Dr Snoopy
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν.Ζηλανδία
Πολύ σωστή πρόταση για κάποια/ον χωρίς αυτοκίνητο στην Καλαμάτα.Από το ξενοδοχείο κατευθείαν στη θάλασσα για μπάνιοΕγω θα προτεινα το αντιστροφο , διαμονη στη παραλιακη
Πολύ σωστή πρόταση για κάποια/ον χωρίς αυτοκίνητο στην Καλαμάτα.Από το ξενοδοχείο κατευθείαν στη θάλασσα για μπάνιοΕγω θα προτεινα το αντιστροφο , διαμονη στη παραλιακη
παραλια-κεντρο δεν ειναι και διπλα, θα χρειαστει ταξι μαλλον.Εγω θα προτεινα το αντιστροφο , διαμονη στη παραλιακη - Hotel Ostria - με απλετη θεα στο Μεσσηνιακο κολπο και ατελειωτη βολτα στη promenade , και το βραδυ στο κεντρο για βαβουρα
Δεν είναι όμως μακρυά μετά το κέντρο για βράδυ από παραλία? Αλλιώς μακράν ότι καλύτερο θάλασσαΠολύ σωστή πρόταση για κάποια/ον χωρίς αυτοκίνητο στην Καλαμάτα.Από το ξενοδοχείο κατευθείαν στη θάλασσα για μπάνιο![]()
Αν δεν έχετε μεταφορικό καλύτερα κοντά στη παραλία!Καλημέρα σας! Για Καλαμάτα αρχές Σεπτέμβρη είναι καλύτερα διαμονή παλιά πόλη ή παραλία? Δεν θα υπάρχει αμάξι , και ο σκοπός είμαι χαλάρωση έτσι καμία βόλτα για βραδινή έξοδο. Ευχαριστώ πολύ!
Ναι, εγω το κέντρο το πρότεινα επειδη το κυρίως ζητούμενο ήταν η νυχτερινή ζωη. Υπερτερει ξεκάθαρα.Δεν είναι όμως μακρυά μετά το κέντρο για βράδυ από παραλία? Αλλιώς μακράν ότι καλύτερο θάλασσα
Η γουρνοπούλα - Μπουρνιάς.Συναδελφοι στην Καλαματα που θα βρω γρουνοπουλα ελεγκαντ. Θελω πετσα τραγανιστη και να λιωνει στο στομα. Ναι το ξερω οτι παω στην πρωτευουσα της γρουνοπουλας αλλα εγω θελω το top των top!!!