Γαλλία Καθαρα Δευτέρα στο Παρίσι..?

varsa

Member
Μηνύματα
1.291
Likes
128
Ταξίδι-Όνειρο
far away

Οι ανησυχίες μου είναι οι εξής:

α) Είμαστε πολύ δύσκολοι στο φαγητό και τρώμε πολύ απλά φαγητά.
Γνωρίζετε κάποιο εστιατόριο που να έχει απλό καλό φαγητό?

β) Που να απολαύσω τον καφέ μου και που να πιω ένα ποτο το βράδυ..

γ) Γενικότερα με ενδιαφέρει να μάθω απο την δική σας εμπειρία μέρη και καταστήματα που πρέπει να επισκεφθώ. Τα αξιοθέατα είναι μέσα στο πακέτο οπότε λίγο πολύ θα τα δουμε τα περισσότερα!

δ) Αυτό που με απασχολεί περισσότερο δηλαδή είναι ο ελεύθερος χρόνος που θα έχω μετά τις ξεναγήσεις και που να τον αφιερώσω..


σε συνεχεια των οσων σου ειπα και πριν για φαγητο σου προτεινω το le coupe-chou στην περιοχη Σεν Ζερμεν- Καρτιε Λατεν οδος rue de lanneau 9, λιγο κρυφο αλλα ειναι πολυ καλο και σαν ατμοσφαιρα, λιγο βεβαια τσιμπημενο στην τιμή, αλλα ενα καλο φαγητο "λεει". το bourginion του ειναι πολυ καλο!! τα γλυκα βεβαια... γαλλικα αλλα αξιζει το μερος. Στο μπουμπουρ ειναι ωραια-διαφορετικα αν εισαι αυτου του στυλ, αλλα ουτως η αλλως αξιζει να ανεβεις εκει... εγω δυστυχως δεν καταφερα να δω την εκθεση που με ενδιεφερε αλλα και παλι αξιζει! και η πλατεια του εχει πολυ κεφι και εικονα που θα σου μεινει. για καφε εμεις καθησαμε μεταξυ των αλλων και στα ηλισια πεδια σε ενα καφε που οι σερβιτοροι ειναι ντυμενοι ναυτες (κατεβαινωντας προς την πλατεια concorde, δεξια) δεν θυμαμαι το ονομα αν και εσπασα το κεφαλι μου, αλλα ηταν ωραια και χωρις το τουριστικο.
προσοχη! εχουν αλλους καταλογους- τιμες αναλογα την ωρα που θα πας. αν θες θεα χωρις κοσμο, ανεβα στο Μονπαρνας. και θεα και λιγο κοσμο και παρουσιαση σε βιντεο για την κατασκευη του και χαλαρη διαθεση σε σχεση με τον πανικο του γνωστου πυργου. Τελος αξιζει νυχτα για βολτα η la defance!!! ωραια ατμοσφαιρα, φαγητο και καφε. μην τρομαζεις με τις αποστασεις. βγαλε καρτα για το μετρο (απλα θελει φωτο να εχεις μαζι σου- ωραιο σουβενιρ) και τελος εμεις απολαυσαμε ζεστο κρασι στην πλατεια της μονμαρτης, μπαλετο στο lido πολυ!! καλο και το θεαμα και τα σκηνικα, το φαγητο εκει που σου ειπα (100? χωρις καφε στο τελος 2ατομα - αξιζε ομως) και ολα οσα σου ανελυσα παραπανω. αν θες κατι αλλο, εδω ειμαστε (το ιπποποταμος, ενταξει τρως αλλα οχι... στην γαλλια) αααα! κι αν εισαι δυσκολος στις γευσεις SOS !!!! Η μουσταρδα dizon ειναι πολυ περιεργη αν δεν την γνωριζεις. :p
 

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.885
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Εμενα που θα παω στο Αγιο Ορος,θα μου προτεινετε κατι?:lol:
Πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που πήγα και από ότι μαθαίνω πολλά έχουν αλλάξει. Δύο φορές πήγα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το φαγητό. Αρκεί να μην είσαι δύσκολος. Απλά θα ξέρεις οτι προσφέρονται μόνο δύο γεύματα την ημέρα (μέχρι τις 9.00 το πωί το μεσημεριανό!! και μέχρι 18.00 το βραδυνό). Πάρε μαζί κανένα μπισκότο ή κάτι τετόιο για τις ενδιάμεσες ώρες. Αν και από ότι μαθαίνω μπορείς πια να πας σχεδόν σε όλα τα μοναστήρια με κάποιο όχημα θα σου σύστηνα τα μονοπάτια. Μοναδική εμπειρία το περπάτημα στο μοναδικό δάσος του Άθω. Αν δεν είσαι πολύ του "θρησκευτικού" προσπάθησε να βιώσεις το κλίμα. Μοναδικό! Και από την άποψη του εκκλησιαστικού αλλά και από την άποψη του ότι πρόκειται για μια καθαρά ΑΝΤΡΙΚΗ κοινωνία (όχι ανδροκρατική). Θυμάμαι που καθόμασταν έξω από την πύλη της Ξενοφώντος κολατσίζοντας από τα ζαρζαβατικά που μας είχαν κεράσει οι μοναχοί της μονής και κάναμε πλάκα βλέποντας το "θηλέων" (το καραβάκι που κάνει τον γύρο και έχει πολλές γυναίκες μέσα). Αν πας με καλή διάθεση (είμαι σίγουρος πως εσύ έτσι θα πας) είναι μοναδική εμπειρία. Για πότε λες; Για να είμαι ειλικρινής σε ζηλεύω. Πολύ θάθελα να ξαναπάω. Είναι όμως κάπως δύσκολο τώρα και θέλει πολύ καλό προγραμματισμό από μέρους μου. Κάποια άλλη φορά.
 

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.610
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Εμενα που θα παω στο Αγιο Ορος,θα μου προτεινετε κατι?:lol:
Η ενδυματολογική πρόταση του Δάκη ειναι οκ.
Απλώς θα τη συμπλήρωνα με ενα κλασικό τσίγκινο underwear :D (λόγοι ασφάλειας και αντρικής τιμής) .
 

dk

Banned
Μηνύματα
1.397
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
:russianroulette:
 

Iskantar

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Φίλοι και φίλες σας ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις σας.
Έχω ήδη εκτυπώσει τα μαγαζιά που μου είπατε και κάποια θα τα επισκεφθώ σίγουρα!
Με το καλό όταν γυρίσω θα σας καταθέσω και τις εντυπώσεις μου!
Πρώτη φορά στο εξωτερικό και μάλιστα στο Παρίσι, σίγουρα θα έχω πολλά να θυμάμαι!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.790
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom