Εσθονία Λεττονία Λιθουανία Φινλανδία Καλοκαίρι με …δόσεις Βαλτικής

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Δροσιά κυρίως στο Ελσίνκι που σε κάποια φάση είχε 15-16 βαθμούς, όνειρο, στο Ταλλινν ιδροκόπησα με 22-23 να φανταστείς, ακόμα το θυμάμαι. :haha:
Θυμάμαι Στοκχόλμη, τέλη Ιουλίου, 17 βαθμοί κι έσταζε ο ιδρώτας!!!

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Για να πω την αλήθεια κι εγώ ψιλομπερδευτηκα κι ανετρεχα στον τιτλο της ιστορίας για να τα βάζω σε μια σειρα! :rolleyes-80:

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Άλλο συνδυασμό χωρών, άλλη ήπειρο και ημισφαίριο περίμενα, από αλλού ήρθε... :haha:

Η Βαλτική αποτελεί περίεργο συνδυασμό για εμένα, θέλω πολύ τη Λιθουανία, κυρίως για το μπάσκετ της, αλλά χειμώνα τα αεροπορικά είναι στο Θεό (τα 400άρια που λέει η Sassenach)...

Πάντως, διαβάζοντας την ιστορία, και τα εκεί ονόματα δεν πάνε πίσω (για τη συζήτηση που έχει γίνει με τα Πολωνικά) :haha:

Περιμένω κι εγώ τη συνέχεια, ακόμη κι αν δεν έχει Κάουνας... ;)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για να πω την αλήθεια κι εγώ ψιλομπερδευτηκα κι ανετρεχα στον τιτλο της ιστορίας για να τα βάζω σε μια σειρα! :rolleyes-80:
Πήγα - ήρθα, ξαναπήγα και ξαναήρθα, απλά πράγματα. :haha:

Άλλο συνδυασμό χωρών, άλλη ήπειρο και ημισφαίριο περίμενα, από αλλού ήρθε... :haha:
Κάθε πράμα στον καιρό του, τα καλά αργουν λίγο ακόμα, είναι σε διαδικασία ετοιμασίας. :cool:🌍
Η Βαλτική αποτελεί περίεργο συνδυασμό για εμένα, θέλω πολύ τη Λιθουανία, κυρίως για το μπάσκετ της, αλλά χειμώνα τα αεροπορικά είναι στο Θεό (τα 400άρια που λέει η Sassenach)...
Σίγουρα και χειμώνα θα έχει το ενδιαφέρον της, το πλεονέκτημα όμως με το καλοκαίρι είναι η πολύ μεγάλη διάρκεια ημέρας, κάθεσαι δύο και προλαβαίνεις να δεις πράγματα για τρεις που λέει ο λόγος.
Περιμένω κι εγώ τη συνέχεια, ακόμη κι αν δεν έχει Κάουνας... ;)
Αυτό το κηνυγάω από το '22, για να δούμε πότε θα κάτσει!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.200
Μέλη
39.918
Νεότερο μέλος
mkouini

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom