σε αφθονία και σε διάφορες μορφές: αποξηραμένα, γλυκό του κουταλιού, λικέρ...
 

Andria

Member
Μηνύματα
18
Likes
1
Καλέε εννοείται!! Και τσιτσιμπύρα και μαντολάτο και απ`όλα τα καλά! Αγοράσαμε και δεντράκι κουμ κουάτ και κάνω όνειρα να φτιάξω γλυκό απ`αυτό μια μέρα!! Παγωτό κουμ κουάτ θα`θελα να δοκιμάσω, καθώς και το μαντολάτο του Παπαγιώργη! Ωραία, να έχουμε και σχέδια και για την επόμενη φορά!:) Πάντως τον Παπαγιώργη τον βρήκα "τσιμπημένο" στις τιμούλες του, παρά το γεγονός οτι πραγματικά φτιάχνει υπέροχα γλυκά! Αυτό το μαγαζί που λάτρεψα αυτή τη φορά ήταν του Περικλή Αλέξη! Τί κρέμες Παναγία μου, τί γαλακτομπούρεκο θείκό!!! Στο βούτυρο αντιστάθηκα..αν και το μετάνιωσα μετά! χαχα! Ωραίο παγωτό φάγαμε και στου Μποχώτη. Στα Ολύμπια που καθίσαμε ψιλοαπογοητεύτηκα γιατί έτυχε στο φλυτζάνι του καφέ μου να έχει σημάδι από κόκκινο κραγιόν..μπλιαχ! Αχ πείτε κι άλλες νοστιμιές να έχω στα υπόψιν!
Αυτά τα τζαλέτια που έδειχνε και ο μαμαλάκης στην εκπομπή που έκανε στην Κέρκυρα, τα πουλάνε στα μαγαζιά? Είναι σαν τηγανίτες.
Αχίλλειο πήγαμε για δεύτερη φορά. Ξαναπληρώσαμε :) Και αγόρασα και κούπα με τη Σίσσι για αυτοκρατορικούς καφέδες :) ααχ!
Το πιο ρομαντικό απ`όλα ήταν που αφήσαμε με τον καλό μου τις λαμπάδες μας στην Παναγία Βλαχέρνα για να μας φέρει τύχη να παντρευτούμε εκεί!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.790
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom